91

Анонимен

преди 12 години

Този тип от снимката е разработил някаква нова синтетика. Явно има силен ефект и причинява ярки халюцинации: Шенген, Шенген, Шенген...

90

А?

преди 12 години

ТЕ НЕ ГО ИСКАТ В СЕЛОТО,ТОЙ ПИТА ЗА ПОПОВАТА КЪЩА.СЛЕД УНИЩОЖИТЕЛНИЯ ДОКЛАД НА ЕК Е ТВЪРДЕ НАГЛО,НО ПЪК Е ТИПИЧНО ЗА МУТРАТА ДА СЕ ИЗМЪКВА С НАГЛОСТ ПО ТОЗИ НАЧИН.С ТОЗИ МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ ИМЕНУВАЩ СЕ БОЙКО БОРИСОВ,С ДОКАЗАНО КРИМИНАЛНО МИНАЛО, НИКОГА НЯМА ДА ВИДИМ ШЕНГЕН.ОТ ТОВА НЕПРИЕМАНЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГУБИ МНОГО.ПИТАМ СЕ КОЙ ЩЕ ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА ТИКВАТА ЗА ТЕЗИ ЗАГУБИ.А ЗА *** МАГИСТРАЛИ,А ЗА НЕПРЕКЪСНАТОТО ОБЛИТАНЕ НА ДЪРЖАВАТА, Я С "ФАЛКОН", А С "КУГЪР",КОЕТО Е НАГЛОСТ ПРИ КРИЗА.

89

:p

преди 12 години

Гледам ги как се справят с язовирите и си мисля - защо пък верно да не построим АЕЦ Белене?

88

Анонимен

преди 12 години

Аа, пак ще влезете викаш? Абе какво го топли Шенген и магистралите ви българина който не може да си опази дома от занемарените язовири, да си плати тока, да разбие леда от боклукчийски кофи. В коя България живееш ти, чий премиер си?

87

ф-1

преди 12 години

Нали нямаше да има'' ЩЕ''?ОТЧАЙВАЩИ НЕКАДЪРНИЦИ1

86

дюнерЖията

преди 12 години

работи и за бързото влизане в задните ти части от националния герой Азис

85

123

преди 12 години

ИМА НЕЩО НАЛУДНИЧЕВО В ПОГЛЕДА НА ПРЕМИЕРА ТОВА МЕ ПЛАШИ МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА ГО ПРЕГЛЕДА ПСИХИАТЬР

84

123

преди 12 години

чудя се как борисов говори за икономика като няма елементарни познания кой му пише тези речи и тези термини икономически абе бойко тази работа не е за теб ако знаеш колко смешен изглеждаш в очите на хората

83

Българин

преди 12 години

Стига сте ревали ,стига сте хулили нашето "слънчице"-премиерът.Нали ние си го избрахме ?Ще си го търпим.До като ни "дойде акъла в главите".Очаквайте нови циркове.Ще ни ги предложи Президентът.Той току що започва.Гарантирам ви.

82

ало медиите

преди 12 години

Шенген ще видим след като си извадите езиците от ....под кръста на Боко

81

Анонимен

преди 12 години

122, ще го измажем ама не знаем къде е....

80

Анонимен

преди 12 години

Измажете го това КПП вече,та да ни приемат!

79

Бате каде е шинген

преди 12 години

Три години вече ще станат и всеки ден влизаме във Шенген но нещо на спира БЕРЛИНСКАТА СТЕНА която я няма вече. Бойко обеща всички емигрирали българи да ги върне във България за 800 дни ,срокат свърши и българите продължават да емигрират да може всичко да направи но му трябват още 80 000 дни и белким стане ,едно е да се пъчиш друго е да можеш

78

ЩЕ

преди 12 години

Ще насочим, ще продължим, ще набележим, ще работим.Вече три години само това слушаме.Заваля и магистрала Люлин-гордостта на Борисов беше затворена.Но той дава луга, пясък на както се изрази"снегоринът Павлова".Той лети с въртолет по цял ден из страната.

77

Анонимен

преди 12 години

"Ще работим за възможно най-скоростно влизане в Шенген!"Хайде целия народ на ленински съботник да измазва възможно най-скоростно онази прословута сграда, дето трябваше да се довърши, за да влезем в Шенген!

76

Анонимен

преди 12 години

На боци много му се иска тоя шенген та да се изправи пред камерите и да каже "Видехте ли, видехте ли? казахме и ни приеха. Въпреки, че бсп и доган постоянно ни подливаха вода, все пак ни приеха" и все простотии в негов стил.

75

аз

преди 12 години

Това е като да обещаеш на една жена три пъти а ти да не можеш един път.

74

бесен

преди 12 години

боже ,божке,какво ли толкоз очакваме от тези министър председатели?единият ***(Ф.Д.),другият ***(И.К.),третият кобург дошъл да ни ограбва законно(с.),следващият без ден трудов стаж и несемеен само с комсомолски плам (С.С.),пожарни каря-бивш комунист,бивша(?)мутра,очаквайте по-лошо от изброените-труженичка от околовръстното да ни води

73

до 111

преди 12 години

111, кой народ по- точно е против ББ???

72

Oleee

преди 12 години

Починете си, че се преуморихте!