29

Анонимен

преди 12 години

Какъв човек бе?Какви 5 лв?Тоя е хрантутник играещ ролята на мислещ за народа!Да ама не,КРАДЕЦ като всички останали,ти му вярваш,но.....гърците НЕ!Виждаш ли разликата??

28

до 25

преди 12 години

Хубава история, но докато я четях през цялото време очаквах да завърши трагично. Нещо от сорта, че след като си боядисал, се е намерил някой да ти ,,усере,, вратат на гаража. Просто горчив опит от нашата действителност, но браво , че при теб е станало друго - чвно цялото село е изкупено от софиянци :)

27

Анонимен

преди 12 години

Поклон. Това е човек. Без да се оправдава, без да шикалкави.

26

Распутин

преди 12 години

И изобщо не е опасно за ЕС напускането на Гърция! То е необходимо, даже ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УСЛОВИЕ за европейската стабилизация. Проблемите на Гърция са от 40 г. и априори са НЕРЕШИМИ! Просто народът НЯМА ДА ПРИЕМЕ исканите рестрикции! Затова преговорите приличат на опит за заличаване на отговорности и прехвърляне на проблема на гърба на европейския данъкоплатец! И нищо страшно няма 2-3 банки ДА ФАЛИРАТ! Нали депозитите са защитени? Даже ще има ОГРОМЕН ОТРЕЗВЯВАЩ ЕФЕКТ!!!

25

Распутин

преди 12 години

Положението на гърците е НЕСПАСЯЕМО. Неспасяемо заради самите гърци. Тези преговори и кандърми в момента са абсолютно безсмислени. Те могат да се водят едва СЛЕД КАТО гърците са въвели драхмата, преживяли са 2-3000% инфлация, загубили са спестяванията си, редили са се на опашки за основни продукти, ХОРА СА УМИРАЛИ ОТ СТУД и ЧАК ТОГАВА ще са склонни на компромиси и намаляване на доходите. Дотогава ВСЯКО намаляване на доходи ще доведе до ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!

24

Анонимен

преди 12 години

Тоя Путин! Какви поражения нанесе на Гърция.Защо ли?

23

Хектор до 17

преди 12 години

Станах селски зет (Софиянец съм) и веднага си боядисах гаража на село красиво жълт,направо светна.След време ме търси един приятел и пита къде живея комшийте,а той каза-аа тоя лудия дето си е боядисал гаража жълт! ОБАЧЕ,не мина и година и след ремонти на къщите си започнаха да си боядисват къщите-розови,цикламени,зелени,жълти,лагат соларно градинско осветление,слънчеви колектори (като мене).Просто селото стана чудно,НО ТРЯБВ ДА СЕ ДАДЕ ПРИМЕР.Промени себе си,изрази себе си и света ще се промени

22

Анонимен

преди 12 години

Едно време се пееше: "искам да съм *** в Алабама". И аз искам да съм грък в Атина или Сарти, дори държавата им да е в състояние на пред фалит. Както сме я подкарали стоим на светлинни години от материалното благосъстояние на гърците. Срещу тях да тичаме няма да ги стигнем. Високият кредитен рейтинг на България и мизерията на народа не са нещо, с което трябва да се гордеем.

21

злоба и завист

преди 12 години

Половин България е на порцион в Гърция и само една незначителна част поганци- *** кьопеци с нечист произход изпълнени от злоба и завист, лаят и се опитват да захапят ръката на господаря, който ги храни."Присмял се хърбел на щърбел

20

nikolai

преди 12 години

Българинът е ***. Не си гледа насрания ***, а чака със злорадство да види краха на Гърция. Няма да го видиш, Андрешко, защото там са заложени огромни интереси и пари и големите има какво да губят. Гледай си в празната паница и в скъсаните *** и се опитай да пораснеш. Като гледам какви хора ни управляват започвам да разбирам защо по време на османското иго българите са се наричали гърци от срам и не ги упреквам,понеже сме едни жалки плюнки в момента!

19

Анонимен

преди 12 години

Фалшифицират си националната статистика за да ги приемат в еврозоната, харчат повече от колкото изкарват, е кой да плаща господа социалисти. Европа ли? Защото сте люлка на демокрацията ли? С какво сме ви длъжни че да плащаме ние.

18

Анонимен

преди 12 години

събудете се вие Гърци. Събудете се и платете сметката.

17

До 7

преди 12 години

Ти лично беше ли там ? Видя ли този плакат с очите си ?

16

отмъщител

преди 12 години

Как така селата са едно до друго и са толкова различни. Да речеш, че в България хората нямат пари, че са премазани от живота, че едва свързват двата края. Да, това е оправдание. Обаче все има 1-2 къщи в селото, които са на по-богати хора. Пред тях се вижда я джип, я някоя лимузина. И въпреки че имат възможности, къщите пак са сиви, мръсни и грозни. Пак сякаш са строени като да се слеят със сивотата около тях. Колкото и да ми е болно, но гръцките села греят като слънце, докато нашите са мизерни!

15

отмъщител

преди 12 години

Влезте, в което и да е гръцко село. Което и да е. Дори най,-най-близките до българската граница. Къщите на мързеливите гърци са бели, светят. В двора е спряно тракторче, с което мързеливият грък си оре, каквото не го е мързяло да засее. В градината мързеливата гъркиня е посадила цветя. От къщата на мързеливците лъха приветливост. Минавате границата и на 2 км. е българското село. Толкова близо и толкова далеч, както се казва. Къщите са сиви, рухнали, смачкани.. Пътищата до тях са като след война.

14

Цв. Цв до Буда

преди 12 години

Мили буда не ме оставяй сам в България искам да дойда с тебе в гърция сигурно им трябват физкултурници а ще вземем и Веско Марио да ги научи да пеят

13

Анонимен

преди 12 години

Плъховете първи напускат потъващия кораб,капитана последен....

12

агент Буда Борисов

преди 12 години

САМУ АС - МИН.ПРИДСИДАТЕЛЯ СЛАНЦЕ МОГА ДА УПРАВЯ ПЪРЦИА - ТРЕБЕ САМУ ДА *** ИЗПИРАТ И ТАМ......АМА ОНЕЗИ НЕ СА ТОЛКОЗ *** КАТУ КУЧЕТАТА И СМИНЕТЕ *** ЛОШ МАТРЯЛ ТУКА!!!КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

11

агент Буда Борисов

преди 12 години

АЗ АКУ БЯХ У ПЪРЦИЯ, ШТЕХ ДА СПРА ДАНЪЧНИТЕ ДА ПРАВЯТ РЕВИЗИЯ НА ТАМОШНИЯ МИШУ БИРАТА, И ТЪЙ ДА СПЕСТЯ ПАРИ ОТ ЗАПЛАТИ НА ДАРЖАВАТА.КОНГРАЧУЛЕЙШЪН

10

Инкогнито

преди 12 години

PR ход на ПАСОК. Трупат дивиденти преди изборите, за да си гарантират преизбиране - така хем тежките мерки ще са вече договорени от текущото правителство "на националното обединение", хем ще могат да си крадат като преди, оправдавайки се с дълговата криза. Мръсни, мръсни цоциалисти...