164

гатанка

преди 12 години

Изпълзя от "каналето"и червено му дупето....що е то?

163

Гражданин

преди 12 години

Е как кой сега е 'Ептен Крадем'? Целия ГЕРБ, разбира се, кой друг! Да ви е яд, бесепари и депесари, ГЕРБ ще открадне повече, отколкото вие! Само че каква е ползата за българите, кой би могъл да обясни.....

162

до 199

преди 12 години

Прав си, и от мен получи плюс, нали виждаме и в момента как крадливите гербави и бесепарски *** изобщо не се свенят да ограбват България.

161

Ебем Крадем

преди 12 години

В Монако съм на шопинг, що не *** изберет пак ва ,*** :)

160

мечо пух

преди 12 години

И ако Цв.ЦВ. пак не си я подаде оставката, какво ще правим????

159

байо

преди 12 години

комуниста е по гадно племе и от ***.*** крадат,но си пазят своите,а комунягата краде от всички,защото никой не е по важен от печалбата

158

Днес

преди 12 години

другата лаеща к---а Манолова пак се показа като първата махленка от парламентарната трибуна.Бива простотия ,но тя просто прелива от нея.

157

Фен

преди 12 години

Курумбашев - от 20 години знам, че си абсолютен ***. Ти как не го разбра сам бе ***?

156

ТОВА Е КОМУНИСТА:

преди 12 години

ХОРАТА БЕДСТВАТ И БЕРАТ ДУША В СТУДА И ВИЕЛИЦИТЕ.....КУТЕВЦИ И КУРУМБАШЕВЦИ , НАБИРАТ ТОЧКИ И АКТИВИ ....ПРОТИВ НАРОДА СИ И ГЕРБ!Колко пари и дрехи пратихте там ,бе ....?Отиде ли някой от вас ....ЧЕРВЕНИ ТЛЪСТОГЪЗИ ВЕЛМОЖИ....да види самата истина и проблемите на хората..??!!!!НА ТОВА СЕ КАЗВА:....."КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ" и "ПРОЛЕТАРСКА ПРОСТОТИЯ"!ТОВА СА ТИПИЧНИ -----"СОЦ-***".....еталон за "единица ТЪПОТА"!

155

Анонимен

преди 12 години

Гадни, крадливи ***. Защо не се организирате и не помогнете на бедстващите? Защо не съберете пари, или се страхувате, че от милиардери вече станахте милионери, тъй като от 2 години не можете да крадете на воля от фондове и далавери? Много е лесно от парламента да сипете омраза и да обвинявате, но защо раздадохте язовирите, къде са парите, които етем ограби, къде са милиардите за Беляне.......????? Срам, ме е, че сте българи. Но и това не е сигурно, Сер-гея е украински евреин, за вас не знам

154

Любопитен

преди 12 години

Нещо не разбрах министерството на Емел Етем какво свърши, та преливат реките?

153

Анонимен

преди 12 години

Разумните доводи не са доводи защото не ги е казал Борисов! Е с такава нагласа се постига....бедност

152

Анонимен

преди 12 години

Бойко е прав като казва, че българите са лош материал и с тях трябва да се държи като с кучета. Щом има още *** които го подкрепят.

151

Анонимен

преди 12 години

Крадеца казва: дръжте крадеца! Откога Курумбашев може и акъл да дава? Бил построил ВЕЦ, хаха! Та той не знае що за животно е ВЕЦ-а.

150

до 185

преди 12 години

Курумбашев ! *** червена! И ти ли почна да пишеш по форумите ?Казвай откъде открадна парите за ВЕЦ-а си ?

149

Мая

преди 12 години

Може и да нямаме министерство за бедствия и аварии, но имаме министерство на физическото възпитание и футболист на годината...........

148

До 184

преди 12 години

Ти това за потъващия кораб го разправяш вече трета година,също вече трета година се надяваш на нов 9-ти Септември и нов народен съд.*** ли си,че да мечтаеш толкова примитивно.

147

Анонимен

преди 12 години

179Курумбашев е направил ВЕЦ а ти какво направи у..й селски ?

146

Анонимен

преди 12 години

Кораба Бг ще бъде потопен от Боко и всички българи ще плащат сметката.Именно тогава електората на ГЕРБ тръбва да бъде бесен по стълбовете както повреме на френската революция.

145

nolname

преди 12 години

Оставка на БСП за Герб няма да има никаква оставка