10

Анонимен

преди 12 години

Парите не могат да те накарат да обикнеш работата си, но липсата на пари може да те накара да я намразиш. От там и проблема с кадърността и отговорността. Друг е въпросът, че в тази болница заплатите не са никак ниски.

9

хм

преди 12 години

Който е кадърен и отговорен,той е такъв и с 400 лв заплата, и с 1400лв. Парите мотивират,подобряват условията на работа и живот, но те не могат да те накарат да обикнеш работата си.

8

Защитник отново

преди 12 години

Запознат, нямам честта да познавам г-н професора. Знам обаче, как в една от най-добрите лондонски болници умориха кардиолога акад. Чудомир Начев, вечна му памет! Случва се навсякъде, животът винаги завършва с фатален край.

7

az

преди 12 години

Аз що си мислите,че докторите са подкупни...не е защото са алчни,а защото са бедни.Kak се живее в София с заплата 400лв на месец,няма как.Ако им направят заплатите като на депутатите положението би било различно....а е много лесно само да се плуе по тях

6

1111111111111111

преди 12 години

Невинни сте! Но след, като искате от семейство държавени служители пари за раждане в държавна болницата, понеже политиката е такава. Само по себе си трябва да се сетите, че ще Ви оставя сами да си решите проблема юридически в съд.

5

запознат

преди 12 години

Питай те го какво знае за това как почина проф.Тако Андреев??

4

мечо пух

преди 12 години

До 3 Радвам се за тебе, роден си с късмет, след като познаваш лекари "различни" от тези с които останалото население среща всеки ден.

3

Защитник

преди 12 години

Мечо, Мечо, нали при тях тичкаш, като те заболи някъде! Не обобщавай - това е трудна мисловна дейност! Познавам прекрасни лекарии и като специалисти, и като хора. Не ти ли прави впечатление, че напоследък журналята скачат като гладни хиени върху всеки труп? Дали и случайно? А иначе и аз съм против здравната "риформа", пътеките, цените на лекарствата...

2

мечо пух

преди 12 години

Цялото ни лекарско съсловие е деградирало до нивото на улични търгаши и мутри.

1

d

преди 12 години

Немогат! А заради тях не се плаща лечение в чужбина. Все повече избиват със смъртни случай 20 години крадене, нереформиране , подкупи и алчност на лекарското съсловие. Но и тяхното време ще дойде... самите те ще пострадат от системата която те изградиха за да крадат.