35

Кулинар

преди 12 години

Яжте свинска мас, маргаринът е отрова!!!

34

Анонимен

преди 12 години

И Боко би му завидял ;)

33

Гошо Тъпото

преди 12 години

Тази 64-ри годишна свинска мас е произведена в Щатите и е качествена защото царевицата с които са угоявани прасетата е расла в...прериите,а те са естествено наторявани от фъшкиите на бизоните,които хиляди години са пасели свободно на воля там,стресирани само от стрелите на...индианците,но тях кой ги...брои;те вече са в резервати.

32

Анонимен

преди 12 години

Вижте ги!След тия повече няма да има класически немски туристи по черноморието ни,които оставят бакшиш и подаръци-шоколад,кафе,бонбони,ел.самобръсначка,кафе машина,часовник!Остават сам педерастите,алкохолиците и ония от космодрума в Байкунур!

31

Анонимен

преди 12 години

Едно време майка ми от ФРГ носеше много яки консерви свинска шунка!

30

Анонимен

преди 12 години

4ista evreiska 6te da e

29

хаха

преди 12 години

От видео става ясно, че немския е прекрасен език.

28

omg....

преди 12 години

Мас.. за Германия.. След 2-та Световна.. Само аз ли имам извратено мислене.................

27

Анонимен

преди 12 години

ПРОСТОТИЯТА И ГРАНДОМНЩИНАТА е в повече само сред селянията, но те не ядат к'во да е, те ядат само пасти. Не са били на село при дядо си.

26

зико

преди 12 години

64 години !!! Защото е чист натурален продукт. Нямаше ги още консервантите, стабилизаторите подобрителите, оцветителите и една дузина Е -та Сегашните не траят и 64 дена

25

Йончо

преди 12 години

Ако има 2-3 камиона останали консерви от втората световна война за нула време ще ги продаде човек в Българияи ще направи супер състояние!Ядеме всичко ако е евтино:))))

24

Анонимен

преди 12 години

Гадост, никога не съм пробвала свинска мас и то на филия!А на 17 ще кажа ,че не сме длъжни да сложим черно и да не четем като е ден на траур!

23

До 14

преди 12 години

Нищо подобно. Попитай който искаш токсиколог и ще ти каже, че всички токсини, които се отделят в органима на един бозайник, се трупат в мастните тъкъни, тъй като оргонизма няма пътища за преработкато им.

22

dan

преди 12 години

Е, Миро Мършата внесе 20 годишно не-консервирано, а замразено месо от Ирландия, и го направиха министър на земеделието и храните.

21

Анонимен

преди 12 години

С това нещо най-много да си намажа обувките.

20

Анонимен

преди 12 години

"Мммм, вкусно, филийка със свинска мас. Ама е на 64 г. "Дайте я на Борисов! : ))))

19

Адолф

преди 12 години

Кристалина каза, Европа и такива консерви няма да даде на пострадалите.

18

Анонимен

преди 12 години

разбрах че утре Б.Б. стяга куфара за Германия,и ще надава за свинската мас,че нали му е любимата...

17

Мммм, гнусно!!

преди 12 години

Извинявам се, но днес не беше ли ден на национален траур?! Може ли поне днес да не ни заливате с евтини новини за консерви, хелоу китита и новото гадже на Азаренка?!

16

до 11

преди 12 години

Ааа... НИКУГЪШ, те баба и дядА само черен хайвер мааа (ядяха).