43

Анонимен

преди 12 години

Цветанов ще "избяга" от парламента и неудобните въпроси за наводненията

42

минаващ

преди 12 години

Щял да събира за ограмотяване всички платени и неплатени червени форумци, защото се хванал за главата ,като прочел големите простотии и тъпотии ,които пишат Неможе така ,другаи, казал той излагате партията и най-вече меееен.:)))))))

41

До ха,ха,ха

преди 12 години

Нещастнико, още ли вярваш на БСП. Крадоха и убиваха, а ти продължаваш да си заблудена овца...

40

ха,ха,ха

преди 12 години

Мария, ако няма какво да духаш на герберчетата, то духай супата!!! Знаеш ли колко е държ.помощ за ГЕРБ и колко за БСП? Не знаеш, иначе нямаше да пишеш глупости и да закъсняваш за работата си на Околовръсното....

39

А бе

преди 12 години

не разбрах,колко са дарили БСП ДПС и ДСБ и Светия синовд за наводненията,чух само за ГЕРБ.Може пък от плащане на клакьорите по форумите и на Станишев да ходи като цветарка и да плюе родината си /то не се знае даже коя държава му е родина/ ,не са им останали пари за дарение.

38

Анонимен

преди 12 години

няма значение кой ни управлява, докато сме разделени на "отбори" и се дърляме взаимно - държавата си отива по дяволите. Поне в момент на криза трябва да сме заедно и да тропнем с крак, и да попитаме - КАКВО ПРАВИТЕ БЕ ***?!? важи зз сини, червени, бели, жълти и прочее отбори.

37

До 37 Мария

преди 12 години

Дори като "социална" партия "социалистите" би трябвало по примера на ГЕРБ да дарят не един,а два милиона на бедстващите.Но не би,те са свикнали само да вземат,не и да дават.

36

Анонимен

преди 12 години

Никой нямаше да казва, че язовиpът е собственост на военните, ако не беше истина. Бягането от отговоpност говоpи зlе за техния министъp. Не отива на военен да извъpта така!

35

Анонимен

преди 12 години

не от мръсни комунисти

34

Анонимен

преди 12 години

до всички *** духайте пот бода да не бдигате прах

33

rumen221

преди 12 години

ЛЕВИТЕ СА ЛЕВАЦИ...- ДЕГРАДИРАХА ИНТЕЛЕКТУАЛНО ДА НИВО, ДА НЕ МОГАТ ДА ВНЕСАТ ЕДНО СВЯСТНО ИСКАНЕ, ЗА ИЗСЛУШВАНЕ И ДЕБАТ ПО НЕЩО ВАЖНО...- НАПРИМЕР...:- ПРОБЛЕМА - "ЦАР КАЛОЯН - БИСЕР" И СЪСТОЯНИЕТО НА ВОДИТЕ И ПЛАН ЗА ПОЛЗВАНЕТО ИМ ДО 2020Г."- МИНАЛАТА И ТАЗГОДИШНАТА ГАЗОВА КРИЗА - СЪСТОЯНИЕ НА ГАЗОВИЯ СЕКТОР И МЯСТОТО МУ С ЕНЕРГИЙНАТА СТРАТЕГИЯ - 2020"И ЗА ДЕСЕРТ ПОМИСЛЕТЕ...:- АКО РАБОТЕШЕ НЕФТОПРОВОДА "БУРГАС - "АЛЕКСАНДРОПУЛИС" И ВОДАТА ОТ ЯЗ. ИВАНОВО БЕШЕ МИНАЛ ПРЕЗ НЕГО...

32

Мария

преди 12 години

Левицата най-после си намери удобен момент отново да захапе управляващите. Лесно е в такъв момент да критикуваш.Господа СТАНИШЕВЦИ, КАТО СТЕ ТОЛКОВА ЕРБАП ПРИРОДНАТА СТИХИЯ И НЕЩАСТИЕТО НА ПОСТРАДАЛИТЕ, ЗАЩО НЕ ОТИДОХТЕ И ВИЕ ТАМ, НА МЯСТО ДА ВИДИТЕ И ПОМОГНЕТЕ - ОТВОРЕТЕ СИ ПОРТФЕЙЛИТЕ И ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ПОМОГНЕТЕ НА ХОРАТА, А НЕ КРИТИКУВАЙТЕ, ЗАЩОТО ПРИРОДАТА ПО ВРЕМЕ НА ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ ВИ БЕШЕ ПОЖАЛИЛА. ТОГАВА СИГУРНО СПЯХТЕ ПО ЯЗОВИРИТЕ.

31

br

преди 12 години

Тоа пък какво прави там?

30

възмутен

преди 12 години

Ама какво значи депутатите не приели Цветанов да се яви в Народното събрание? Ами кой да се яви? Нали той беше вирнат на БТР, заедно с Плевнелиев, Кристалина и сие, само дето не помахваха с ръце за поздрав като Тодор Живков от трибуната и обикаляше бедстващите? Нали той сипе обвинения към кмета, че е виновен, а оказа се, че Аню Ангелов призна, че ако са действали по сигналите, е можело да се предотврати трагедията? Това е пълна наглост от страна на управляващите! Оставки!

29

Ivan Grozni

преди 12 години

Предлагм да имаме намелн брой депутати, колкото са броя на влезналите партии, просто се дават на тези предствители на партиите точки, колкто са депутатите... и гласуват с тежест тези точки... като няма да има реформи в политическат система поне да съкратим машините за *** в парламата...

28

Анонимен

преди 12 години

Във всяка нормална и демократична държава при такива трагедии се търси отговорност,и най-нормалното е след като сме парламентарна държава ,това да става в парламента.Само че институциите трябва да се уважават.ГЕРБ не познава такива практики на тях всички други са им виновни само те не.Да но изминават вече ри години от тяхното управление и трябва най накрая да поемат някаква отговорност.Но ще дойде и за тях Видовден.

27

9689

преди 12 години

19 то освен комунисти и агенти има ли други.ГЕРБ от къде се пръкнаха?

26

още

преди 12 години

Да отговорим на Министър Ангелов. На времето строеше само и единствено държавата и след това с актове предоставяше оперативното управление на определени институции. В случая на МО! Оперативното управление означава: ограничено право на собственост, но СОБСТВЕНОСТ. С такива актове много институции продадоха тази собственост, в случаи,че не са публична държавна собственост.Затова все още Министрите са там, на място. Не са измислили как да излъжат отново народа, да си измият ръцете с някой шаран!

25

D.Ivanov

преди 12 години

Ne Zvetanov v Parlamenta,a Parlamenta pri Zvetanov,i da pomagat.Site balgare,zaedno.

24

Анонимен

преди 12 години

Някой да си спомня министър "бедствие"-майор Етем да е била изслушвана в парламента след трагедията в Цар Калоян,където също загинаха 8 човека.Не,защото както писаха някои издания,по това време е била в чужбина на частен воаяж.появи се на висок ток след няколко дена в засегнатия регион,като внимаваше да не се изцапа.Това само като информация за ***,които са го забравили или се правят на разсеяни.