206

bobby

преди 12 години

България трябва да си е сама, и да си изнася и за ЕС, и за Русия. И евентуално САЩ. Но нито един от трите не трябва да ни бъде генерал губернатор, а нещата стоят така от 60 години - първо СССР, после САЩ, и сега ЕС - всички се разпореждат с нас като с роби и колонии.А *** *** навремето с дивата си русофобия ликвидираха всичкия ни износ за Русия, която беше огромен пазар.

205

aloo

преди 12 години

da go *** вятър брюксел и европейцте;;

204

Анонимен

преди 12 години

Какво порицават България!Защо не порицаят Гърция,като заради нея ,едва не се разпадна ЕС?А и плюс това Гърция лежи на гърба на целия ЕС с тяхното разсипнечество и неспособността да управляват финансите си!

203

Хуйтанас

преди 12 години

Колкото по-зле, толкова по-добре ! NUKE BRUSSELS !!!

202

fr

преди 12 години

Петима терористи от Ал Кайда фигурират като собственици на близо 150 компании в Румъния, от които данъчните служби трябва да съберат милиони евро, пише днес в. "Адевърул" Това преди иили след похвалата е ?

201

Анонимен

преди 12 години

Хайде вече стига с тоя Брюксел!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не е ли време вече ние българите да вдигнем гордо глави и да си помислим ,че не всичко което се "твори" в тази централа е хубаво за България!Никога няма да станем достатъчно добри за тях.А и защо трябва!Те ни преиха в Евросъюза само по геополитически причини....сега може би 'малко"съжаляват....но това наш проблем ли е.А корупция има даже в самата централа на ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!

200

Антон

преди 12 години

В България има мн лобита - гръцки, немски, френски, .........., но няма българско лоби в България! Не е необходимо от вън да прилагат тактики от типа на "разделяй и владей", ние това и сами си го можем. Накрая просто трябва да мине някоя велика сила и да обере (и в 2та смисъла) плодовете на нашите простотии, разпри и идиотизъм. Ще си останем зъзолизци докато не се консолидираме и не се научим, че трябва да вървим напред с гордо вдигната глава и да се защитавам взаимно. (урок за политиците ни!!!)

199

emigrant

преди 12 години

da gledat germancite i da se u4at kak se rakovodi darzava , dokato pravosadieto na ES ne vzeme primer ot balgaria taka 6te e kofti dokladi ......ma te boiko kvo razbrat a im kazi ..................

198

Анонимен

преди 12 години

румъния са католици и за това повече ги хвалят и имат лоби Франция.Европа не иска България силна както е била преди затова разделяй България и я владей и колкото повече емигрирали Българи и затепяла нация това е целта.И да кажа Българския народ нее злобен и лош а политиците ни са такиви така и е било в миналото.това че не флизаме в Шенген е личностно към България затова когато Европа има нужда от нас трябва да и покажем задния двор

197

Лунатика

преди 12 години

Вапцам едно КППенце и сме в Шенген......крайно време е да спрем селяндурщината в министерският съвет!!!! Има ли още *** ,които да се радват на тъпотиите на Бавният?????

196

Осман до: 212

преди 12 години

Пич,обръщаш се към 98% ***,озлобен и генетично развален народ!Но коментара ти определено ми харесва-както твърдя пред всички мои приятели,че не всички са така-Казвам им аз: Има 2% които са готини,не говорете в множествено число!-И съм прав!От тези 2%,1 са по селата(предимно добри възрастни хора) и другия 1% е по чужбина-страхотни и интелигентни млади хора!Такива като теб ще оправят България,но предупреждавам те-трябва с бой и здрава ръка,от думи тази *** не разбира!Поздрави от Европа:)

195

Анонимен

преди 12 години

Мисля, че са обективни и казват истината. Тук всички знаем, че наиситна е така

194

Венелин

преди 12 години

"откакто е на власт правителството на Бойко Борисов, ЕК не забелязва "политическа воля" за борба с организираната престъпност и корупцията на високо равнище"И в Европа вече разбраха, че оперетните акции на Цв. Цв. са само имитация! Е-е, в България има будали, дето още не са го разбрали...Сега чакаме, в Брюксел да открият, че "организираната престъпност и корупцията" са самите Б. Б., Цв. Цв. и т.н. (такива мушмуроци като Лъчо Мозъка въобще не си струва да се коментират)

193

асд

преди 12 години

Извънземните са виновни, да знаете. Те се промъкват в главите на евродокладчиците и им внушават че България не се справя. Проверяващите са заслепени и не виждат огромния напредък на Борисов и сие. Същото е и с народа на страната. Тънат в благоденствие, но не могат да го осъзнаят, защото извънземините им манипулират мисленето. Това се прави поради стара вражда м-у мутрите на Бойко и въпросните извънземни за преразпределение на територия и те сега му отмъщават. Напред Бойко, смажи ги всички.

192

Анонимен

преди 12 години

В МУТРЕСТАНИЯ ВРЕМЕТО Е ЗАМРЯЛО, А ЗАЕДНО С НЕГО И ХОРАТА

191

belalov

преди 12 години

Става ясно, че "Царят е гол"! На дипломатическият език на ЕС винаги присъства "политическата воля", а след това се изреждат слабостите и неизпълненото. И при С.Станишев "политическата воля" присъстваше, а дори имаше и реални резултати - приеха ни в ЕС. Сега за първи път фразата я няма и това никак не е добре, но е логично след като не ни допускат в Шенген въпреки договореностите, а и в еврозоната за където още ни е рано, но Б.Борисов я определи за цел или поне оправдание за рестриктивни бюджети.

190

Анонимен

преди 12 години

При серГея политическа воля никога не е и имало.Той Румбата Петков си пиеше коняка с мафиоти и пикаеше в фонтаните като се накърка.Накрая тъпия Гей даже му се извини, че го уволнява?!?

189

нов чип

преди 12 години

Млади хора,онези в средна възраст и стари, бъдете положително настроени, мислете дружелюбно, не се опитвайте "да копаете гроб другиму", не бъдете постоянно " с рогата напред"!Мислете , че "КАКВОТО ПОСЕЕШ, ТОВА ЩЕ ПОЖЪНЕШ"!Сменете чипа на омразата в главата си!Мислете добро, мислете за успех, здраве, слънце! И това ще стане!

188

desync

преди 12 години

206, точно в десятката!

187

до 207

преди 12 години

И толкова го е изнасяла за Вермахта срещу остмарки (почти тоалетна хартия) че обикновенния народ при супер производство го е карал на купони, а за стандарта на Холандия - дрън, дрън че с пляс :)