43

ee

преди 12 години

I az kato bqx v daskalo qko gi biex tiq ot moq klas imax i az problemi v ku6ti i 4ak sega kato po golqm , osuznavam kolko sum bil sme6en da go pravq , a naskoro vidqx edin sau4enik i si govorexme ot 2 metra ne iska6e da me dobliji daje ot strax

42

до 38

преди 12 години

Чикатило, нещи хич не си в час. Какви частни уроци ти се мотаят в главата.Имаше период ,през който ходенето на частни уроци в големите градове беше явление.От известно време в университетите приемат по диплома или с матура, т.е. много рядко вече някой от кандидат-студентите се напъва да учи за изпити. Частни ученици имат само някои по-известни учители и университетски преподаватели. А по селата и малките градове, не може да намериш и един да ходи на уроци.

41

Анонимен

преди 12 години

Винаги съм била против казармата и бригадите.Но честно,искам да ги върнат,трябва да ги върнат.Малцина са родителите,учещи децата си на отговорност и труд.Расте една ***,на която все си му длъжен.Като *** са-само права и никакви задължения.Аз съм на 32 години.Ще довърша тази учебна година и приключвам завинаги със системата на образованието.Само се чудя какво ще правя детето си,къде ще го записвам да учи,как ще го предпазя от тази меркантилна,нагла ***?

40

писна ми

преди 12 години

Поредната тъпотия, целяща да източи пари от ЕС. *** държавата, няма да ми се сърдите ако хвана автомата.

39

Анонимен

преди 12 години

И всичко,ама всичко започва от семейството.Децата попиват не думите,а действията.Те копират поведението на родителире си.И жалко за свестните дечица и тийнейджъри,растящи в отговорни,интелигентни семейства.Простотията просто ги залива.А това е поредната тъпотия от МОН.Делегираните бюджети на Вълчев направиха училищата зависими от учениците.За непосветените-всяко дете е пари и никой директор няма да изключи ученик,защото как ще върже бюджета.Докато тази система продължава,няма да има образование

38

Анонимен

преди 12 години

Мона Лиза,къде са тези деца с интереси?Сигурно в София,Пловдив,Варна и Бургас.Но това не е България.Нямате си и идея каква *** расте,"възпитавана" от родителите си.Родителите насъскват учениците срещу учителите.Толкова са прости,че не проумяват,че днес не си пише домашното,утре няма да работи.Днес се държи нагло с учителя си,утре ще се държи нагло с родителя си.И не разбрахте ли,че безплатен обяд няма.Учениците ни се подиграват на заплатите.Казват-защо да учим-за заплата 400лв ли?

37

Майко мила ...

преди 12 години

"С уроци по шопинг, мода ... " , моля ви, кажете ми, че това е някаква шега ! Че не си даваме парите за изхранване на клинични *** из разни министерства !!!

36

Мона Лиза

преди 12 години

Защо загрижените госпожи не правеха безплатно кръжоци.А сега като им дават по 12 лева на час всички се юрнаха на кръжоци,че забележете ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ.Образованието ни е такова ниско ниво,защото главите на госпожите са едни елки само изчисляват колко ще вземат заплатка.И сега децата който имат интереси посещават школи и естествено родителите плащат.Но не може да ме убедите че една госпожа която в час не може да задържи учениците ще го направи в почивни дни.

35

Анонимен

преди 12 години

uspeh.mon.bg/?m=2&p=2"Цели на проекта:(1) Обща цел на проекта - да се осмисли свободното време на учениците в държавни и общински училища, включително и на ученици с идентифицирана нужда от специфична подкрепа, както и на ученици с риск от отпадане и/или прояви на агресия и/или насилие, чрез участие в извънкласни и извънучилищни дейности"Касае се за ВСИЧКИ ученици, включително и проблемните. Целта е осмисляне на свободното време на учениците. Да наричаш децата "ХУЛИГАНИ" е глупаво!

34

Некой

преди 12 години

Добре би било преди да пишат журналистите и да мислят и да събират информаиця."Успех" в никакъв случай не е програма за работа с хулигани!Подобни *** публикации само могат да откажат децата!Става въпрос за организиране на извънкласни дейности за работа с децата. Същите тези, които бяха нормални едно време и които даваха резултати. Не е лошо явно журналистите от сайта да посещават някой кръжок по журналистика в някое столично училище - да послушат може би за неща като "обективност" ...

33

tosh

преди 12 години

как е 38 номер? Вървят ли downvote-овете?

32

До Chikatilo

преди 12 години

Ами след като според теб е толкова готино да си учител, що не се пробваш, най-добре в някое *** училище. Да видиш тогава колко е готино по цял ден да се занимаваш с престъпници и малолетни к..ви.

31

axaxax

преди 12 години

Герб запознават малките престъпници от малки за да може да се сформират по отрано като кримиални организирани банди и групи и да "работят" здраво за *** в близкото бъдеще... нищо друго няма да променят,както се опитват да интегрират *** от 20 години така и с малолетните престъпници

30

Анонимен

преди 12 години

А в часовете по шопинг има ли практика? Разбира се за сметка на бюджета на училището.

29

Аз

преди 12 години

Съвсем грешна информация!Училището , в което работя , също участва в проекта.Наистина в почивните дни и през ваканциите ще бъдат заниманията на децата,но по съвсем различни теми от тези в статията,много по-приложими в ежедневието им,научаващи ги да бъдат по-добри и по-грижовни към себе си и околните.И не е вярно ,че само агресивните и отсъстващите ще участват.

28

Анонимен

преди 12 години

Уроци по шопинг?! Че то това всяка средностатистическа 13-годишна к...тина си го владее перфектно! За какво са и уроци, че нали точно заради шопинга и нуждата от пари за него е избягала от училище. Защото в клас няма как да си намери богат чичко, който да я води в мола с големия джип и да и дава пари за парцалки. Вместо да намерите начин да им помогнете да наваксат изпуснатия материал вие пак с глупости се занимавате. Сега остава практически уроци по секс и пиене да им давате. Браво!

27

Анонимен

преди 12 години

До 24Подкрепям и се присъединявам към мнението.

26

учителка

преди 12 години

ПАК ГРЕШНО ИЗЯВЛЕНИЕ! Програмата не е за ПРОБЛЕМНИ деца, а за всички, които искат да се занимават с нещо, което ги интересува. Тези 150 000 са всякакви деца. всъщност повечето от тях са деца, които имат широки интереси. Програмата е за ДЕЦАТА, без значение дали са проблемни, или не.

25

Анонимен

преди 12 години

Истината е, че в тази извънкласна дейност се записват отличните и примерни ученици. А не тези с проблемно поведение. Така че явно и този проект ще го побългарим, както се казва, нали в това сме най-добри.

24

ТИКВИ И КРАТУНИ

преди 12 години

Поредните *** да видят ТВУ Бойчиновци събрани от кол и въже и какво излиза след това???????????????????