79

renip.

преди 12 години

разбрахте ли ,с какво се занимава чиновничката на ЕС Кристалина Г.?Ами тя колекционира снимки-прегърнала голи,гладни африканчета през лятото,снима се на БТР с двама бандити,показа си и перления/фалшив/гердан ивероятно е посетила и старата си маика и тази командировка е с пари от ЕС/т.е.и наши.Родоостъпник и слуга на чужди интереси!

78

1

преди 12 години

Видиш ли долу в полето дет се мержеят, чернеят дестина дръвя върбови? Там било село Бисерча, в стари години, отколе, там се родила, живяла мамина мила Гергана. 1873 П.Р. Славейков

77

до 85

преди 12 години

а боко защо не я вкара в затвора.емел етем си заживява в монако че тя дори не е в българия.

76

анонимен

преди 12 години

горките хора.лека им пръст.бо бо и кристалина какво нищо.защо ни е ес съюз само да влагаме .на гърците милиарди а на нас само беди от ниски заплати до потопи причинени от безхаберието на всички политици до момента.

75

Ros

преди 12 години

Чета новини, гледам тв докога, Боже Господи докога ще продължават страданията на българския народ? Чета за изнасилвания, грабежи и измами всеки ден. И се питам българския политик милост няма ли към собствения си народ - ТЕ политиците продължават да се ядат за власт. Всички до един Сини, Червени, Герб всички са зинали за по-голям кокал. Без НАРОД , драги политици няма какво да управлявате. И се чудя ако будни, инициативни граждански комитети поемат властта може би ще е по-добре?

74

Ирина

преди 12 години

Защо държавата допусна това да се случи?Всички политици от началото на прехода до сега/а те са едни и същи/ трябва да отидат на съд!За да знаят,че не само права,но и отговорности имат и народа ще им търси сметка.

73

Анонимен

преди 12 години

Бойко е пълен некадърник, но защо трябва да е виновен за всичко? Защо всички вие които обвинявате това правителство не си зададете въпроса, къде са парите отпуснати на Емел Тошева за превенция именно на такива катастрофи?ДАНО ПОЧИВАТ В МИР ЗАГИНАЛИТЕ!

72

das

преди 12 години

Сега има кампания за набиране на помощи и чрез СМС. Лошо няма-ще си помагаме, защото е ясно,че т.нар. ДЪРЖАВА, респективно управляващи, политици, "бизнесмени" няма да сторят нищо и не може да се разчита на тях, но циничното тук е,че освен ,че не помагат и не осигурявата необходимите средства, ДЪРЖАВАТА печели отново - на всеки СМС си взима 20% !?!?!? ДО КОГА????тО ТОВА ДЪРЖАВАТА НЕ Е МАЙКА, ТЯ Е МАЩЕХА?!?!?

71

vili

преди 12 години

Zachto se chydite i komentirate ,skapi priqteli,ot vreme ono e taka :Te nikoga za nichto ne sa vinovni!!!!Jalko che tolkova xora si otidoxa zaradi nechiq nemarlivot!Bog da gi prosti i dano da dade sili na blizkite im!!!Moite saboleznovaniq!

70

АА

преди 12 години

Когато властта е гузна за смъртта на невинни хора, обявява национален траур!

69

офф

преди 12 години

така е ! мъчно ми е, че тези хора загинаха, заради нехайството на други !

68

Анонимен

преди 12 години

Когато мозъкът ти е бетониран и нищо друго не те интересува-това е резултата.Дано не стане и по-лошо при топенето на снеговете.Права е 63-партиите да се издържат само от членски внос,а субсидиите да им се изземат и предоставят на пострадалите като начало,а след това и закон за забрана субсидирането на партиите.Но това едва ли ще се случи,защото те трябва да си го гласуват.Затова търпете българи и това ще бъде съдбата ви завинаги.

67

Лека им пръст

преди 12 години

Строежа на магистрали изисква жертви.... вижте че всичко останало в тази държава е оставено на самотек...

66

Анонимен

преди 12 години

Горките хора! :( Жалко за починалите. Но и оцелелите не ги чака нищо добро - без дом, без документи, като нищо насред нищото. Но не тези бедни хора имат вина, а т.нар. ДЪРЖАВА!

65

До гражданка 63

преди 12 години

Подкрепям 63. Не само да се спрат субсидиите за партиите, но и ВСИЧКИ те, управлявали през последните над 20 години и виновници за сегашното състояние на държавата, сега да внесат помощи за пострадалите от некадърното стопанисване на язовирите и безотговорността на тези, които са били задължени да мислят преди всичко за населението. Няма никакво значение от кои партии са! Нас това не ни интересува!

64

Николай

преди 12 години

Сутринта слушах нелепите оправдания на м-ра на отбраната.Вместо да поеме отговорност той се върна назад във времето за да пита кой е построил язовира и кой го стопанисва.Г-н министър ,контрола е задължение на ДЪРЖАВАТА.Защото:ако не си платим данъците,може да влезем в затвора,ако не си почистим тротоара пред дома,ще бъдем глобени,а ако заради нечие чиновническо безхаберие умират хора виновни няма.Така ли?Оставка г-н министре.Това би било достойното ви поведение,защото сте знаел за проблема.

63

Анонимен

преди 12 години

В МЕХАНАТАТежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха!Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, -грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия!Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка!Пием, пеем буйни песнии зъбим се на тирана;механите са нам тесни -крещим: "Хайде на Балкана!"Крещим, но щом изтрезнеем,забравяме думи, клетви,и немеем и се смеемпред народни свети жертви!А тиранинът върлуваи безчести край наш роден:коли, беси, бие, псуваи глоби народ поробен!О, налейте! Ще да пия!На душа ми да олекне,чувства трезви да убия,ръка мъжка да омекне!Ще да пия на пук врагу,на пук и вам, патриоти,аз вече нямам мило, драго,а вий... вий сте ***!Хр. Ботев - зимата на 1872-73 година

62

dok

преди 12 години

Икономийте който след това се раздават за премии водят до това. Някой неща не могат да се икономисват а редовно да се проверяват. Но когато простаци ни управляват е така.

61

Анонимен

преди 12 години

Вчера един от пишещите тук точно определи правителството на ГЕРБ - Правителство на националния траур! До кра яна мандата си ще довършат България тия некадърници!

60

Анонимен

преди 12 години

ima една наука-защита от природни бедствия и катестрофи. е тази наука е останала за съжаление само в учебниците!пълно безхаберие!!!!