72

Емил

преди 12 години

До всички които плюят Бербо:Вие люнгочи,ако сте перфектни-плюйте,ако ли не, си стойте в миризливите кошарки и не се обаждайте за неща които са мноооого далече от вас!

71

Мишо

преди 12 години

Тези който го плюете ако Ви познавам и ви видя на стадиона /дошли за-да го гледате/ ще Ви кълцам един по един мамка ви и ***.

70

ринго

преди 12 години

*** без достойнство ...кой го *** тоя пластелин да цуне на съра ръка дето го държа толкова в Манюнайтед.И за него и за куцото магаре Марто няма място в национала път на младите и яка дисциплина това е рецептата.

69

Анонимен

преди 12 години

Тоя лигльо кой го иска тука! Нали беше много обиден на всички. И си тръгна от националния ей така щот не го било кефило да играе там. Айде нямаме нужда от такива дрисльовци...имаме си ги достатъчно ! Пенсионер.

68

n

преди 12 години

ако беше титуляр при стареца,нямаше и да помисли да се връща ама сега ... нали щеше път на младите да даваш мишок с мишок

67

б3123

преди 12 години

И аз съм против, не заради друго, ами заради изказване като "трита коня, дърпали само каруцата". Знам ги какви са *** спортистите - ходят като 50 лв и т.н Самочувствие до небето, евала на Меси, велик и скромен, това е . Дано млади момчета получат изява в национала, а пък, който го бива, да може да го дръпнат някъде на Запад да рита. Ние сме футболна държава и лошия период ще мине. Сигурен съм, че пак ще се радваме на футболни изяви.

66

Анонимен

преди 12 години

Миналата година като разправях, че в МЮ едва ли ще погледнат на него сериозно, след като отказва да играе за националния си отбор, всички се нахвърлихте върху мен. А сега - Берба закотвен на резервната, едва ли не молещ се да го вземат отново в национала. Разбира се с цел пак да започне да бъде някой в МЮ.

65

AntiBerbatov

преди 12 години

Еми обличайте по една народния носия и да го чекаме с пита, бъклица и дрян. Па да дойде, ама а дано и играе, щото не блести с кой знае какво в националния.Верно е, че е с най-много голове в националния ама 50% от тех са срещу Малта, Андора, Грузия, Исландия, Лщксембург и други "световни" футболни величия.

64

Див Петел

преди 12 години

Когато се отказа от националния, уважих решението му, защото е ясно че този отбор не ставаше за нищо и Барбуков само си губеше времето и усилията. Сега обаче, националния все още си е същото сборище на лигльовци, а Барбука се връща. Това вече е безпринципност и ми падна в очите.

63

Спец

преди 12 години

Айде още една неродена принцеса! аман от лапешки изпълнения! ще играя, няма да играя, тва да не ви е детска градина! че и покана чакал, ***! в националния не е задължително да играят най добрите, а тези които се раздават докрай и не капризничат! докато не го разберат това, национален отбор няма да имаме! а на бербо му наритаха канчето в МЮ и взе да се озърта. Истината е че е добър играч, но няма качества да играе в отбор от класата на МЮ! Аз казах! ;)

62

pebor

преди 12 години

Бербатов е превъзходен играч и ми е кеф да гледам как играе в МЮ, но все по-рядко. Но Бербо много се изложи с отказа си да играе за националния, постъпка на глупав човек. Бербо, кой ти даде тоя акъл, бре?!

61

BatBulgar

преди 12 години

Бербо е супер играч, но е слабохарактерен. Това му е проблема. Това е проблема и на много Българи м/у другото. Нерешителност, ниско самочувствие, прекалена самокритичност. Може би на моменти е добре и е положително нещо, но когато имаш срещу себе си надменен, нагъл, алчен, грозен и бездарен англичанин, нямаш шанс. Бербо няма смисал да се конкурира с Руни, той е по-добър от него, но трябва да се доказва, защото не е англичанин. Никога няма да го признаят в Англия, те за хора не ни смятат :)

60

Анонимен

преди 12 години

Бербатов е талатлив и мързелив като повечето българи. Имитира оживление от време на време, като му го допрат. Вкара някой гол и после - пак мързел на терена. Имитира, че се спуща и вместо да тръгне от добра позиция- връща назад.. Рядко отнема топки, а напоследък все по-често губи! Мързи го да се връща назад и много често е във засада. Мързи го и да потича да се пласира и вечно е там, където не могат да му подадат. И другите виновни, че не подават! Колко пъти е излизал на добри позиции.

59

mitko

преди 12 години

Neznam dali trqbvaq vednaj ni predade

58

Анонимен

преди 12 години

ДОСТАТЪЧНО МЪРДИ СИ ИМАМЕ!!!

57

GOGI

преди 12 години

koi 6te go vika tozo posredstven ***?

56

d

преди 12 години

>Бербатов: "За да се върна, трябва някой да ме покани"Това звучи като че ли иска повече пари някой да му снесе за да играе. Усетил е мафията на БФС че позицийте им се клатят и сега иска да се възползва от това и да замаже трагедията с футбола ни.

55

Анонимен

преди 12 години

трябвало първо да го поканят за да се върне в националния ***.чакайме ,идвам с бъклицата....

54

Анонимен

преди 12 години

Наздраве,Бербо с Каменица РЕЗЕРВА!

53

Павел

преди 12 години

Не следя футбол, но си мисля че който си мисли че Бербатов ще се върне в националния примерно заради пари или нещо такова е луд.Той е натрупал достатъчно пари. Може собствено отборче да си купи така че едва ли е заради това. Да се надяваме че е заради честта на България и ще се раздава.Когато е напуснал може да е казал някои неща но не се знае какво е било положението в националния отбор тогава.