10

Анонимен

преди 12 години

всеки месец държавата ми удържа 80 лв здравни осигуровки, но като имам нужда от изследване или преглед си плащам.Ако парите ни от здравните осигуровки отиваха за лечение на хора, като този човек, с кеф да ги плащаме, но в по-голямата си част се "усвояват" от чиновниците в здравната каса по най-различни схеми. Да ни дари господ със здраве да работим и дано повече хора могат да помогнат на човека.

9

nikoi

преди 12 години

Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон.(2) Здравеопазването на гражданите се финансира от държавния бюджет, от работодателите, от лични и колективни осигурителни вноски и от други източници при условия и по ред, определени със закон.(3) Държавата закриля здравето на гражданите и насърчава развитието на спорта и туризма.(4) Никой не може да бъде подлаган принудително на лечение и на санитарни мерки освен в предвидените от закона случаи.(5) Държавата осъществява контрол върху всички здравни заведения, както и върху производството на лекарствени средства, биопрепарати и медицинска техника и върху търговията с тях.

8

do nomer 9 от Falkon

преди 12 години

МилаБългария е ада на Европаобаче щом работиш това е още едно доказателство че ИМА БОГ!!!!!ТОЙ Е ВЕЛИК!!!!!Бог ти помага и крепи!!!!!

7

Анонимен

преди 12 години

Да си изброя ли диагнозите.ХОББ-смесена форма(с астма), псориазис, пъпна херния, дискова херния ,диабет тип-2, тиреодит на Хашимото, хроничен калкулозен пиелонефрит,двустранна коксартроза,Лумбална спонзилоза,полип на колона,комбиниран отоневрологичен синдром,депресия, пролапс на матката с инконтиненция, фибромиалгия, полиневропатия.И със всичко това съм втора група и работя!Защото с тази пенсия която ми дават не мога да си платя и лекарствата.Да не говорим, че не мога да се оперирам.

6

Falkone

преди 12 години

горкото семействоверно го рече номер 7това не са хора,които ни управляват 22 годиниА ИЗРОДИГЕРБ СА КОМУНИСТИ

5

Анонимен

преди 12 години

ДЪРЖАВАТА БЕ ОКРАДЕНА ОТ ПОЛИТИЦИТЕ !!!!! ПРИВАТИЗИРАХА ИКОНОМИКАТА И ОСТАВИХА ХОРАТА ДА УМИРАТ !!! ФРАНЦУЗИ НИ ПРОДАВАТ СОБСТВЕНАТА ВОДА, ЧЕХИ И АВСТРИЙЦИ НИ ПРОДАВАТ СОБСТВЕНИЯ ТОК, КАНАДЦИ НИ ИЗНАСЯТ ЗЛАТОТО !!! В СЪщОТО ВРЕМЕ ДЪРЖАВАТА ВДИГА РЪЦЕ И КАЗВА - 'НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ОБРАЗОВАНИЕ, СИГУРНОСТ И Т.Н'ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ СА КРАДЦИ !!!

4

Анонимен

преди 12 години

А в крайна сметак за какво има пари в тая държава???---Пари има да се оперират и спасяват *** след поредното им сбиване и/или препиване. Тъжно!

3

7

преди 12 години

нама думи които да опишат лекарскиа рекет/ Наскоро ми се слу4и. Бащами си с4упи крака на 05 01 2012. Закара го линеика в окр б..ца Пловдив. Там ми казаха ъака .Купете си консумативите тои е за операциа. Ама струват 1200 лв.Купих ги и го оперираха, имаше и други забравени за Понеделник зада могат да си платиат. *** ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО......???????

2

ааа

преди 12 години

А в крайна сметак за какво има пари в тая държава???Поне за едно нещо да се каже,че има пари.А това да не може здравната каса да поеме таква сума ..... "колосална" сума от 1000 лева?!?!?Е няма такъв цинизум никъде!!!

1

Анонимен

преди 12 години

"Тази сума е непосилна..."Егати и държавата!