77

osata

преди 12 години

Добре де, защо не се търси отговорност от фирмата-строител? Какво чакат отговорните лица? Да се срути част от постройката, да има загинали и да обявим ден на траур ли? За какво толкова хора вземат големи заплати? Дори към този момент, без да се е случило най-лошото, би следвало фирмата-изпълнител да бъде дадена на съд и да бъдат наказани съответните лица, които все още бездействат и нахалос получават големите си заплати.

76

optimist

преди 12 години

Оптимистичната страна на ред кода: ред коуд за всички политици. Зимата им разкрива *** на всички един по един. :)

75

dd

преди 12 години

pak Boiko lie vinoven veeeee 4erveiii

74

Анонимен

преди 12 години

"По всяка вероятност причината е снегът, който е натежал тази вечер."Гадният сняг пречи само на България. Защо в Париж или Лондон на централните летища не им натежа снега ами все тук!?

73

У-у-у-у

преди 12 години

Как няма да се срути,като изпълнителя е лаком г""з и гледа ем да даде ефтина цена,ем да лапне почти всичката пара,ем да нагуши ощте 20-тина плазмодия дет го"уреждат" ем да не плати на работниците---а те на своя страна да си пълнят багажниците с мат-ряли от обекта за компенсация.....А,как става тая работа...За питата трябва брашно,а не лай..но !! Made in BG

72

анонимен

преди 12 години

а сега да видим кой е подписал акт 16 като го гледам това летище, то е строено за страна с климат като Конго.

71

Анонимен

преди 12 години

Ами то да го е страх човек да припари до летище Пловдив. Отвсякъде дебнат заплахи-козирка, под, окачен таван, стъклопакети по фасадата-всичко дефектно А нещо читаво оставили ли са строителите? Да ги възнаградят допълнително?

70

Azz

преди 12 години

ужас....коя е фирмата изпълнител? да й се привлича гаранционната отговорност...и кога най-накрая ще се създаде "Black list" на фирми, които не се допускат до обществени поръчки поради некачествено изпълнение на предходни такива?

69

Анонимен

преди 12 години

Яяяяя, тия западни стадарти исо-мисо нещо много ряхави бе..

68

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

ужас, добре, че не имало хора. Аз съм в сферата на строителстовото и във фирмата в която работя, няма икономисване... но когато предоставим офертите, всички остана ли ни бият с цифри!

67

Анонимен

преди 12 години

Бреи в журналистиката първо маи ви учат как да правите пропаганда.А като има и кои да плаща.Много смърди,на необективно отразяване.Каквото сте написали 90% от нещата ги има при всяка сграда от този тип ,дори и падането и отвяването на покрива .

66

Киселия

преди 12 години

консултатн е би Бей Гиби Кибик от Мадан, а проектанта си е купил дипломата с парите на тате и сега ..проектира, за това си е платил, да не искате да се е родил научен ?! ;)

65

Анонимен

преди 12 години

Не си спомям нещо, кой е прерязал лентата ? На това му викам мулти душевен оргазъм....

64

Анонимен

преди 12 години

А кой е тоя проектант ,дето е прибрал парите ?

63

Анонимен

преди 12 години

Кой е бил консултант ?

62

Анонимен

преди 12 години

Получих душевен оргазъм ! Кой, казвате ,е строил тая козирка ?

61

Анонимен

преди 12 години

Вчера се пропука язовирска стена защото кмета не предприел никакви мерки дори когато жителите на селото са му изпратили писмо и за жалост загинаха и хора. Днес се срути и покрива на летището!Кмета на община Харманли е от БСПСградата на Летище Пловдив е строена по времето на БСП и са я открили недостроена!WTF?

60

Анонимен

преди 12 години

гробчета,погледнете си асфалта на какво прилича пък тогава говорете за чуждите косури

59

Киселия

преди 12 години

Е, що да не пада...на Станишев пък му е топло в къщи, нищо не му се срутва и въобще...мисля че е е по- важно да му е добре на човека! Козирка някаква...айде сега....

58

Анонимен

преди 12 години

Подобна новина предизвиква само душевни оргазми у лапаческата герберастка ***. Що за *** сте, да използвате подобни неща за политическа агитация? Нали и сам Вожда ви каза:"Снегът е бедствие, срещу майката природа нищо не можем да направим". Защо не го слушате? Ама вие си продължавайте да дрънкате и с устите си да лигавите някои неща на бивши управници, все пак сте свикнали да правите това за Вожда си, какво толкова да ви бърка.....