95

седераст Костов

преди 12 години

За всичко е виновна Русия и Путин!

94

Безпартиен

преди 12 години

Лошо няма на място министри да подпомагат организацията, но се питам къде във този "филм" е Областната управа????

93

анонимен

преди 12 години

от този язовир ли чакахте да поливате лятото бостана и доматите и да ни дерете кожите

92

Див Петел

преди 12 години

Таа па Марица, за ква се мисли...ша къса тя...да не си е у дома, че ша къса.

91

анонимен

преди 12 години

тая седмица в южна България, другата - в северна. като започне да се топи снега, ще стане - олеле мале, пак някой не си е свършил работата. там поне част от снега се е стопил, тук има по 3 метра преспи. сняг, бели мечки, вълци от румънско и бяла тишина ... няма пътища, няма снегорини, няма и хора, явно. министрите си имат друга работа, няма да се занимават с нас, я

90

Анонимен

преди 12 години

Кристалина Георгиева споделя в интервю, че международното сътрудничество, хуманитарната помощ, реакция при кризи е работа, която ѝ е позната, тъй като Световната банка работи много близко със системата на организацията на ООН, с Червения кръст и затова с благодарност приема предложението на българското правителство, допълвайки, че това е портфейл, който добре съвпада с опита ѝ в Световната банка. Тя коментира, че [с]ега трябва да се концентрираме да покажем най-доброто от себе си, това е най-важната задача.[8][16] Според източници в Европейската комисия, Георгиева е добре приемана там, тъй като се смята за надпартийна, експертна кандидатура.[17]На 21 януари 2010 председателят Барозу се среща с Георгиева, като след срещата коментира, че г-жа Георгиева притежава солиден международен опит и познания, с които ще допринесе съществено в качеството си на еврокомисар. От срещата също става ясно, че бъдещият български еврокомисар ще запази първоначално определения за Желева ресор Международно сътрудничество, хуманитарна помощ и реакция при кризи.[18]

89

До Спонги

преди 12 години

Наистина ли мислиш,че само пречи.Сериозно.Това е човека, който винаги е отивал на място когато е ставала някаква трагедия както в случая без значение от часа..Не си е стоял на топло в Бояна да чака да му кажат какво е станало.Благодарение на намесата на този човек някои хора в момента живеят втори живот.А мърльовците слава богу сега са опозиция.

88

Анонимен

преди 12 години

Къде е НАТО? Защо не ни бомбардира...пардон, помага?

87

Анонимен

преди 12 години

Не се плашете! Скоро пристига Кристалина Георгиева - български политик(иначе живее в чужбина), европейски комисар (не от ЧК ), и икономист, специалист по въпросите на устойчивото развитие. Вицепрезидент на Световната банка (от март 2008 до февруари 2010), член на съвета на настоятелите и доцент в катедра Икономикс на Университета за национално и световно стопанство в София.Кристалина Георгиева е обявена на 30 ноември 2010 г. за "Комисар на годината" и за "Европеец на годината" в годишните награди на електронното издание "Юръпиън войс" (European Voice) . Тя е отличена за своите приноси в работата си и по-специално управлението на хуманитарните катастрофи в Хаити и Пакистан. Така, че страшно няма! А защо се бави? Ами, нали знаете, расторантите в Брюксел работят до късно...

86

)))

преди 12 години

най-хубаво ще е да се скъса ивайловград - отиде одрин )

85

Анонимен

преди 12 години

Да мислим позитивно!

84

Анонимен

преди 12 години

Червените нападнаха форума.

83

Анонимен

преди 12 години

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава! Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха! Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, - грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия! Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка!

82

До 109

преди 12 години

***.Толкова ли ти е трън в очите Люлин.Сигурно не знаеш и къде се намира ама важно е да критикуваме.Като станат готови и другите сигурно няма сън да те лови.Защо не погледнеш какво става в Европа.Навсякъде има проблеми от снеговалежа.

81

Анонимен

преди 12 години

107Няма разбира се! То се вижда!:) Магистрала Люлин затворена единствена от всички магистрали, защото е много хубава, а хората се давят, но имат затворена магистрала!

80

Анонимен

преди 12 години

hora kato istinski Balgari predlagam v takav moment da si pomagame koi s kakvoto moje, a ne da se draznim po forumite. Az naprimer izpratih SMS na 17777. Ne moga poveche tolkova sa mi vazmojnostite

79

До 97

преди 12 години

Комунистче такова едното няма нищо общо с другото.Ясно е какво целиш с написаното от теб.Жалко,че има *** дето ти вярват и подкрепят.

78

Анонимен

преди 12 години

104Я се върни през 681 г. да видиш и Аспарух какви ги е вършил:)) Ей гербери! Издавихте хората бе мърльовци!

77

Анонимен

преди 12 години

Интересно къде се покри опозицията.Уж беше много загрижена за доброто на народа а като стане нещо такова и изчезва.А може би си знаят, каква техника са купували в техния мандат и сега си траят.Трае си и Доган.Да не забравяме, че за Гражданска защита отговаряше негов човек.

76

Анонимен

преди 12 години

Някой да намери виновниците за тая катастрофа и да ги разстреля. Така не може, някои трябва да го отнесе. Хора умряха защото някой в кожен стол не си е свършил работата. СРАМ и ПОЗОР. До кога ще продължава този цирк ?