52

До Лозанова

преди 12 години

Госпожо Лозанова, природно бедствие щеше да е, ако реката, в следствие на валежи беше наводнила района. Но това е наводнение, дошло от язовир - скъсана дига, повредени шлюзове или каквото и да е, т. е. намесен е човешкия фактор и единствено е виновен той. За пореден път държавата (като организация) дави свои поданици!

51

Tony

преди 12 години

e i mobifoe ima vece Natasa ot biser, na kogo li zvini v Canada, koy znae@????

50

big mama

преди 12 години

Когато в България се случи трагедия като тази, винаги се питам защо българската православна църква не си мръдва охранения *** да помогне на хората. Всъщност, к`во ли си задавам риторични въпроси.... :(

49

До sofiya.lozanova

преди 12 години

Държава? Тя държавата се ПРАВИ, ЧЕ НЕ ЗНАЕ, че над БГ летят денонощно кемтрейлс самолети, тровещи и разболяващи хората с опасни съставки, унищожавайки околната среда, водата ни за пиене, ПРОМЕНЯТ КЛИМАТА НИ? И отговаря чрез М-ра на Тр. в едно слабо и почти дезинформиращо предаване Хрътките: "че това били регулярни полети на NATO, а един убавец от ХМС каза, ЧЕ СЛАГАЛИ ВОДА В ГОРИВОТО НА САМОЛЕТИТЕ,ЗА ДА СЕ ОХЛАЖДАТ!?!? При това управление тези полети са без прекъсване, дори през празници и лошо време. Нямат брой тези самолети, нямат спиране! На каква база е това? Управляващите погазват осн. право на човек - ДА ЖИВЕЕ! Чл. 15. Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната. Чл. 28.Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.Как така тези самолети ни тровят и разболяват? На каква база, по чие споразумение, с кои пари? Не, не ми казвайте, че това са регулярни полети на НАТО на височина 6-8 км! Недей, защото има чного доказателства, че това не е така! Българите не трябва да се заблуждават и трябва да разберат и осъзнаят жестоката истина над главите си! Тя е реалност.БЪЛГАРИ това е също голяма тайна, която е още по-жестока от АСТА и против, която трябва да се борим! Не се заблуждавайте! Ще има още бедствия, катаклизми, днес +10 утре -15 С, вятър, преспи, наводнения, жертви, разрушена инфраструктура, милиарди лева загуба! Българи не спете!

48

До Ина

преди 12 години

Права си и то много! Още Томас Джеферсън е казал: "Когато народа се страхува от правителството, това е тирания. Когато правителството се трахува от народа, това е демокрация!" Пострадалите и останалите дето студуваме, бедстваме без ток, вода и т.н. трябва да видим и другата страна на управляващите, която изобщо не е народна, за каквато иска да мине! Само със сезиране няма да стане нищо.Нужни са нови хора, необвързани със тъмни среди, неподкупни, непродаващи се, хора мислещи за род и Родина!

47

Анонимен

преди 12 години

Боже Господи,къде живеем!!!!

46

До 45

преди 12 години

Това в случая не е природно бедствие, както в Япония. Това е резултат от човешка некомпетентност, неадекватност и безхаберие. Така е, защото на повечето управленски места седнаха корумпирани връзкари.

45

Блъско

преди 12 години

ТРАГЕДИЯ-думите са излишни

44

Ина

преди 12 години

Предлагам вместо непрекъснато да роптаем по форумите, всеки като види нещо нередно да сезира що може орган и власт, а ако няма резултат медиите и да дава гластност за всяка свинщина и безхаберие. Ако гражданското общество вика и тропа, влас имащите няма да смеят да се правят на глухи и луди, защото ще им истине местенцито. Властта е в нашите ръце и е крайно време да я използваме!

43

Al

преди 12 години

do komentar nomer 1.Dano gospod te nakaje gadino mrasna

42

Анонимен

преди 12 години

Да даде господ дай боже,всеки ден вино да вали.Всеки ден вино да вали,на два-три дена люта ракия.Всеки ден вино да вали,на два-три дена люта ракия.Припев:Река Марица ракията тече,а тревата шопска салата.Река Марица ракията тече,а тревата шопска салата.Куплет 2:Да даде господ дай боже,камъните бял хляб да станат.Камъните бял хляб да станат,а дърветата сухи мезета.Камъните бял хляб да станат,а дърветата сухи мезета.ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО И ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКОВА

41

sofiya.lozanova

преди 12 години

Не може да плюем държавата си за всяко нещо, това е природа, за какви безхаберия говорите..Ако това което се случи в Япония беше тук, пак щяхме да обвиним правителството.... Айде да започнем да мислил малко а????!... Най-лесното е да се намери виновен...Супер *** коментари правите, какво повече да се каже освен, че е страшна трагедия и трябва всички да помагаме максимално... Вземете се разходете до пощите с по един колет за гр.Харманли, ул."Иван Вазов" 46 А, вместо да седите и да бездействате

40

Nelkata_07

преди 12 години

Това е един ад, в който са попаднали невинни хора, за това че някой не си е свършил работата на време или поне това което може да направи човек, защото срещу природата хората сме безсилни.

39

sofiya.lozanova

преди 12 години

radolenko, super tup i bezmislen ti e komentara, to tova tam e film sigurno ne e tragediq..

38

t-rock

преди 12 години

Ужас. Трагедия!

37

Анонимен

преди 12 години

Никой не е по-силен от природата!

36

до ева

преди 12 години

Най и било харесало ??!??!??! Тва да не ти е изложба, *** ?! *** неусещащите се хора има :Х

35

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам за хората, но се радвам, че подмина Пловдив и в частност жк Тракия.

34

radolenko

преди 12 години

Снимки 5 и 6. Според мен на тях се вижда как животното е затънало и не може да излезе от калта. Когато идва фотограф двама чичовци се хващат уж да помагат. На снимка 5 се вижда как докато единия го дърпа, другия гледа в противоположна посока и се чуди как по-добре да застане за кадъра. На 6-та снимка чичото от предната снимка се е наместил добре /само дето е на голямо растояние от животното и е видимо, че не само не му помага действително/, а позира! Снимки 5 и 6 не показват трагедия, а са пози!

33

ева

преди 12 години

най ми хареса снимката с телето:)не са забравили животните