35

Анонимен

преди 12 години

Къде е майор Етем да развее бялото палтенце.

34

до 44

преди 12 години

По добре нацист отколкото ***

33

аз

преди 12 години

ДО 41 ,,Дано прелеят висчки язовири в Кърджали и удавят мръсните турци, вън турците от България!"НАЦИСТ ГАДЕН

32

емир

преди 12 години

С тази злоба не сте за никъде, един- два милиона турци повече или по-малко Турция пак ще си е 70-8- милиона, но ако тръшне едно земетресение София ще изчезнете не за 50 години както се предвижда сега, а на момента.

31

Анонимен

преди 12 години

dogane obuvai boti6ite i odi da otvodnjava6,ne se krii kato mi6ok .samo minusi slaga6 kradliva podlogo

30

АТАКА

преди 12 години

Дано прелеят висчки язовири в Кърджали и удавят мръсните турци, вън турците от България!

29

Анонимен

преди 12 години

kade e dogan xidroijenera da dava konsultacii?

28

мде

преди 12 години

ами така е всичко се променя - вече от аскьой до арманли нема хасвалт има удъ

27

Анонимен

преди 12 години

Хайде Цветелинчето да пусне 20-30 милиона за пострадалите.Бълха ще я ухапе, банките на Карибите са пълни.

26

да де

преди 12 години

........40---преливат ,да се готвят и останалите в Бг!

25

До кретените

преди 12 години

Защо навреме не беше използвана водата на Арда през ВЕЦовете а се чака язовирите им да прелеят.Не за първи път *** правят тази грешка и заливат Византия.Трайчо, къде си Трайчо, що ми сладко спиш?

24

Azz

преди 12 години

20 г. безстопанственост и разграбване доведоха до това днес. 20 г. Борисов не е управлявал България! тези който 20 г. унищожаваха държавността и разпродадоха на безценица националното богатство сега да излязат и да поемат отговорността. поименно: Желев, Стоянов, Първанов, Беров, Димитров, Виденов, Костов, Сакс-а, Станишев!

23

До това

преди 12 години

доведоха 22 години безхаберие. До това доведоха 22 години развяване на коня на турския башибозук от комунистически тип с име А.Д. в областа. Дано тъпия и овчедушен народ (било и българските турци), разберат че повече така не може!

22

Анонимен

преди 12 години

Къде ли е сега Емел Етем?Сигурно пече *** на Ривиерата.Оппа,то и там било студено.Сигурно е на някой Тихоокенски остров и троши откраднатите пари.

21

Иван

преди 12 години

По програмата за демонстрационните проекти през миналата година - 2005 , бяха построени общо 2500 обекта - предимно чешмички и алеи за разходки. Те струваха 22 милиона лева.Вижте драги зрители за какво даваха милиони предишните - как да не ги псуват сега хоратаС цялото нахалство над обектите пише"Изградено от правителството на НДСВ"..Вместо Арсенова да се разходи да огледа тези съоръжения - пари имаше бол, да ги приведат в ред - те си правиха чешмички защото "хората все пак трябвало отнякъде да пият вода" Смешници

20

Анонимен

преди 12 години

Не се карайте тук, а пращайте sms-и за пострадалите.

19

Анонимен

преди 12 години

Андрей Райчев казал ,че народът е ***.Ще каже ми.Вместо да се размотава по телевизии,той и неговата дружинка трябваше да са с раирани пижами.*** безподобен.Селски шмекери и тарикати.

18

киро

преди 12 години

цялото правителство имитира загриженост. ситуацията с микроязовирите е неуправляема.

17

генерала

преди 12 години

Това е положението. Андрей Райчев го каза - бългъринът е ***. Това е абсолютно вярно. Всеки чака някой друг да напави нещо, само разчита на помощи, на далаверка. Всичко запада и никой не обръща внимание и не се интересува да направи нещо. И като стане трагедията, всичко почват да реват и пищят. Е, не става така. Когато почне да се гледа общия интерес, а не само собственото си дупе, тогава нещата ще тръгнат в положителна посока. Кризисни щабове ... след дъжд качулка.

16

Анонимен

преди 12 години

Кристалина Георгиева в прав текст каза,че ситуацията ще продължава да се влошава.Микроязовирите са бомби със закъснител.Държавността не съществува.Никакви кризисни щабове няма да спасят хората от потресаващото безхаберие ,алчност и корупция без граници.Българските политици обричат народа на мъчително унижожаване.Но и да плюем и да не плюем все тя.Плюем срещу вятъра.