27

Анонимен

преди 12 години

Vapreki 4e Nokia podpisa dogovor s Microsoft za smiana na svoiata stara no mnogo dobre razrabotena sistema tip SMART s svoite raznovidnost symbian os 7,8,9 i premina na operatsionna sistema Windows mobil.Smartfonite shte ostanat za dalgo na nashite pazari po prostata pri4ina 4e ima mnogo dobre razraboten i bezplaten softfaer az kato edin star klasik vse oshte si pazia starata no mnogo dobra NOKIA N95-8GB I moga da se poxvalia 4e po4ti niama format koito da ne mi otvaria vkliu4itelno i W.M

26

NeseVpriagai

преди 12 години

Ot 31 и аз харесвам марката.С нетърпение чакам излизането на смартфоните им с Windows Phone. Хората са ядосани защото отдавна изостанаха спрямо дугите марки при смартфоните пък цената им е неоравдано висока във високия клас телефони.Т.е държат цена на стари лаври.В България има производство на компоненти за автомобили в много заводи.Добре е и да имаме и производство на телефони.Но според мен ще са други марки.Иначе лидер и Самсунг. Времената са трудни и хората си изливат негативизма в нета.

25

Реалист

преди 12 години

Гаранция, че живея в гр. София, жк. Младост 4. Просто ме дразни негативизма в хората, които коментират. NOKIA са велика марка, която колкото и да не ви се иска няма да фалира. Просто зададох елементарният въпрос: "С какво евентуален фалит на NOKIA би направил хората, които коментират тази новина, по-щастливи?" Няма логичен отговор, нали... :-)

24

haha

преди 12 години

haha в щатите тези от Движението Окупирай УОлстриийт са едни приятни вежливи хора, които нямат сблъсъци с полицията, а дискутират като философи на улицата.Гаранция че 30 реалист си в чужбина.Разпознавам Ви безпогрешно!И знам какво ви мъчи отвътре!

23

Реалист

преди 12 години

Само в България могат да съществуват толкова ограничени, завистливи и злобни хора, които да се радват от факта, че даден производител е пред фалит! Първо NOKIA няма да фалира, второ дори и да фалира, какво ви грее това?!?!

22

Анонимен

преди 12 години

... Nokia и останалите, нали си знаете?

21

Бате Асен

преди 12 години

"Още ли има ***, които си купуват NOKIA?"Има, да. Все още има хора, които използват телефоните си по предназначение. Хора, които не се страхуват, че батерията ще им падне по средата на деня и ще пропуснат важно обаждане. Хора, на които телефоните служат, а не "хора", които служат на телефоните си. И най-вече хора, които не слушат чалга и избягват да са "модерни" и "извИьестни". Поне не са смешни, за разлика от вас :-) :-) :-)

20

бръмбЪЪЪр

преди 12 години

само SE Xperia Arc S N:1

19

Анонимен

преди 12 години

Аз пък си купих моторолка преди 4-5 години и ми върши страхотна работа, не мисля да я сменям за неква скъпа играчка, просто не ми трябва. Не виждам никакъв смисъл да се сменят работещи и вършешти работа устройства с други такива само заради тъпата снобария. На много хора им е неудобно от стария телефеон, на мен пък не. Отказвам да купувам неща от които нямам нужда. Дреме ми кой кво е продал.

18

Анонимен

преди 12 години

аз съм със сони-ериксон, ама няма ни в класациите

17

до BlackBerry 9780

преди 12 години

А! Ти замисли ли се че и твоя е скапана марка?Това чудо само става за служебен телефон , заради някой услуги ... иначе е *** та дрънка!!!

16

до 15

преди 12 години

Ок е твоето мнение, обаче защо включи тази пръчка Blackberry .... само това не мога да го разбера!чак като ги спомена се сетих за този производител на парни чукове

15

Анонимен

преди 12 години

Apple водят при държането на дедовия с ръчичка.

14

Mickey

преди 12 години

Цялата армия платени трубадури на Епул пълнят нета с сдни и същи лужливи внушения. Марката която е на първо място през миналата година по продажби на "смартфони" е НЕ Епъл , а Самсунг.(прилежно пропуснато в тази статия). Епръл са с малка преднина за последното тримесечие само и то заради възкръсването на Месията:), а не заради "високо технологичното", "иновативно" недоносче 4s. И не Нексуса е най продавания модел на Самсунг, а S2!

13

Анонимен

преди 12 години

Това е поръчкова,нагласена,пристрастна и нямаща нищо общо с истината статия.Най-добрите смартфони са три-HTC,BlackBerry i Samsung Galaxy-всичко останало е ***,а тъпите американски Iphone въобще няма да ги коментирам,те просто са върха на простотията-некачествени,но за сметка на това скъпи

12

BlackBerry 9780 Bold

преди 12 години

Хахаха,Нокия има ли още будали да купуват тази скапана долнопробна марка,да първи са естествено но в производството на телефони дето са по 20-30лв. даже операторите ги дават без пари,като си подновиш договора-1208;1616 и т.н

11

CNET награди най-доб

преди 12 години

CNET награди най-добрите технологии на CES 2012Победителите в останалите категории са:Смартфони: Nokia Lumia 900 ексклузивният за САЩ телефон поддържа 4G LTE мрежи и е с впечатляващ 4.3-инчов екран. Операционната му система е Windows Phone 7.5 ***.

10

Ils

преди 12 години

Ако ще си купувам смартфон ще изчакам да пуснат айфон фор пуси, щото фор ес не ми се нрави. ;)

9

Анонимен

преди 12 години

"iPhone 4S Apple изигра ключова роля в растежа на смартфони" оле смятай какви хора си купуват айфона. Това дори не е нов модел а някакъв лек фейстлифт. Балъците да си бяха купили обикновенна 4-ка. Както и да е нали трябва някой хора да дебелеят, за сметка на неосведомени, но до животно венчани за марка Епъл.

8

Ils

преди 12 години

Нещо напоследък обаче почват да си спират моделите среден клас и минават към гадни тъчскрийни дето като видя отпечатъците от пръсти и издивявам. Не може ли да направят телефон поддържащ всички честоти, без *** камера дето снимките са супер смешни - нещо мислещо бързо и поддържащо приложения, които не се упгрейдват автоматично и ти навъртат сметка дето после ходи я плащай. За хора които само говорят и пращат SMSи, но искат телефона да не е пълно дърво от най-ниския клас.