39

Анонимен

преди 12 години

Известно е, че червените *** са ***, които поддържат авторитарни и диктаторски режими. Не могат да преглътнат че не ги бива за нищо и живеят от омразата си към по-кадърните, дейни и развити общества на запад. България била пострадала от американците. Да не би да е трябвало да ни хвърлят шоколади след като сме им обявили война. Само че се надупихте на 5.09.1944 на окупаторската червена армия и скачахте като макаци при събитията в Унгария и Чехословакия. Ходете сега да подкрепяте Асад.

38

Френско възпитание

преди 12 години

Володя,завърти газовия вентил !Всичко ще приключи много бързо

37

БААС

преди 12 години

Когато европейските *** живееха на аванта ,унижаваха ни,пюлеха ни,ние спестявахме пари.Сега ще молят българите и руснаците за помощ.Обшите ни резерви са над 700 милиарда обезпечени долара .Французите както винаги да го духат

36

Езиковед

преди 12 години

Ниночка, ты кто? Провокатор или обикновена неръкотворна (!!) смръдлива органика? Скрий се, прошу тебя! Ако не беше минала тънката червена линия, нямаше да ти пиша това. Минеш ли я още веднаж, ще се запознаеш с речниковия ми багаж! Ну ка!

35

Анонимен

преди 12 години

Сирия е била френско-английска колония до 1945г. Оттогава франсетата не могат да се примирят ,че са загубили тази дойна крава. Сирийци са ми разказвали,че французите в 20 век са вършили много по гадни и извратени мъчения от турците, които са ги владяли до началото на века.

34

bg

преди 12 години

Bashar Asad beshe dal amnistija na muslemskite fanatici.Amnistijata izte4e na 31-vi januari.

33

bg

преди 12 години

Frenskijat ministur na agresijata e imal v predvid USA,Francia i Varvaria.

32

Анонимен

преди 12 години

Този министър да не прави на преял с пасти, а да прочете истинската история за Френската революция- не тази в учебниците по история. За да види колко прилики ще открие, "шаблонът" е изпипан и като се вижда работи безотказно вече 200 години. Но днес има интернет и истината няма как да се скрие, въпреки опитите за превръщането му в "кабелна телевизия". Не гледайте телевизия, не слушайте радио, не четете весници, всичко е под контрола на Новия Световен Ред. Интернет - истината вчера, днес и утре!

31

Ху Й

преди 12 години

ТОЯ МИНИСТЪР-ГЕЙ И ДЖУДЖЕТО САРКОЗИ,ДА СЕ ЗАЛАВЯТ ДА ПРАВЯТ НОВА АРКА,ПО ПЪРВАТА МИНАХА НЕМЦИТЕ КАТО НА ПАРАД,ПО НОВАТА ЩЕ МИНЕ РУСКАТА АРМИЯ! ПАК КАТО НА ПАРАД!

30

За простак ли се има

преди 12 години

" Откровено казано, някои политически култури заслужават шутове в ***"...или превода е нечитав ?

29

Гацо

преди 12 години

А това франсе, този клоун май е объркал Либия с Русия. Много ми е любопитно да видя как точно изпълнява шутове по Русия. Дали пък не е добре да пита преди това сънародничката си Кристин Лагард кога да ги изпълни - преди, или след поредното й посещение в Москва, когато отиде пак да плаче за некой лев за продънения бюджет на МВФ, с който се опитват да спасяват фалиралата Европа.

28

Анонимен

преди 12 години

А бе Нина, колко руснаци познаваш? Аз имам доста приятели руснаци, живял съм в Москва и не помня някой някога да ме е мразил за това, че съм българин. И руснаците са хора, биват всякакви - има неграмотни простаци и пияници, с каквито и тук е пълно, има хладни и пресметливи играчи, които не обичат никого, има и нормални хора, които са болшинство и те винаги са показвали симпатия и добри чувства. Другата държава, където съм усещал искрена симпатия и приятелство от обикновените хора е Турция!

27

Нина

преди 12 години

Кои ви каза, че русите ви обичат, руския народ силно мрази българите-факт. За Русия вие може да направите много, но те няма никога да го онецнят. Русите мразят слаба България, но уважават силна Германия, САЩ и т.д.

26

adam

преди 12 години

Да напомним коя държава е империята на злото. След втората световна война кой уби маса невинни хора. Войната в Корея, Виетнам, Гренада, Панама ,Афганистан, Ирак, Либия, Югославия, останалите арабски революции, организирания преврат в Чили и това съвсем не е пълния списък. Кой без каквато и да е нужда, след като Германия беше капитулирала хвърли атомни бомби над Хирошима и Нагазаки и изби за два дена над 200 000 цивилни граждани.

25

Утре може и у нас да

преди 12 години

Клинтън като беше у нас била на среща с неправителствени РОМСКИ организации."Талантът трябва да се развива" това каза тя по повод *** в България,приемайте го като "възможноста за "демокрация" трябва да се използва".Обезпокоена била американската усойница да види АНТИРОМСКО НАСИЛИЕ у нас,а защо не е обезпокоена от повода за това?От беззаконието когато *** убиват българи.Това го има документирано,казано от нея на 5 февруари като беше у нас,притеснена е от антиромското насилие,мамицата и.

24

Анонимен

преди 12 години

Всички комунистически *** трябва да бъдат свалени от власт!Става доброволно или с ритник!

23

Freedom_People

преди 12 години

Другаря партизанин Тодор Живков трябваше да бъде съден обесен за геноцид над народа си.Фалирал България 3 пъти - взел еднолично решение замяна на управлението му да даде на съветския съюз стратегическия златен резерв събиран до 1941 година - 15 милиарда долара - сегашни 90 милиарда ! Медиино занъмнение по въпроса благодарение че олигархията назначена от БКП е неинете партии си назначи олигарси които купиха медиите също така си имат и частна червена милиция и комунис капиталистически съдии

22

Извинен

преди 12 години

Да не се правят на ощипани девойки - нито Русия, нито Китай им попречиха да "спасят" либийския народ.Тъй като не им е изгодно да се врат в Сирия, сега търсят извинение за бездействието си. Измиват си ръцете с Русия и Китай - НАТО вече показа, че може да действа и зад гърба им, подкрепа от ООН не им е нужна.

21

сектор Кабул

преди 12 години

Нито е болезнено, нито е ненужно да се помни кой какво представлява. Америка днес по нищо не се различава от онази Америка, която унищожи артистичната столица на Европа- Дрезден, и заличи от лицето на земята Хирошима.

20

Нина до 19

преди 12 години

Тези неща не бива да се помнят вечно все пак. Връщане към стари рани е болезнено и ненужно..