174

Сектор Газа 14

преди 12 години

За Израел важното е не колко войни е спечелила в миналото, а да не загуби само една!

173

сектор Тел Авив

преди 12 години

Мюсулманите,не дърпайте дявола за опашката че ще ядете хурката!Шестдневната война ще ви се види като игра на фунийки пред това,което ви чака!Ще ви се подпалят *** ако много напирате да унищожавате!!Кои сте вие,смотаните!Най-изостаналата част от човечеството сте!И добре че е Бог,да ви дари с нефт и газ,че още щяхте да доите камилите!Много си повярвахте че сте някакъв фактор в Света!Вижте се,нямате никаква техника,ваша разработка!Никаква!Само копирате Русия,Запада и Китай!Тва можете!

172

до Ястреба

преди 12 години

Преди малко в Уикипедията четох същото-до 400 ядрени бойни глави с до 11000 км. обсег за новата модификация Ерихон.Само че нещо си се объркал-никоя европейска държава или Япония или Ю.Корея или Сингапур или дори Китай или Русия не заплашват Израел с унищожение.Само вие,*** го заплашвате-оня ден главния чалмалия на Иран каза че Израел трябва да бъде унищожен.И познай-Израел е способен сам да затрие целия чалмалийски свят!Без чужда помощ!Затова не се мъчи,Юдеи vs Християни---никога!!

171

сектор Кабул

преди 12 години

Това еврейско изказване е само по себе си престъпление, за което в нормалния свят се носи наказателна отговорност. Цар киро бе осъден на 3 години и половина за едната закана за убийство на семейство. Мисля, че цитираното от Ястреб изказване на господина Гревелед следва да се накаже с не по-малко от 20 години затвор, доколкото се отнася до целия свят.

170

Ястреб

преди 12 години

До 195 - Да видим какво казва казват евреите по този въпрос. Професор Гревелед от Еврейкия Университет казва: "Ние притежаваме няколко стотин ядрени бойни глави и ракети, способни да ги изстрелят по цели във всяка посока. Повечето европейски столици са в обсега на израелските ВВС. Израел трябва да а като бясно куче - много опасно за да го безпокоят. Нашите въоръжени сили са 2'и или 3' в света. Ние имаме възможността да унищожом света. И бъдете сигурни, това ще стане, ако Израел е заплашена."

169

сектор Кабул

преди 12 години

Съгласен с Ястреб, темелите на израелската дипломация се изразяват с една едичка дума- шантаж. Удивително е как едно племе от номадски произход и с нечиста кръв, на първо място в света по брой психо-соматични,сексологични, психиатрични и геннетично обусловени отклонения и уродства, е произвело на бял свят мита за собствената си "богоизбраност". Но още по-удивително е как чрез своя троянски кон сред неевреите- християнството, това племе е накарало цивилизованите раси да повярват в дъртите им лъжи

168

Ястреб

преди 12 години

До 195 - Предполагам, че се шегуваш. Ако не - намери си малко временце да проучиш доктрината Самсон на Израел. Според тази доктрина, ако Израел влезе във война и почне да я губи, ще употреби ядрени оръжия да удари всички държави в света, включително САЩ, Австралия, западноевропейските държави и прочие. С тази доктрина Израел шантажира не само враговете си, но и приятелите. За това тази мъничка страна има арсенал от балистични ракети - Джерико 3 - с обсег от 12,000 километра.

167

сектор Кабул

преди 12 години

Ок, Америка съблюдава своята традиционна политика на глобален тероризъм, военни престъпления, и изтребление на несъгласните с нейните лъжи за свобода и демокрация. А какво да кажем за медиите, които разпространяват американските лъжи? Не са ли тези медии съпричастни към престъпленията? Въпросът е отправен към днес.бг.

166

Анонимен

преди 12 години

Обама: Израел не е решил дали да нападне ИранИзраел: кво, кво, а да още не сме решилибпти смешниците тея американци:)

165

сектор Кабул

преди 12 години

Бих добавил като резюме: слава на Буда, Аллах и Христос, че евреите са само 6-7 милиона. Представете си с цялата им човеконенавистна идеология и оправдание на геноцида ако бяха колкото американците, и ако разполагаха с тяхната икономическа мощ. Човечеството отдавна щеше да бъде редуцирано наполовина, а оцелелите от еврейския геноцид щяха да влачат жалко съществуване в качеството на роби и бъдещ тор за "богоизбраните" ***.

164

сектор Кабул

преди 12 години

до 195:От твоите 4 твърдения едно е истинно, останалите са пълна измишльотина. Познай кое е истинното..Фактите:1.Израел има над 100 ядрени бойни глави.2. Употребата на ядрено оръжие засега се ограничава с ядрени опити в путинята Негев. Засега.3. Заплахите и ядрения шантаж е неизменна част от израелската външна политика спрямо арабския свят и Ислямска република Иран4. Потърпевши от военните престъпления на Израел е не само мирното палестинско население, но и британски и турски граждани.

163

за 195-ти

преди 12 години

Само дето от това, че Израел има ядрено оръжие никой не е пострадал.Нито евреите заплашват някого с него нито са го използвали някога.

162

сектор Кабул

преди 12 години

до 191- ако замениш определението ислямски с еврейски, всичко си застава на мястото.

161

сектор Кабул

преди 12 години

Измяната на религията и обръщането от ислям в християнство е смъртен грях според Шериата. За този грях се предвижда смъртно наказание не само в Иран, но и във всяка ислямска страна с действуващ Шериат. Това е положението. На който не му харесва- да не ходи в ислямска страна. Всяка страна има суверенното право да въвежда закони по свое усмотрение, и както Иран не се намесва в законите на САЩ, така и САЩ нямат нищо общо със сувереното право на Иран да следва своите закони.

160

до 189-ти

преди 12 години

На книга може да е така. Но данните в ООН говорят друго.Познавам български юристи, които работят там. Авторитарния ирански режим почти всяка седмица разстрелва иранци сменили религията си. За репресиите срещу опозицията да не говорим...

159

Анонимен

преди 12 години

Ислямски фанатици не заслужават да имат атомни оръжия. Не заслужават да имат атом дори и за мирни цели. Фанатиците с *** не заслужават нищо.Дано по-скоро ги довършат всичките.

158

сектор Кабул

преди 12 години

Няма нищо общо между Иран и Либия. Кадафи идва на власт с военен преврат, Ахмадинеждад е избран чрез свободни и преки избори. Иран по конституция е ислямска република с народно представителство (Меджлис), Либия на Кадафи беше авторитарна и военизирана светска джамахирия с елементи на тоталитаризъм.

157

сектор Кабул

преди 12 години

Отново грешиш, 186. В Иран съществуват множество християнски храмове на официално признатото религиозно малцинство на несторианите (християнска секта, изповядваща монофизитство), има няколко лутерански немски църкви, и ако не ме лъже паметта- и една католическа мисия. Има дори и еврейска синагога на наброяващото няколко хиляди еврейско малцинство в страната. По конституция всички те са дарени с пълноправни граждански права в Ислямската република.

156

сектор Кабул

преди 12 години

Когато се говори за демокрация и свобода, Израел изобщо не може да бъде мислен и въобразим. В еврейската държава единствената разрешена религия е юдаизмът, единственият език е иврит, и единствената категория граждани- евреите, изповядващи юдаизмът. За каква демокрация и свобода на словото може да се говори въобще? За сравнение- в Иран по конституция са разрешени всички вероизповедания (включително и юдаизмът), официално признати етнически малцинства на лази, азери, араби, таджики, кюрди и пр.)

155

Анонимен

преди 12 години

И защо мюсюлманската общност никога и никъде не може да приеме някакъв друг храм на територията си а постоянно иска признание от целия свят и джамиите никнат навсякъде другаде по света.Йерусалим е превзет от отлкова много вероизповедания (над 12 на брой), че из светите места в самия Ерусалим почти не е останала юдейска собственост освен стената на плача.Това да го има някъде другаде в някой мюсюлмански град (да не говорим за столица).