129

men

преди 12 години

През последните 3 години на цените на горивата и енергията (тополото) постоянно са с увеличение, а заплатите ги намалиха с управданието че е поради кризата...всеки изминал ден преразхода на Българина се увеличава, постоянно нарастващите цени на най-жизненоважните неща от живота (хляб-от 0.60 на 1.20 лева за 700 гр.хляб поскъпване в рамките само на една седмица,горивата 1 литър дизел в момента е около2.66 лв.което е едно от най-скъпите в европа,а заплатите най ниски пенсии по 60 евро-смешни...

128

Пешо

преди 12 години

А кой ще ги плаща бе тикво?Ти дай яки справедливи заплати тогава кредитите може и да са трудни ще се справим!

127

Анонимен

преди 12 години

156Скоро ще гледаш втора серия на филма "1997-големият грабеж".Боко знае как.

126

Анонимен

преди 12 години

И за 23 години ни превърнаха от заможен народ с спестявания и жилища в народ от прошляци с кредити и под наем!За справка, няма нито един осъден за най-големия грабеж в българската история през 1997 година, когато бяха ограбени спестявания над 150 милиарда от спестяванията на българите.Същите тези банки със същите тези пари ни раздадоха кредити и ни заробиха.

125

Анонимен

преди 12 години

И банкерите го преместиха дружно, от единия крачол в другия.

124

Анонимен

преди 12 години

Който вземе кредит при това правителство ще изгуби парите.Който ДАДЕ кредит при това правителство ще фалира.Милиционер икономика не прави!Той само руши.Избора си е ваш.

123

ku4eto

преди 12 години

///Борисов нареди лесни кредити ///.........и след като им отпуснат кредита много по лесно ще им вземат жилището за неплатени осигуровки

122

до 87

преди 12 години

Е мнооого си ***....Саше, или какъвто там си. Обикновено, когато човек тегли кредит си прави сметката колко да изтегли и как ще го връща. Лично аз не познавам някой, който се е наблъскал с кредит за удоволствие, без да е имал реална нужда от него. Кажи обаче какво са виновни хората, които са останали внезапно без работа не по тяхно желание. А? Имаш ли идеи? Не ти го пожелавам, защото е убийствено!

121

Анонимен

преди 12 години

е за кво са им кредити, нали имали много спестявания ? нови печки, дивани и прочие простотии - точа беше оня ден, какво стана за 2 дни, та обедня народа изведнъж ?

120

Банкер

преди 12 години

Всички искаме закон за фалит на физическите лица!

119

Анонимен

преди 12 години

И аз искам закон за фалит на физическите лица!

118

ужас

преди 12 години

Наредил лесни кредити. На кого е наредил? На любовницата си ли? Ама много екадърнен, този наш хвалипръцко. Върви и раздава команди, после се отмята. Екипа му е само за изтривалка. борисов е вреден за страната ни. А егото му не знае мярка.

117

Анонимен

преди 12 години

Този главоч предлага на всяка една фирма/300000/да вземат по един работник и безработицата щяла да изчезне!Аз пък искам да нареди на всеки българин да ми даде по 1 стотинка и няма да искам работно място!

116

Анонимен

преди 12 години

Вчера от ловното стопанство, където Първанов остави вълчицата си Зорка се обадили на спешен тел. 112 и са съобщили, че вълчицата му е била заразена с трипер и предупреждават хората и най-вече ученичките да се пазят от Първанов! Та агент Гоце нека първо да се излекува за спре да сее трипера си наляво и надясно и чак тогава да се появява сред хората и животните!

115

по неволя Андрешко

преди 12 години

Не Ви искам кредити , достатъчно ми висят на врата , а искам по скоро да приемете закон за фалит на физическите лица,чуеш ли Бокооооо?

114

един

преди 12 години

Ако сега изтегля заем,то ще е да замина на вън.И така ще стане

113

Калин

преди 12 години

НЕ ГЕРП ДАДОХА .. НА СИБЕНК .. ВИНЕТКИ И ТАКСИ.. А СЕРГЕЙ.. ТОЛКОВА ЗА РОМАНТИТАКА, МЕЖДУ .. СВЕТАТА ТРОЙКА .. ГОЦЕ БОКО И СЕР - Г*Й .. :)

112

Отврат

преди 12 години

Този *** не му ли стигат банките ,винетките ,във паспортни бюра пак е негова банка ,магистралите и една камара други доходи които прибира от тоя народ а сега и още по вече да му задлажнеят хората . На нищо не вярвам на Слави Бинев но за едно е прав че Герб превърнаха хората във Крепостни Селяни . Защо не мачка богатите и да ги тика във затворите ,ама как да стане та той трябва пръв да влезе там

111

Entusiast

преди 12 години

И като се опълчим всички заедно по-добре ли ще е? Нека погледнем реално: ако гражданите свалят правителството от власт ще се появят нови "кадри" готови да лапат повече от предните. Трябва с лупа да търсим хора, които биха дали мило и драго за родината си, като в същото време не биха погледнали и 1 стотинка, която не им се полага. Такива хора едва ли биха се занимавали, обаче, защото са наясно в какви ла*на се забъркват. Имам чувството, че Българите сме клептомани по рождение - без значение дали

110

Entusiast

преди 12 години

нещо ще се промени в живота ни - сме длъжни да откраднем каквото можем. Портфейл да видим, че пада - ще се избием не да го върнем, а да го вземем... драйфа ми се от нас. Заслужаваме си всичко, което ни се случва!