29

до 34

преди 12 години

Ти като си антикомунист , защо си за Бойко и ГЕРБ?

28

Антикумонист

преди 12 години

Русофили вие сте с най-промитие мозъци.Я ми кажете вие защо плюете по Бойко и не ви харесва управлението му,така там на хората не им харесва олигархическото управление на ***.Плюете по Бойко колко сте обеднели,ама хората там да не плуюят че стават с всеки изминал ден по бедни и от ***.Вие сте долна комунистическа *** с промити мозъци.

27

9К79 Точка У

преди 12 години

Ало Днес.бг да не са ви насвили от американските спец. служби та сте изтипарили такова идиотско заглавие обиждащо хиляди руснаци симпатизиращи на В.В.!? Значи тези *** и ***, смрадливци хранещи се от америк. подаяния, в голямата си част офисни плъхове свикнали само да лапат на гърба на работещият руснак са се събрали на митинг, другите са тълпа? Не ви прави чест да лижете *** на Митрохинци, Лимоновци и тем подобни боклучи на щат към амер. посолство!!!! Огромното мнозинство за В.В.!!!!

26

Анонимен

преди 12 години

по руските телевизии беше показан заснет с мобилен телефон репортаж как преди месец когато се организираха тези протести срещу Путин ,малко преди началото на такъв митинг,лидерите и организатори на протестите бяха заснети да влизат в американското посолство и това допълнително отврати и малкото наивници на движението за руска (демокрация)

25

Анонимен

преди 12 години

*** ОТ ДНЕС ,ЗНАЧИ ПЛАТЕНИТЕ СЕДЕРУГИ В РУСИЯ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ СА БОРЦИ ЗА(ДЕМОКРАЦИЯ) А 100 ХИЛЯДИ РУСНАЦИ КОИТО ПОДКРЕПЯТ ПУТИН СА (ТЪЛПА)...АЛО ВИЕ ОТ ДНЕС НЕ СТЕ НИКАКВИ ЖУРНАЛИСТИ А ЖАЛКИ ЦИОНИСКИ ПРОДАЖНИЦИ

24

Анонимен

преди 12 години

Как беше поговорката?Заради наш Иван,намразих и свети Иван,че и аз,заради демократите български,намразих ДЕМОКРАЦИЯТА!

23

Анонимен

преди 12 години

Хората се делят на леви и десни, но който и от двата пътя да изберат не е решение, защото така влизат в една игра, в която някой нарочно ги вкарва.Не съществува ляво и дясно.Всичко е една измислица.Навремето е имало само един монарх и държавата е била велика.

22

Анонимен

преди 12 години

Населението на Москва е над 11 милона, с тия 20-25 хил. объркани за какви 5 лева говорим ?

21

Анонимен

преди 12 години

И комунистите и капиталистите искат да унищожат Русия.

20

Анонимен

преди 12 години

За съжаление като гледам хората се делят на комунисти и демократи.А нито едното, нито другото са решение.И комунизма и демокрацията са масонски измислици.Единственият изход е монархиата.И Керенски и Ленин са били масони.

19

Анонимен

преди 12 години

ГХамериканосите се опитват да устроят поредната ,,Оранжева революция но няма да им мине номера .путин им спря кранчето да обират като луди петрол и цветни метали от Русия и сега се чудят как да го разкарат .А защо не дават за над 400 арестувани за 1 ден в САЩ и то само в 1 град .Или хамериканосите са демократи и могат да арестуват .

18

до Льоня

преди 12 години

Ти си толкова "руский человек", колкото аз индианец-чероки. Бъркаш падежите!

17

Анонимен

преди 12 години

Забравиха кога бяха най-големите мизерници в Европа. Явно не разбраха, че при тях с демокрация нищо няма да се постигне, както и при нас де.

16

Анонимен

преди 12 години

Който и да победи ще се бори за "демокрация" така че не виждам какво се палят.Единственото спасение за Русия е монархията, но вече е много късно.

15

Анонимен

преди 12 години

"Объединение членов рода Романовых"

14

Калин

преди 12 години

НА СЪВЕТСКИТЕ *** ПУТИСТИ ВСЕ НЕЩО ИЛИ НЯКОЙ ИМ ПРЕЧИ ДА КРАДЪТ .. И МЪРСОЛСТВАТ .. Е *** ИМ .. ИЗЛИЗА .. И ИДЕ СМРАД .. НА РАЗЛОЖЕН СЪВЕТСКИ ТРУП, КАКТО СИ Е ..ОТВОРИШ ЛИ ДА ПРОВЕТРИШ.. КОМУНИСТА .. ВОНЯТА .НА РАЗВАЛЕНО СЕ НЕ ДИША .. АЙДЕ *** :)

13

Анонимен

преди 12 години

ХАХА четох некъде, че давали 100 долара ако отидеш да протестираш срещу Путин, от къде ли идват тези пари ???

12

bzb

преди 12 години

По последни данни около 35 хил. на опозиционния протест срещу почти 130 хил. на този в подкрепа на Путин!

11

Анонимен

преди 12 години

Тия скоро ще ще открият коктейл ***, камъни и че кръвта на противника стои много добре на асфалта.

10

до 7

преди 12 години

алооооо знаещия ! НЯМА ОЦЕЛЯЛА ЦАРСКА КРЪВ !!!!!!!!!