70

до 76

преди 12 години

стефчо, а защо го избрахме този месия тогава?

69

Анонимен

преди 12 години

Ne iskat da napishat i BALGARITE da ZNAIAT che ZARSTVO BALGARIA pri ZAR BORIS III e Imalo STANDARTA na Holandia,na 4-5 masto v EVROPA,po Iznos na ZZito e na PARVO MASTO v SVETA na Podannik na Naselenieto smetnato,po Iznos na Tutun e na PARVO MASTO v SVETA na Podannik izchisleno,po Iznos na GROZDE e na PARVO MASTO v SVETA v Absolutni Kolichestva,na Rozovo Maslo nama konkurent.Nama nikade v Sveta takova KOLICHESTVO proizvedeni ZELENCHUZI i PLODOVE(iabalki,slivi,krushi,praskovi,orehi...)na Podannik ot Naselenieto ot 5-6 miliona BALGARI...Sega ZZalkata i Nestastna republika e na 46-48 masto OT 49 strani v Evropa...Oste pri ZAR FERDINAND ZARSTVO BALGARIA e BILO na 8 MASTO v EVROPA i NA 10 MASTO v SVETA po STANDART.

68

Aнонимен

преди 12 години

Станишев е виновен! Народа е виновен! Съда е виновен! Космоса е виновен! Слънцето и то! Само ТОЙ не е!

67

Анонимен

преди 12 години

Министър на правосъдието в България,без нито един ден стаж в правосъдната система,зам.министър на правосъдието- със скандално поведение; председател на СГС - в конфликт на интереси.

66

Stefan

преди 12 години

Каква е тази ,, борба с престъпността ", след като начело на държавата ни стои човек, който поне 5 пъти е бил задържан в различни управления на страната за наркотици и фалшифициране на пари?Начело на държавата стои организирана престъпност наречена БКП с различните й филиали.Да не споменавам фактът, че това политическо и човешко недоразумение с инициали Б.Б. през 90 - те г. беше екстрадирано от Унгария у нас с белезници за кражба на автомобили.Защо ли когато Викто Орбан идва у нас то се скри?

65

Анонимен

преди 12 години

никой няма право да ни се Бърка в съдебната система чудат се как да ни глобят да вземат пари пак нали фалирват .Европа са едни алчни хора нищо повече ние трябва да си остояваме правата да сме независими поне наполовина .да се погледнат те какви мафиоти са и как чрез войни крадат от други народи за да богатеят те.мразя политиката те са лъжци демокрацията на европа става кумонистическа и америка следва тоя модел не демокрация а на терор и геноцид на определени нации.

64

Гошко

преди 12 години

Kак бе?! Снощи осъдиха Джаро. Даваха го по телевизията и по в-бокса, аз видях.

63

Mary

преди 12 години

"Борбата с престъпността е решена, обясни Борисов. Вярно говорите, г-н Борисов: Маргените са в затвора, ексмин.Цонев ще ги последва заедно със Сантиров и Попов; Трактора вече е на гараж и тепърва ще се моли на през.Плевнелиев да го помилва; Килърите, Наглите, Емито Масларова, Батко и братковците 100% тези с черните тоги ще ги окошарят; тримата съдии от ВАС ще ги уволнят заради проява несъвместима с достойнството на бГ магистрата; генерала-съдия - в пенсия; М.Тодорова повече няма да пуска Кленовски, а съдия Ченалова ще си ревизира присъдата на И.Тодоров от Перник! Вие вярвате ли в таласъми ?! Иначе сме готови за Шенген, само Цецо бърка работата !!!

62

Габи

преди 12 години

Слабостите в съдебната ни система ще са акценти в следващия междинен доклад на Европейската комисия, който се фокусира върху правосъдието и вътрешните работи у нас, съобщи БНР. Ааа, няма такова нещо, веднага реагира г-н премиерът и лидер на ГЕРБ, който намекна пред БНТ, че с непремерения си език вицето Ц. Цветанов пречи на опитите му да убеди Брюксел, че мониторингът върху съдебната система и борбата с престъпността трябва да падне и че ние сме вече 150-200% готови за Шенген. Г-н премиер, българската Темида дори сега, при наличие на мониторинг, проявява своята безскрупулност и наглост и съдии непрекъснато демонстрират,че те са в съдебната система не да си вършат съвестно работата, а за пари и то за много пари, а вие искате да ни втъркате в Шенген и за тази цел прикривате "подвизите" на българските черноризци. Какво печелим от това: вие сам виждате, че не сме готови за Шенген, пък и при сегашната ситуация нямаме нужда от него. Ще напълним страните от Ш. с *** и престъпници и като връх на това корумпираните съдии ще ни е..т майката! Това ли ви е целта? Не си ли правите сметка, че след падането на ГЕРБ от власт Вие ще бъдете един от първите клиенти на мафиотизираните служители на Темида?

61

Анонимен

преди 12 години

Великобритания, примери за помилване - Предсрочно бе освободен от затвора Кристофър Селман, от Тънбридж уелс, Кент. осъден на 5 години за убийството на едномесечната си дъщеря. Тя го ядосала с плача си, докато той е играел на компютъра. Последвал удар и бебето спряло да плаче завинаги. Причината е спиране на сърдечната дейност и мозъчен кръвоизлив. Mon, 30 Jan 2012Явно е богат.

60

Анонимен

преди 12 години

Капиталистическото общество е човеконенавистно и експлоататорско. Разделянето на свръхбогати и свръх бедни е пагубно за обществото. Никъде в ЕС бедният не е равен с богатия пред съда. Там съдебната система е още по корумпирана от нашата. Но ние ще ги настигнем!

59

БЪЛГАРИИИИ....

преди 12 години

ЕВРОПА Е С НАС....НО , НИЕ ТРЯБВА САМИ ДА СИ ПОМОГНЕМ , А НЕ ДА ЧАКАМЕ ....ВСЕ НЯКОЙ ДРУГ ДА НИ ВЪРШИ РАБОТАТА!ТРЯБВА ДА СМЕ ЕДИННИ БЪЛГАРИ ,ПРОТИВ ТУРСКО-ЧЕРВЕНАТА-СИНЯ ЧЕНГЕДЖИСКА МАФИЯ ...ИНАЧЕ СМЕ ЗАГУБЕНИ И НИ ЧАКАТ ОЩЕ 20-г. В СОЦ-*** НА ГОЦЕ И сърГЕЯ...!СТЕГА ЧЕРВЕНИ ГАДОВЕ И НЕГОДНИЦИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ!САМО ГЕРБ!СМЪРТ, НА ТЪПАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ***!СМЪРТ, НА РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ!

58

f.u.c.k.

преди 12 години

AAAA, a иначе Цветанов е много лош като ги критикува. Ами корумпета и некадърници са. Сега и Европа ще им го каже!

57

барон Мюнхаузен

преди 12 години

Да, ама нашият съд и Прокуратула са независими ! Независими са по Конституция от Световното, Европейското и Българското обществено мнение ! Независими са дори от Планетарните и Вселенските катаклизми ! Вие знаете ли каква свещенна крава е това Конституцията ? Никой не трябва да отправя към тях никакви упреци, защото те са много чувствителни ! Особено чувствителни са, ако трябва да осъдят, недай Боже, някой едър мафиот ! Освен това са много милостиви към здравословните проблеми на мафиотите да не ги заболи кръста или главата, ако попаднат зад решетките ! Както е тръгнало, най-вероятно ще бъдат приети в редиците не Червения кръст и тогава да видите колко ефективна бърза помощ ще оказват на престъпниците с дишане уста в уста, уста във врат, уста в ухо и т. н. !

56

До българка

преди 12 години

Моите съболезнования, за тъпите ти разсъждения за дон Цеци пудела,но какво ще кажеш за последните назначения в СГС,ВСС и тн.?Вече го няма Първанов,който бе обвиняван за всички смъртни грехове на земята!Назначенията на разни СЪМНИТЕЛНИ КАЛИНКИ във висшите етажи на съдебната система се инициират от ГЕРБ!

55

Анонимен

преди 12 години

Британският министър на енергетиката се прости с поста си заради превишена скорост.Крис Хюн си тръгва от кабинета, след като Кралската прокурорска служба му повдигна обвинения за нарушаване на пътния закон в далечната 2003 година.Тогава той превишил скоростта за движение, но помолил съпругата си, която вече му е бивша, да каже, че тя е шофирала. Вики Прайс потвърдила това, но с помощта на камера за видеонаблюдение лъжата им била разкрита. Бившата мис Хюн също ще бъде изправена пред съда.Освен за нарушаване на правилата за движение министърът може да бъде обвинен и в лъжесвидетелстване, а законът във Великобритания придвижда за това доживотен затвор.Реших да напусна министерския пост, но да продължа да представлявам интересите на своя избирателен район в парламента, заяви Хюн.Ще се боря в съда, за да докажа своята невинност, добави той. Делото срещу Хюн е насрочено за 16 февруари.

54

ентъртейнър

преди 12 години

Критика, че има непрозрачни и съмнителни назначения, и че ВСС не се реформира.Кой има властта да реформира ВСС и кой назначава в момента - ГЕРБ.Кой пропищя, че назначенията са съмнителни и най-накрая трябва да се промени изцяло правната уредба на ВСС - цялата съдебна власт.Това го виждат от Брюксел, тъй че истинските неща с истинските имена.Комисията за конфликт на интереси вече се "доказа" по случая Янева. Законът за конфискация и ИЗВЪНРЕДНИЯ съд тепърва ще родят МНОГО критики.

53

Нов

преди 12 години

По повод написаното от 55.Да прав е синът му.Защото ако ние бяхме народ тези "псевдо демократи" нямаше да ни управляват повече от 20 години и ние да ги търпим,да си получават там 13,14,15 и не знам какви си още заплати,да си карат джиповете и да ползват привилегии.Просто щяха да си седят на "топло"за по 20-30 години и че и повече.Но както е казано всеки народ си заслужава участта.Но искрено се надявам да дойде време и то ще дойде,да си "платят всичко с лихвите.

52

Anketa

преди 12 години

Прав ли е Брюксел да критикува съдебната ни система?Да +Не -

51

Анонимен

преди 12 години

Ще им изпратим Р.А.Л.И.Ц.А да ги разубеди че са се заблудили,че у нас съда си е ажур...