134

49

преди 12 години

Много,лошо -жалко за убитите.Но Американци и други/омиротворители/нямат работа там,а и никой невярвам да желае присъствието им.

133

Анонимен

преди 12 години

Ние трябва да сме по-*** и от Асад,за да повярваме че той е толкова *** че да избива невинни хора и да даде повод да демократите да демократизират.

132

пич

преди 12 години

нашите сайтове преписват от западните медии. винаги трябва да се търси и другата гледна точка. Аз след наште сайтове например чета и руските и иранските - например Газета.ри и фарснюз - призмерно, както и десетки други, което дават разнообразни мнения. има достатъно инфо на английски и руски, което може да се види и да се сравнят гледните точки. не се оставяйте да ви промиват мозъка тъпите телевизии.

131

ринго

преди 12 години

дано Сирия прочисти вносните революционери дето освен скапания си бог не признават нищо нормално и човешко.Брадати ислямисти дето само крещят аллах е велик това ли са борците за демокрация? Целта е да сринат хубавата държава светска при това а не държава на имамите.Опитват се американците да правят цирка и в Русия като подхранват с много пари опозиционерите явно силната ръка на Путин и решимоста му да отстоява интересите на страната си им пречи .Яко работят *** но ще го духат

130

Анонимен

преди 12 години

Де отиде Америка и запада там нищо не остава.... И срам за тоя дето подкрепя "терористите" докато истинските терористи си правят каквото искат с хората!

129

сдгаф

преди 12 години

Така е, който иска да свали законната власт в Сирия ще получи куршум в тъпата си американоидна глава.Успех на Асад и браво на Россия , че го подкрепя!

128

свилен николаев

преди 12 години

сащ подстрекават част от сирийците срещу правителството на асад защото тои не им играе по свирката .а сирия не е бедна страна преди 6 години бях там на работа по линия на бтк и видях стабилен стандарт на живот .не е трудно да разбереш за какво им е на сащ смяна на режима на тях им трябват марионетки за борбата срещу иран русия и китаи.в сирия ако не се вземат в ръце сирииците ще стане като в ирак ,авганистан, либия ,египет тунис.на сащ им дреме на патката за арабите и демокрацията всичко е пари.

127

Крети

преди 12 години

Американофилски ПРОС***УТКИ , покажете ми една страна която цъфна и върза след налагането и на ДЕМОКРАЦИЯ ОТ НАТО ?ДАЙТЕ КОНКРЕТЕН ПРИМЕР , ЗАЩОТО АЗ НЕ СЕ СЕЩАМ :)

126

Анонимен

преди 12 години

За пръв път от много време напълно одобрявам действията на Русия -оставете *** да се избият един друг - от това по-хубаво - здраве.

125

Антикумонист

преди 12 години

много русофили тука бе,много минуси получих,но от *** и промита кратуна човек нищо друго не може да очаква.Болшевики ще дойде и вашият ред и ще се молите на запада за резолюции,но ще ви избием всичките гнусни червени *** и бандити.

124

Анонимен

преди 12 години

До 71 : Антикумонист (антихрист)Русофили почвайте да ми давате минуси.От вашите мозъци по промити няма.Уорлик, брато, познах те! Га яде кибапчета на гара Видин ни рива, сига ривеш!

123

Анонимен

преди 12 години

удри по кратуните бой,бой,бой в скоро време америка ще почувства как и влиза четвъртит жълт ***

122

Анонимен

преди 12 години

До 71 - Антикомунисте, не виждаш ли, че си в пълна изолация, само минуси получаваш, значи народът не е с тебе, а кой е с тебе, или зад тебе по точно та графоманстваш тука- *** ***

121

princess

преди 12 години

do 129,abe ti nenormalen li si?"diva6ka dikrtatura"tezi buntovnici,za tvoe svedenie sa van6ni,plateni naemnici,a grupata ovce,koito gi posledva sa negramotni,marzelivi bokluci,koito nestavat za ni6to.e takiva iskat da svalqt rejima ,no nqma da gi ogree,za6toto bol6instvoto narod si podkrepqt prezidenta i neiskat zapadnata im demokraciq.qsno li ti e

120

Анонимен

преди 12 години

Бунтовниците са си ги създали семейство Асад с дивашката си диктатура (главно Хафез Асад). Както и бунтовниците в Либия си ги беше създал Кадафито. И в Иран има недоволни, като усетят, че имат шанс и там ще се разбунтуват. Така и българите като са усетили, че имат шанс, са почнали да се бунтуват срещу Османската империя.

119

princess

преди 12 години

do 127,to4no taka e.buntvnicite ne samo tormozqt,a ubivat i obezobrazqvat nevinni jiteli,no tova nqma koi da go vidi.tova e istinskata prestapnost i kraino vreme e Ba6ar da gi iz4isti ot liceto na Syriq

118

Анонимен

преди 12 години

САЩ и НАТО въоръжават бунтовниците, които ежедневно след обяд тормозят мирните жители на Сирия. Целта на Америка е ясна - трябват и колонии и роби за да си реши пропадналата икономика ограбена от шепа трилионери. И страшно се нервирам като чувам такива тъпотии от Медиите на Лъжите. Разбира се не обвинявам тук ДНЕС БГ - Това е най -свестният новинарски сайт

117

Анонимен

преди 12 години

Русия въоръжава и подкрепя разни диваци, после Щатите трябва да им разгребват лай*ата...

116

Американофил

преди 12 години

Ако не са Щатите да осигуряват на света евтин петрол, такива *** като Кадафи и Саддам щяха да вдигнат цените на 200 долара за барел, за да могат да си купуват оръжия и златни джакузита. Трябва да се трепят профилактично.

115

Американофил

преди 12 години

Хайде, нека почне, пък ще видим кой ще напълни гащите.