204

Марин

преди 12 години

Ако нещата от АКТА цитирани тук trekto.info/actaстана реалност аз със сигурност ще напусна тази държава и ще потърся някоя по-свободна такава. Примерно Индия ми звучи добре.И по време на бай Тошо нямаше такава цензура!

203

Мишо

преди 12 години

И Чехия замрази ратификацията на ACTA.

202

Изкуството

преди 12 години

Моля ви се,спрете да сравнявате материални предмети с дигитална информация!!!Ако на художника му отнеме 1 седмица да нарисува картина,той може да е продаде само на 1 човек - демек за всеки клиент отделя по 1 седмица от неговото време.Един музикант може да напише и запише песен за 1 седмица и да я продаде на милиони.Тоест при еднакво отделено време печалбите са в хиляди пъти по-големи.Интелектуалните права не трябва да се прилагат при дигиталната информация!

201

Анонимен

преди 12 години

Според мен това е добре да се случи. Причините са следните - в момента повечето хора са абсолютно облъчение и си трайкат, защото горе-долу нещата се търпят и могат все още да се преглътнат. Когато се въведе АСТА в действие е тогава вече ботовете ще се усетят за какво иде реч и плебса ще настане. Това не веднъж се е случвало в историят на човечеството, просто някои имерии преяждат с власт и се самозабравят, после ги сриват и цикъла се завърта. Нищо ново само технологиите и начините са различни :)

200

бръмбЪЪЪр

преди 12 години

аз съм ЗА приемането нс Acta

199

Анонимен

преди 12 години

Еврейско-Американските-Мулти-корпорации са новия фашизъм, той не дели хората по раси. Той дели хората на гой(роби), стражи и владетели на света. Има и една друга класа това са безполезните хора те ще трябва да изчезнат, просто да умрат. Гоите ще имат право да работят и нищо повече, те ще имат правото да се борят за място сред стражите на новия световен ред. Малко от тях ще успяват да станат стражи (стражите ще живеят малко по добре) те ще осигуряват безметежното живеене и забогатяване на новите господари на света. Така е и според талмуда, като се вижда нещата вървят по план. АКТА е поредната стъпка към целта.

198

лично мнение

преди 12 години

Категорично съм против на ограничаване на свободата в нета. Но за разлика от повечето хора-смятат че е невъзможно това да стане. Дори и да се приеме този акт- ако никой не го спазва- можеш ли да осъдиш целия народ? Затова нека има протести-но и твърда позиция- да не се съобразяваме с този акт. От Средновековието има един принцип: Лошият закон не трябва да се спазва!

197

шттттъъъ

преди 12 години

щщщщщшшшшт Тихо тихо(че пръдна бай михо)......да нема на вратата качулки-БГ Акта отдавна вече работи!

196

До 196

преди 12 години

Напълно съм съгласен с теб 196!Има само една разлика: Полша не е България и Туск не е Бойко Борисов.Та няма какво да се хабиш и пишеш истини. Каквото каже краля-слънце, това ще бъде!

195

Още

преди 12 години

Не е много обнадеждяващо това "ще обсъдим, ще разгледаме, ще съгласуваме" и т.н, с което ни успокоява премиерът. Нито за добиването на шистов газ, нито по АСТА ние категорично не казахме "да" или "не". Само отлагаме за по-късно, когато хората се уморят да протестират или се избере подходящ момент да се приеме тихомълком това, за което ни уговарят така горещо. Пък няма значение какво ще стане впоследствие. Резето ще е паднало! И ще е късно, чада!

194

хмм

преди 12 години

Нератифициране не е достатъчно. Необходимо е оттегляне на подписите. Ако го ратифицират 6 държави от Евросъюза и споразумението влиза в сила за всички подписали, дори да не е ратифицирано от местният парламент.

193

Анонимен

преди 12 години

Който се интересува, вече е прочел, че не случайно формулировката е "споразумение". Ако беше "договор", в САЩ задължително трябва да се произнесе Сенатът. А така може да мине покрай него. Не знам как е при нас. Ако всичко беше толкова невинно, нямаше да е скрито и потайно. Самият Kader Arif, докладващият по АСТА пред Европейския парламент, каза, че "това споразумение може да има огромни последици за живота на гражданите" и че той няма да участва в "този маскарад"! Какво повече?

192

ентъртейнър

преди 12 години

Я как ставало в държави, в които има общество, обществено мнение и натиск и идея за граждански права.

191

до 200

преди 12 години

ми съди ги до дупка, какво толкова че те утре могат и заем от твое име да дръпнат. какво ги щадиш съд до дупка

190

se

преди 12 години

Интересно е развитието на Полша.Страната което беше радетел на демокрацията и промените със Солидарност се опълчва срещу контрола и цензурата на ДЕМОКРАТИТЕ.Оказва се ,че всичко е било една лъжа е целта е била само една да се разбият държавите и да се ограби какво то може от ,,демократичките западноевропейски държави"Съсипията на икономиките на десетки страни,огабването на мозъци без пари за да работят за тяхните фирми ,съсипването на поколения младежи чрез наркотици,проституция и какво ли не.

189

Анонимен

преди 12 години

... kakwo pi[e w sporazumenieto, e bez znachenie, sled kato e v razrez s zakonodatelstwata na otdelnite strani i s tova na evropeiskia saiuznikakvi sporazumenia ne stoiat po-visoko ot konstituciite, v protiven sluchai vseki bi mogul da se sporazumiava za kakvoto mu hrumnev nai-loshia sluchai podpisvaneto na tova sporazumenie shte bude obiaveno za nishtojno, nikoi ne moje da go naloji bez suglasieto na pravitelstvotoa imenno za suglasieto na pravitelstvoto triabva da se pritesniavate

188

Mihail

преди 12 години

При НДСВ и БСП това нямаше да се случи, те милееха за народа!

187

До 201

преди 12 години

Бивши състуденти са. Не знам как може да има такива хора да те ядат след като сте завършили преди толкова време. Бог да ги накаже!

186

До 200

преди 12 години

Ами значи се сърди на познатите си или най-добре смени приятелския си кръг... защото явно те не са ти нито приятели, нито познати ;)

185

до 199

преди 12 години

НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА БЕЗОТГОВОРНОСТ ОТ МОЯ СТРАНА. ТЕЗИ КОИТО ПУСКАТ ТЕЗИ ДАННИ СА МОИ ПОЗНАТИ.