194

RedmoonZ

преди 12 години

За кво са ни тия газови връзки със съседите? Нали си имаме магистрали?

193

Анонимен

преди 12 години

Руснаците са си прави газта си е тяхна ако искат ще намаляват ако искат ще дават а американците хем ще разрушат природата ни хем ще ни окраднат гаста и за нас нищо .както правят в Иран с петрола Англичаните продават на високи цени а иранския народ гладува .Гледайте филма Сорая така че аз съм добре настроена към Руснаците макар че и те ламтят за пари те са по човечни хора и по умни .така че дай боже да изметем и Бойко и Станишев които са американско настроени не Българско настроени .

192

Den Haag

преди 12 години

Doskoro be firmena taina che gaz pri minus 163 gradusa, namalqwa obema si 400 puti.Zapomnete towa.Sega towa se izpolzwa pri skladirane i transportirane na gaz.No pri niski temperaturi gaz se transportira po trudno , i ottam po bavno.

191

Анонимен

преди 12 години

Чудех се защо тая година не спират газта, като имаме толкова ниски температури, а то сега погледнах прогнозата - идвали и по-ниски :)) Крайно време е да се откачим от тия *** - френска АЕЦ и шистов газ. И за да не им идват глупави мисли - ПРО.

190

Анонимен

преди 12 години

Днес няма отстъпки - ти би ли губил пари заради някой дето те плюе и ти създава пречки.----------------- И да не ги плюем, пак няма да има евтини горива. И от НАТО да излезем, пак няма да има евтини горива, това е положението.

189

Анонимен

преди 12 години

В края на другата седмица се очакват -20 С. Рашките следят прогнозата и ще направят мръсно точно в най-големия студ :))) Дано тецовете са се запасили с мазут.

188

Янко

преди 12 години

Ние пък, на пук на Русия, ще си прекараме газопровод от Аляска! През Канада, Атлантика и цяла Европа! Лесно, просто и евтино! Абе, мухлясали мозъчета, прочетете ***-алко по-късен, но днешен материал, че никакво намаление на газа няма за България! Рано лавнахте!

187

Царят е гол или

преди 12 години

рашките нямат достатъчно газ за върховите натоварвания, все да се спасява по единично със шистов газ

186

Анонимен

преди 12 години

Южен поток, Бургас Александруполис, АЕЦ Белене са далавера за всеки друг но не и за България.Русия никога не ни е давала далавера.

185

Анонимен

преди 12 години

Не е известно случва ли се нещо или не. Дори да има намаление на газта, очевидно, че причините са в тежките зимни условия. Те не зависят понякога от доставчика. Със сигурност, както във всеки договор има клауза за форсмажорни обстоятелства, така и в тези има. Което може да обезмисли всякакви претенции. Това са независещи от доставчика обстоятелства, които не му позволяват да изпълни задълженията си. Ако има кражби е друга тема. Но още не се казва, какво точно се случва.

184

Анонимен

преди 12 години

Защо триете стихотворението бе ***, писал го е колоса на българщината и най великия български писател И. Вазов. А да, вече не е модерно да се чете БГ литература и история, някак си е некоректно политически към новите ни партньори, нал тъй?

183

Анонимен

преди 12 години

За България няма по голяма далавера от "Южен поток" няма и да има. Белене също ни е от полза но това не в интерес на щатските корпорации а нашите политици са им слуги и не зачитат интереса на БГ. Скочиха срещу Бургас-Александрополис но ако проекта стане на САЩ друга песен ще запеят. Аман от продажници ... Русия щяла да има интереси и не знам какво си, ... но нали и ние ще имаме интерес и за нас ще е добре. Да ама чичо Сам гледа Русия да е зле и не се интересува за нашите интереси.

182

Серьожа

преди 12 години

Стига сте ревали, нали си имате газохранилище в с. Чирен, където би трябвало да има газ за 3 месеца. Да не би пак т.нар. "български бизнес" да го е продал тайно? Ако е так, тогава сами сте си виновни.

181

до 235

преди 12 години

Прав е 234. Сравнението с водата е изключително удачно.

180

Анонимен

преди 12 години

Господа РУСОфили и българомразци!ПЕТА КОЛОНА-ПИШЕТЕ НА РУСКИ ЗА ДА ВИ РАЗБЕРЕМ-МЪЧИТЕ СЕ НА РОДНИЯ СИ ЕЗИК.

179

do 234

преди 12 години

Само не казвай .че си инженер,***!Това за водата е велика глупост!6те % си заври където искаш-ужасяваща тъпотия!

178

Истината

преди 12 години

Нещата са много прости- Газпром продължава да доставя дневния максимум, предвиден в договорите. Всяка страна обаче има право без предупреждение да взема 6 % отгоре, за повече трябва да пуска заявка. Ето защо в студа до по отдалечените потребители, каквито сме и ние, идват по-малки количества. Именно затова са подземните хранилища, та да компенсират липсите. Ако живеете в блок, пуснете си всички едновременно чешмите и последните етажи дори могат да останат без вода.

177

славянин

преди 12 години

При договарянено между Дънди прешъс и правителството за златодобива решението е : за нас 1,5% от добитото злато, останалите 98,5% за Дънди Прешъс, по братски!

176

до 230 от славянин

преди 12 години

Ламтежа на Москва в сравнение с този на Вашингтон!? Кой ли е по-голям!? И малките деца знаят!

175

славянин

преди 12 години

При договарянето между Шеврон и правителството се е решило на нас да ни оставят 15% от добитата газ,а за Шевром останалите 85%, типично по колонизаторски!