28

Анонимен

преди 12 години

В тая статия пак толкова много неща са пропуснати и пак промива мозък. Както и да е, прави се повече от ясно , ГЕРБ ще повторят гаврата с Българиа и догодина, въпреки че всизки, включително и ЕС им го показаха в лицето че, е очевидно измамата и гаврата!!! ГЕРБ=тоталитаризъм, това е истината, мама ви мутренска !!!!!

27

Анонимен

преди 12 години

В Париж миналата година французин, като разбра че съм от България, прояви любопитство: "Вярно ли, че си имате премиер-бандит? Затрудних се силно в отговора.

26

ентъртейнър

преди 12 години

А така - с наглост към просперитет. Мутринският модел работи и ще работи докато нивото на средния българин е подобно на това на Западно европеец преди век и половина. А ние праим всичко възможно да си остане такова. Че даже премиер с книжка към БКП нарича другите "комунисти". Така - нагло и смело. Това е бъдещето на България. Няма някакви си международни организации и разтегливи понятия като демокрация да пречат на съвсем конкретния ежегодишен личен доход.

25

Петърчо

преди 12 години

Както правят избори, така и управляват. Подмолно, несправедливо, с единствената мисъл за запазване на властта. По делата им ще ги познаеш... Време е да си ходят!

24

123

преди 12 години

ДОЛУ БАНДИТСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ

23

kati

преди 12 години

Няма нищо по-лошо от това да управляват прости и злобни хорица.ГЕРБ са доказателство.

22

belalov

преди 12 години

Със сигурност ГЕРБ ще гонят и 100% на изборите! Когато хората престаната да гласуват защото резултатите са предварително известни, ще останат само напазаруваните гласове и ще е лесно да се стигнат 100-те процента. Има обаче един проблем. Когато хората обеднеят могат да вземат сопите вместо да ходят на избори и тогава цялата полиция която ги пази не може да ги удържи!

21

Анонимен

преди 12 години

Ако има предсрочни избори ГЕРБ ще спечели абсолютно мнозинство,против тях са само крадците от тройната обирджийница

20

Николай Колев

преди 12 години

Ето вижте го хубаво на снимката този хубавец !!!!!!!!! Този човек който управлява контрабандата на цигари и наркотици чрез поставени лица в БГ,а шефа е ясен, той е футболист N1, писател,художник,философ,готвач и т.н . Жалко за заблудения народа който е гласувал за тези нагли *** и за нас останалите които трябва да ги търпим още време.

19

УФФФФФ,ОТВРАТ

преди 12 години

ТОЛКОВА ГНУСЕН ***, ЕЙ Е ТОЯ ЦВ.ЦВ., ТА ЧАК МИ ИДЕ ДА ПОВЪРНА....

18

Анонимен

преди 12 години

Мишо Мастиката и Румен Запалката а.к.а. Пикаещия във Фонтани бяха по-добри министри на вътрешните работи, нали, другари?

17

Аз

преди 12 години

До колкото ми е известно на всякъде по света човек който работи в интерес на чуждо правителство и в ущърб на собственния си народ се нарича национален предател. Дайте да назоваваме нещата със собственните им имена.

16

извода

преди 12 години

ГЕРБ е най-големият провал за България.ГЕРБ нанесе повече вреди на България дори и от комунистическият режим.

15

весо потния

преди 12 години

Цвете мое,горчива ревност мене ме изежда като гледам каква народна любов шурти тука за тебе

14

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да се залъгваме ГЕРБ се оказаха пълен ЦИРК.НО не от смешните .Трагедията,както винаги е за сметка на мизерстващият българин.........защото се съмнявам че някой се е вързал на днешните брътвежи на Премиера че сме скрити Милионери!!!!

13

Анонимен

преди 12 години

Тоя Костов не може да си преглътне фиаското, и занимава всички с проблемите си

12

ДО 10

преди 12 години

.....И *** !

11

...?

преди 12 години

Ще настояваме за :"Нямат право на глас ----НЕГРАМОТНИТЕ" !

10

Анонимен

преди 12 години

Предсрочни избори.Но по сигурното спасение за майка България е народът да се събуди и да подгони онези пиявици в Парламента,магистратите и чиновниците!!!!

9

Анонимен

преди 12 години

Цуци показва колко годинки затвор е приготвил за гоце-пудела!!!