13

Анонимен

преди 12 години

#11 lichi si che si prodavach ahhaha sl put kato nekoi se hluzne i si schupi neshto pred mgazinio ti dno ne otneseh nqkoq prizovka v suda

12

до 11

преди 12 години

Ако утре фанеш приливната вълна твое задължение ли ще е или не?

11

Анонимен

преди 12 години

А общината дали ще се самоглоби за непочистените междуквартални улици, за непочистените тротоари покрай училища и ДГ, покрай парковете и градинките?!

10

Анонимен

преди 12 години

Щом тротоара пред магазина е мое задължение,значи е мой.Тогава лятото ще изнеса маси и столове и няма да плащам на общината нито стотинка!За тротоарно право.Не може веднъж да е мое,втори път да не е!

9

обезверения

преди 12 години

Не може да иска от някой да прави нещо,а ти да не си мърдаш пръста.Ако паднеш пред нечии магазин и се потрошиш,ще искаш да го съдиш нали?А ако паднеш там където общината не е почистила,мислиш ли ,че ще стане нещо?

8

анонимен

преди 12 години

мдааааааа...и това е начин за пълнене на бездънният бюджет на общината...ей че хитрушковци бе...когато нехаеш за работата която ти трябва да свършиш...намираш начин от страна на силата да задължиш че и да глобиш ако не ти свършат задълженията ти

7

44

преди 12 години

Ей, голяма напаст сте! За всяко нещо циврите! Във всяка нормална страна се глобява за тези неща, а тези които се оплакват от непочистените общински тротоари, замислете се колко хора са нужни за това и дали после няма да ревете, че им плащате заплатите!!!

6

azz

преди 12 години

А има ли някъде тротоар почистен от общината?Как може да се глобяват едни за 2-3м.непочистен тротоар,а за останалите стотици,задължение на общинските служби никой да не носи отговорност?Когато всичкото общинско пространство е почистено тогава имат прово да ходят и да налагат санкции на останалите.

5

МЕН

преди 12 години

БА.. СИ И ЗА ТОВА ЛИ ГЛОБЯВАТ БЕ ? ДА ПОЧНАТ ДА ГЛОБЯВАТ ЗА ДЕТО НЕ СИ ПОЧИСТВАМЕ ПАДНАЛИТЕ ЛИСТА ОТ ДЪРВЕТАТА. ХИЕНИ АЛЧНИИ

4

Анонимен

преди 12 години

как да грабнат лопатите те незнаят що е лопата вижте ги каквиса все охранени

3

Анонимен

преди 12 години

Преди малко на околовръстното два миндила си разриваха с лопати стоянката или офиса и аз незнам.Сигурно общината и тях ги е подгонила.

2

Анонимен

преди 12 години

а аз как да глобя общината че не е почистила улицата пред нас

1

ся

преди 12 години

А общината кой ще я глоби за непочистените тротоари, които не са прилежащи на сгради. Не, че нещо, ама в София се придвижвам пеша и единствените непочистени места са именно общински, най вече тротоарите покрай училищата. Така че алчните *** в общината да надигат трътките и да грабват лопатите.