22

Анонимен

преди 12 години

Преди всички бяха пристрастени към ***.bg тази краста премина пак влизат хора,но повечето по-рядко.Сега хората са пристрастени към Facebook.Хора що не излизате явно студената зима ви плаши?Качете се на кола и излизайте с приятели и познати!!!!

21

Милен

преди 12 години

Странното в цялата тая история е , че 80% от хората , които пишат отрицателни коментари за фейсбук ще си постнат тази новина на стената ...

20

Анонимен

преди 12 години

Пълни глупости, не изпитвам нужда да влизам там.Въпреки ,че имам профил.

19

Еврейски сайт!!!

преди 12 години

Facebook е сайт създаден от ЦРУ за следене на хората!!!!!Не е никак сложно да се разбере от средно грамотен компютърен специалист че всичко в устройството на сайта е направено с тази цел!!! Това е страхотно за тях ,всеки абсолютно доброволно дава всякакъв вид информация за себе си!!!

18

Анонимен

преди 12 години

Нямам нито тъпия ФБ и никога няма да имам! От 3 години и цигари не пуша така, че не ми говорете за простотииииии... Човек не може да се чуства "социален" е тая пародия из нета.

17

Ина

преди 12 години

Аз пък нямам фейсбук профил. Никога не съм имала и нямам намерение да имам. Предпочитам да се събирам с реални приятели, да си говорим очи в очи и да се разбираме само с поглед! А че много хора крият истинското си аз в мрежите, то е ясно! Някои дори си вярват на всичките глупости, с които се представят. Познавам няколко такива перковци и направо ме втриса от тях /сигурно за това не ща профил, страх ме е да не попадна на такива откачалки с претенции/!

16

недоволна

преди 12 години

имам фейсбук и твуитър профили, но така са ми безинтересни! Влизам може би веднъж седмично, че и по-рядко и то само, за да прочета дали има нещо интересно. Е няма! Много fuss около тоя фейсбук бе джанъм!

15

Смут

преди 12 години

Не знам за ФАСЕТО защото нямам профил и няма да имам, но изказването на 8-и номер, наистина да иде на психиатър защото причината е само в теб, не в бившия ти.Точно ти си го изнервила.Задай си ?-а защо един мъж ще бяга от жена си.Много малко е %на жените които след брак са си същите,както преди брака.След като се бракувате просто не знам на какво се дължи това обръщате монетата и ставате едни БУРСУЦИ , т.е. имате мъжете си за даденост

14

акъл

преди 12 години

Вие май не можете да разбирате това, което четете! Статията показва, че КАТО ЦЯЛО зависимостта към фейсбук е по-силна от тази към цигарите, т.е. общата зависимост е такава, а не вашата! И съм съгласен с това излседване на 100%.... За съжаление хората масово обожават да се занимават с глупости и нищо чудно, че "времето не им достига"!

13

K

преди 12 години

Досега беше -СЕДИ ДОМА, Чети ШОК!А сега - нон стоп в фейсбук. ....Отвратително самоунищожение!!!!!!!!!!!!!!!Отвратителна клюкарница

12

Анонимен

преди 12 години

Аз фейсбук го отказах толкова лесно, ама виж за цигарите още се кумя :D

11

до 8

преди 12 години

Деградацията му се изразява в това, че е пушил цигари ли?! ...Ако наистина мислиш така ти си за лекар-психолог или психиатър....Мисля, че си една властна жена, която е скала да контролира дори личните избори на мъжа си, но не си успяла и това те е вбесило. Пегледай се и потъри помощ

10

DJ Bobo

преди 12 години

Navrete si toq facebook ..... znaete kyde!!!!:-)))))

9

до 8

преди 12 години

За един месец не може да пропадне човек, по скоро дебре се е прикривал и бременността ти го стресирала и изкарала от релси. Тогава си видяла за какъв човек става дума. Семейните психиатри си имат термини за това. Ти не си единствена и при мен се получи подобен сценарий. Просто не издържат на стреса от това дали ще се справят и изведнаж откачат правят глупости и си показват най - лошите страни. Ние сме глупачките че не сме видяли истината по - рано, надявам се всичко окло теб мила де се нареди.

8

Аз до 8

преди 12 години

Ти разлика между тревоман и наркоман правиш ли?Знаеш ли колко е огромна тази разлика?

7

Анонимен

преди 12 години

С бившият ми съпруг стигнахме до развод заради пристрастяването му към цигарите. Когато забременях, той си смени работата за повече пари. Може би от подражание към шефовете, пропуши (до тогава се е случвали да запали цигара в компания, но не е бил зависим) и само за около месец изпадна в тежка зависимост. Такава деградация на личността дори при наркомани не съм виждала, а познавам доста тревоманчета. В момента е 100% ***.

6

Глупости

преди 12 години

100% дезинформация. Не ми се губи време да пиша какво цели статията, но аз имам профил във Фейсбук, направих го по молба на приятели, известно време гледах сеира на Великата Социална мрежа и сега въобще не влизам там. За какво пристрастяване може да става дума?

5

hater

преди 12 години

Facebook e sait koito sabira narcisi i komleksari !!!Naistina ima i hora koto go polzvat za sreshta s blizki priqteli,no masovo se klukari i licemernici.Az imax face ,no go izrtix kato vidqqx kakva razlika ima s obshtuvaneto na jivo i tova virtualnoto!!!Zamislete se na dumite mi ... az za (no) ne mi puka ,zastoto 6te razberete ako ne sega sled vreme ,4e sam prav ;)

4

Бля

преди 12 години

Кой туй фацебъг? Сурат тефтер някакъв ще да е. Нямам е ну ща да имам. Не ща чифутчето да ме залива с реклама и да ми промива мозъка.

3

Анонимен

преди 12 години

Има моменти, в които влизам във фейсбук точно 1-2 пъти в месеца, има моменти, в които влизам веднъж на 3 месеца. Каква зависимост, какви 5 лева?