27

До 27

преди 12 години

Наистина ли няма да върнат жилището на истинския собственик?

26

до номер 20

преди 12 години

Кой ли? Фалшивото пълномощно, изготвено от топ адвокатка. Така... Тодор е у дома си, в кома. Това може да се докаже и чрез съответните медицински документи. Дъщеря му вижда на къде отиват нещата и вместо да се бори със зъби и нокти баща и ЖИВЕЕ търси "схема" по която да ЛИШИ БРАТ СИ ОТ НАСЛЕДСТВО, без да му даде и стотинка. Тук се включва приятелка и - адвокадка. Правят фалшиво пълномощно от този дето е в кома и не може дори да се подпише, като го подписват и дори заверяват пълномощното.

25

Ани

преди 12 години

Не ме учудва. Свекърва ми стана жертва на имотна измама, сътворена от собствената и дъщеря. Там в измамната схема участваха топ адвокат и известен столичен нотариус. Пълномощното беше с фалшив подпис. Топ адвоката беше изготвил два договора. Единият за пожизнено и безвъзмездно право на ползване на изманмицата - МАРИАНА, а другия за придобиване право на собственост на дъщеря и срещу "грижи" за бабата. Така се погрижиха,че бабата почина в мъки, без да дочака ПРАВОСЪДИЕ.

24

pod prikritie

преди 12 години

Авторът на измамата е 36-годишен мъж, който е добре познат на органите на реда.ami kak da ne vie poznat dopredi 3 meseza byaha vashti sponsori puskaytegi da si varvyat momcetata.kakvato e darjavata takiva i horata.

23

Продължение на 26

преди 12 години

У нас, препродадат ли ти апартамента, той вече не може да бъде отнет и следващият купувач си го запазва, а ти *** гони Михаля да съдиш измамника /ако го хванат/, за да ти върне поне парите.Задавам си въпроса: Ако и у нас законът беше като в Русия, нямаше ли поне купувачите да си отварят очите на четири и много внимателно да проучват какво точно купуват?Изводът е, че наистина някой има голяма полза от тези измами и това не са само измамниците. Явно е, че тези измамници отчитат някъде десятък!

22

Може да ми се смеете

преди 12 години

но аз понякога гледам рускита новинарска програма "Время".Там показаха репортаж за подобна група мошеници,които убивали самотно живеещи хора,а после с подправени документи си присвоявали жилищата им и веднага ги продавали.Знаете ли каква е разликата при тях в сравнение с нас?Веднага след разкриването на измамата,жилището се отнема от купувача /който е съвършено невинен/ и се връща на ограбения човек.Един от ограбените беше оцелял,а купувачката беше теглила огромен кредит,но й взимат апартамента

21

Stiga de...

преди 12 години

Kato niamame akul da si izmilsim pravila i zakoni koito da ni zashtitavat, zashto ne se kopirat ot sushtestvuvashtite v normalnite durzhavi. Haide stiga sa se prvaili na maloumni i da sprat tezi tzorkove! Haide politzite da se razmurdat i da zapochnat da zashtitvat chestnite hora, che skoro niama da ima koi da kara po tezi golemi shiroki putishta oito se stroiat, osven mozhennitzite i utrepkite. A nito ednite nito drugite shte gradiat druzhava i shte im plashtat zaplatata...Shte se zatrie naroda

20

do 18

преди 12 години

обикновено Мъжкият орган служи за две неща и всеки ги знае, Женският за три - и всеки ги знае - Тея полови органи детио ги имаш в предвид служат само за едно - за да пречат!!!

19

123

преди 12 години

Досега бил добре познат на полицията.Сега вече ще им стане приятел.След следващото престъпление ще им стане роднина и т. н.Така властта се сродява със престъпността,а ние будалите си мислим ,че нас пазят,за нас мислят!

18

цъъъсс

преди 12 години

бой *** 10 дена / и всичко ще си каже/ 7.62

17

az sam

преди 12 години

А кои е издал фалшивото пълномощно.Ако е някой подкупен нотариус, то той трябва вече да няма права на нотариус.

16

Aнонимен

преди 12 години

Добре де, само да попитам:При условие,че и схемата е позната и извършителя познат на органите....Какво точно правят тези органи? Това е точно като онова, кримиално проявен със законопритежавани оръжия!!!! Все оксиморони...Но пак,за сетен път ще кажа,не са виновни тези дето не си гледат работата-ние всички сме виновни,че им позволяваваме да не я вършат!

15

poli

преди 12 години

Кой е този нотариус ,защо не е проверил пълномощното дали е вписвано в службата по вписване,нали всички пълномощни се вписват.

14

ФЕДОСКА

преди 12 години

Попитайте ДЕБЕЛАТА БЕРТА КОЛКО АПАРТАМЕНТИ е продала по тази схема.

13

Анонимен

преди 12 години

Сега кой ще загуби? Новия собственник или измамения наследник? При всички положения крадците печелят ,парите са отдавна прехвърлени и покрити.Мисля ,че някой има полза да не могат да се спрат имотните измами. Все са познати на полицията ,все една била схемата , а измамите все повече и повече. Толкова малка страна сме и всеки вече знае всекиго. Никой не може да ме убеди ,че това не може да бъде прекратено!

12

глупав народ ей...

преди 12 години

Марин е помилвал осъдени с големи присъди /безмислено е да се помилва някой с малка присъда/, а те са давани за тежки престъпления. Но защо никой не говори за сегашната вицепрезидентка - процедурата по помилването започва с предложение от Министерството на правосъдието!~?!~ По темата - докато не са свързани инф. системите на общините, нотариусите и АП така ще е...

11

ИК на БСП

преди 12 години

Над тези честни и почтени граждани на републиката е извършено полицейско насилие!Ние бихме им дали орден "Стара планина", а вие ги тормозите.

10

Анонимен

преди 12 години

тази схема е позната - както и следващата - починал някой - веднага продажба, продажба и баба Гиче в най- дълбоката провинция има апартамент и какво става, нищо... честито на баба Гиче че е с жилища в столицата

9

Анонимен

преди 12 години

72 часа - да и после прокурорО ще го пусне... и после той ще се укрие, и защото е познат на МВР-то няма да има изненадани

8

Анонимен

преди 12 години

Да не би този "добре познат" измамник да е от помилваните от Марин?...