124

SAVCHO1950gdg

преди 12 години

ТОЗИ *** Е ГОТОВ ДА СЕ ПОГАВРИ С ПАМЕТТА НА НЕЩАСТНОТО МОМИЧЕ, СТИГА ДА СЕ ИЗДИГНЕ НЕГОВИЯТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИМИДЖ !!!

123

ВЪЗМУТЕН

преди 12 години

ДР, КОСТОВ КОЙ ПОДПИСА АМЕРИКАНСКАТА ПРОГРАМА /РАН-ЪТ/

122

ВЪЗМУТЕН

преди 12 години

ДР, КОСТОВ КОЙ ПОДПИСА АМЕРИКАНСКАТА ПРОГРАМА /РАН-ЪТ/

121

ганчо

преди 12 години

Костов какво направихте за бг медици в либия.Крайно време е да ви изхвърлят от парламента. Малко ви остана .

120

Църен Рептил

преди 12 години

Другарят Костов бесен и чак се закани да доведе целият файтон с фенове и избиратели барабар с коня , да пробие дупка у земятаи сам да изкара шиистовия газ напук на Българският Вот

119

Анонимен

преди 12 години

Това че е Бесен го разбрах преди мноого време , още от прословутата му реч"Ние няма да Ви излъжем" и тутакси започна да обслужва интересите на БСП и ДПС !Вече си гласува явно с тях - сега му се вика опозиция ( ДСБ+СДС+БСП+ДПС )Пяната по устата ясно се вижда - диагнозата също въпросът е че доколкото знам Бяс не се лекуваТрябвало е навремето Луканов да Го имунизира - ама явно е пропуснал

118

мадофф

преди 12 години

абе,тоя църния на снимката,какъв се явява.

117

ined

преди 12 години

Бесен рептил Мавърозавър.

116

Анонимен

преди 12 години

костов много си нагъл

115

Анонимен

преди 12 години

костов много си нагъл

114

outsider

преди 12 години

Като чете постовете тук, някой може да си помисли, че темата е политическата биография на Иван Костов. А темата всъщност е: Има ли и ще има ли яснота по случаите на полицейско насилие и провалите в министерството на Цветан Цветанов.

113

Анонимен

преди 12 години

Преди години за едно убийство от психичноболна наизлязоха таксиметровите тикви и решиха , че чашата била преляла и трябвало Костов да си ходи.После медиите заляха навсякъде колко било откраднато и как трябвало да гласуваме за царя.Е , гласувахте ли?После гласувахте ли за комунистите.А сетне и за сегашния *** премиер?И въпреки многото тежки престъпления и още повечето корупционни скандали , никоя медия не иска оставки на правителство , а с това и хората стоят кротко и приемат всичко.А най-жалкото е , че има такива , които казват за Бойко , че щял всичко да оправи , за Царя , че го подвели , а за комунистите , че са алтернатива.И Костов не е безгрешен , и при него беше трудно , но не съм забравил онези времена , когато парите с часове се обезценяваха.И с право Костов е бесен , защото заради една психичноболна убила детето си наизлезе *** и пульо да му иска оставката , а след толкова полицейщина днес , никой не му търси сметка на Б.Б.

112

GRU

преди 12 години

Тоя *** хем видимо Уплашен - хем видимо Бесен !Не бях виждал Предатеят на България в такова състояниеоткакто разбра че ДСБ + СДС имат общо 1.5 % и следващият парламентще го гледа или от хола в Драгалевци или от Централния Скоро и до теб ще се стигне по Октоподаи да се пениш все тая - а икакво значение има какво казал някой който има1.5% одобрение и 98.5% неодобрение ?

111

анонимен

преди 12 години

Нека Петър Стоянов най-после обесни пред парламентарната комисия смисъла на знаменитата фраза"Кажи си Иване,Която две десетилетия витае като прокоба из кулоарите на народното събрание и пази зловещата тайна на някакъв заговор,срещу правителството ,държавата или синята коалиция.Докато тази тайна не бъде разбулена,Иван Костов ще продължава да създава интриги в парламента.Само по този начин ще бъдат отрязани крилцата на тази птица с все още неизяснен произход.Какво се чака още?

110

Анонимен

преди 12 години

До 126 Моля я пак може ли да си формулираш въпроса малко по точно че нищо не рзбрах само разбрах че искаш 50 000 лев. РЗ месечно , преди по времето на ЖАН ВИДЕНОВ не взимаше ли толкоова , може би сигурно тие харесвало и си тъжен за тогава.

109

АНОНИМЕН

преди 12 години

МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КОЙ Е СОБСТВЕНИК НА ЛУКОИЛ В ПРОЦЕНТИ

108

Анонимен

преди 12 години

Костов, защо не преизчисли, заплатите, пенсиите, спестяванията, затраховките на хората, по курса за всеки ден, а при деноминацията на лева, 1000 пъти обедни народа?

107

до № 117

преди 12 години

Прави се на ударен, с мокър ***, по главата др. Костов, защото не може един бивш Министър председател, да не знае, че често сътрудници на службите, получават едни екстри, които по принцип не им се полагат, примерно разрешение за оръжие.

106

Анонимен

преди 12 години

Костов о.бесен

105

До 120

преди 12 години

Мнагалино още ли не си разбрал че това злощостно дете го удуши собствената му майка , която беше малко врътнала , а тъпите бакшиши-таксиджий, които току що бяха заменили таратайките с нови коли на лизинг излязоха подкокоросани от червените си шефове и от вестник Труд на ченгето Тошо Тошев , който излезе с първа страница цитирам " БЪЛГАРИЯ УБИ ПЕПИ" *** комунистически ***