127

.....

преди 12 години

da go d***t amerikancite !

126

Мишо

преди 12 години

Даа....американците вече откритосе страхуват от война с Иран, но евреите с тихичния си фанатизъм продължават да напират...

125

хайдук

преди 12 години

като са наши братя,защо са с 4алми.нещо не се връзва.

124

марркко

преди 12 години

В учебниците по история пише че произходът ни е от Иран. Значи те са наши братя а никой българин не е засвидетелствал дори добри чувства към тях в гнусната кампания на САЩ. Амин

123

Анонимен

преди 12 години

Вижте, станала е печатна грешка. Навсякъде, където пише Иран, да се замени с Израел. Виновните са наказани. Какво си мислите, че велик Израел само може да организира терористични операции в чужди държави. Че само може да избива учени. Нее и той може да праща спътници.

122

лъ4

преди 12 години

изстреляли ракета,голям праз.най-много да се задавят.

121

4oko

преди 12 години

137 Tи си мнооогооооооооо ***!!!!

120

Анонимен

преди 12 години

Няма какво да се лъжем, още са слабички, но оставят ли ги да се развиват ще станат лидери в ислямския свят. Точно това не искат американците и еврейте, това е и причината да махнат и Кадафи. Да не говорим, че ще станат незаобиколим фактор във важен регион, като Близкия Изток.

119

birlik guju

преди 12 години

amerikancite ne mogat da barnat iran oniya sa s promiti mozaci ii shte dadat vsi4ko ot sebesi da spe4elqt voinat primer vi davam ako se obedenqt Turcia,IRAN shte premahnat ot kartata IZRAEL II AMERIKANCITE ZASHTO *** NEE ATAKUVAL TURCIA TOVA GO PISHE NA EDNA KNIGA PISHE 4E NIE MOJE DA GI PREVZEME NOOO TE DVOINO POVE4E SHTE NI GO VIRNAT TOVA PISHE

118

Анонимен

преди 12 години

Иранските доколкото знам са доста маневрени и не заемат стабилна траектория към целта си до последния момент :) А и дроните на Иран са наистина невидими, докато тия на САЩ Иран ги преземява невредими хаха

117

Стоян

преди 12 години

Егаги гекста, егати подзаглавието! "Балистични ракети..." Иран от няколко години има такива със среден радиус на действие - 2300-2500 км. Когаго една ракета се подчинява само на законите на балистиката, не представлява особен проблем да бъде прехваната - всяка точка от траекторията й е ясна. Виж, когато може да маневрира става страшно!Янките затова се плащат от новите руски ракети, по-точно от бойните им глави.Успехът на Иран е несъмнен и нека неандерталците мълчат. Апропо, не обичам аятоласите!

116

сектор Кабул

преди 12 години

С изстрелването на космически спътник Ислямската република доказа, че е велика държава, и запуши устата на цялата *** проамерикански и еврейски ***, които стават и лягат със закани за физическото унищожение на една от най-древните и великолепни цивилизации- персийската.

115

Анонимен

преди 12 години

"Това може да му позволи да се сдобие с балистични ракети"Иран има хиляди, хиляди балестични ракети от край време бе ДНЕС

114

Tina

преди 12 години

И после - иранците били прости.То не е като да си нагъл ***...

113

Анонимен

преди 12 години

До 143 основите са положени тогава както на формата на управление , така и на почти всики естестествени и обществени науки , които и до днес се развиват , никъде по света нито в дрвена индия нито в древен китай нито в амерките не е имало такава форма на управление , това дължиме на Елада и за това Европа и нейното дете Америка днес са флагмани в човешкото развитие.

112

Анонимен

преди 12 години

Хаха, и колко сателита сме изстреляли от родна България? Нула? Ехааа. Добре, че са били руснаците да ни повозят малко да си мислим че и ние струваме нещо...В Иран е пълно с специалисти и учени пред които нашето най-добро е смешно та дори плачевно.

111

chicago

преди 12 години

Иранска космическа организация.През 70-те години на 20 век България се беше обявила за трета космическа сила.Без коментар.

110

Анонимен

преди 12 години

Международната общност се притеснява от изстрелването на тези сателити означава америка се притеснява на мен ми е по притеснено от посещението на хиларито

109

edno dve tri

преди 12 години

Хах, нали уж бяха супер изостанали...Браво....В условията на десетилетни санкции хората изстрелват спътник в космоса и то за трети път...евала на този народ!!!!!!

108

Анонимен

преди 12 години

Къде па ти видя 2500 години демокрация, особено тоя модел,който се изповядва сега в Европа и САЩ ? Знаеш, че демокрацията в древния свят се различава съществено от това което е сега.