46

ткд

преди 12 години

Няма такава дума "разгряване", има ЗАгряване и РАЗпускане. 1-вото се прави в началото на тренировката, а 2-рото в края. Разтягането си е нещо отделно. След като половината не знаят дори правилните имена на нещата какво остава за тяхното изпълнение, но и сигурно 80% от хората във фитнеса са доста неориентирани точно за основни неща, какво остава за останалото.

45

Пешо

преди 12 години

Такава тъпотия си написал че няма накъде повече - а интересното е че още седем са ти дали одобрение. Четене требе не писане на глупости

44

333

преди 12 години

дебел сомалиец - ??? Сами си правете извода. Тренировката е хубаво занимание - да ...... но голямото ядене такова мамата на всичко

43

Анонимен

преди 12 години

"Има два вида жени - красиви и слаби" - казала 90 килограмовата хипопотамка и отхапала още един хамбургер пред комютъра :D :D :D грух! грух!

42

Анонимен

преди 12 години

Скептичен съм..Да не кажа голяма цифра, но в 2/3 от случаите диета или фитнес не дават резултат.Или дават някакви нетрайни, но след огромни усилия.Разпределението на мазнините по тялото или тяхното усвояване е предопределено генетично.Ако е решил организмът ви, че шкембето или таза са му приоритет, то и една филийка да изядете ще бъде складирана там!И нещо по-лошо: възможно е зверските диети да оставят без ресурси др. жизненоважни системи в организма.

41

fitness do 36

преди 12 години

Колоездач ТИ СИ ***! Човека ти казва че РАЗТЯГАНЕТО преди тренировка не е препоръчително а не разгряването! Разликата е от земята до небето. Личи си колко си тренирал, и колко изобщо разбираш от този спорт.Спрете с простотиите си по всяка тема която ви дойде на акъла защото ставате не см

40

fitness

преди 12 години

Събрали се "разбирачите" и наръсили един куп глупости. От коментарите ви си личи че сте влизали 2 пъти във фитнеса - и двата пъти по погрешка. Пълно малоумие е да мислите че като вземете анаболи и ще станете Аполон.Красивото тяло е резултат на дългогодишни тренировки, упоритост, дисциплина в храненето и най-вече МНОГО ТРУД! Когато един ден си оправяте сака за тренировка докато нормалните хора си пускат филмче и награбват пуканките, тогава ще разберете каква цена се плаща за хубавото тяло.

39

До 43

преди 12 години

Алекс, ти си нали :)

38

Незнам

преди 12 години

Пол Брег-загинал на 94 КАРАЙКИ сърф,на 86 години си ги е сложил в джоба здравите мъже при пробега на долината на смъртта-само с бутилка вода!!! Тъй,че слушайте майката природа,тренирайте и забравете за химически отрови,само за да изглеждате здрави!

37

агне-багне

преди 12 години

Доста съм съгласна с тази статия. Може и да има едно две неща, които да не важат за всички, но повечето работи са си баш така :)

36

Rezon

преди 12 години

Тотална боза! Като начало да идем да поплуваме - това не се сравнява и с 20 часа фитнес на дены това е спорта, който тренира всички системи - дихателна, сърдечно съдова и мускулна! Второ - не виждам нищо красиво в мускулеста жена! Ииии трето - има два вида жени - КРАСИВИ И СЛАБИ! и за финал - ФИТНЕСА е тоталната заблуда за НЕ спортния човек))))

35

czcxzc

преди 12 години

Tos kaval videnbah da ne si pomisli 4e e otkril toplata voda ... mn smotana statiq

34

Анонимен

преди 12 години

Журналист попитал Чърчил:-Каква е тайната на дългият ви живот? -Ами много просто: бутилка уиски на ден, много пури и НИКАКЪВ спорт :).Това е истина!!!

33

Анонимен

преди 12 години

*** тъпата статия.....

32

Анонимен

преди 12 години

Вие не четете ли. Става въпрос за продължително разтягане, да не говорим, че загрявка може да се направи и без стречинг. Останалите глупости идват от некоректния превод. Нещата койти казва тоя специалист са вече масово застъпени в новите виждания за фитнеса, така че тези неща ги знаят и лапетата по залите.

31

Колоездач

преди 12 години

Виденбах - ти си *** ! А по големи *** са тези, които биха ти се доверили. Разгряването не било важно ,а ? А после ти ли ще плащаш скъсаните прасци, ахилеси, бедра и бог знае какво бе *** !!!п.п. Пиша го като един от тоталните олигофлени, който се напъна един ден без да загрее и скъса прасец !!!

30

Анонимен

преди 12 години

и кво викате, нема .утки за .бане :)

29

ku4eto

преди 12 години

жените ако вдигат само тежеста за отслабване всеки ден не им трябва фитнес.........е стига мъжът им да е съгласен всеки ден.....най сигурният метод за отслабване лично проверн

28

Боби

преди 12 години

Маи тази статия е един голям мит има нещо вярно но повечето неща са една глупост като тази 10 номер напълно необмислено изказване отслабване с белтъци.... жалко че търсите читатели с такива изказвания на някакъв си гуру...

27

Анонимен

преди 12 години

поне 4 от 6-те които ги прочетох са пълни глупости.