11

Темерут

преди 12 години

Не ме кефят подобни изводи, касаещи слабата психика на отделния индивид! Странете от тия, че са чревоугодници, да не станете, като тях! Голямо откритие, бе! Аз, като живея в България, дето се шири чалгата, защо не слушам чалга? Защото не ми харесва! Елементарно е! Не може на базата на елементарни разсъждения да се пишат едва ли не научни открития!

10

Анонимен

преди 12 години

най-важно е тези с повече килограми и още повече комплекси да си го изкарват на всички наоколо. има хора с повече килограми, които се чувстват добре и държът нормално

9

big mama

преди 12 години

Не знам кой учен к`во е установил и не ме интересува ( тук местя дясната си ц*ца в лявата чашка на сутиена или пък може да си ги защипя и двете между кълките), най-ме интересува, че от студ за 2 дена отслабнах с цели 2 кила и останах само 93 и сега ще ТРЯБВА да плюскам яко, че да вляза във форма!

8

Анонимен

преди 12 години

Абе истината е, че трябва винаги да се страни от хора които те преценят по килограмите. Такива не уважават нищо освен собствения си егоизъм. Комплексарщината винаги се стреми да налага комплекси на околните, просто за да подхранват егото си. Бъдете себе си и да не ви дреме кой какво ви говори, колки плюска и къде.

7

до 9

преди 12 години

Това че нямаш никакво чувство за мярка и самоконтрол не е по вина на околните. Ако се храниш умерено и не се тъпчеш като прасе няма как да си дебелана. А ако някой ти се подиграва язвително за това че си на диета, не трябва да общуваш с него не защото е лакомник, а просто защото е кофти човек. Говоря хипотетично разбира се, не те познавам и нямам предвид теб лично, просто разсъждавам върху примерите ти :)

6

ami

преди 12 години

to okolo men samo lakomii!

5

Анонимен

преди 12 години

ХихихиАз пък обичам да си хапвам и не виждам проблем в това.:)

4

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да се карате, статията е много вярна. Освен това е много гадно да общуваш с лакомници и да пазиш диета, все те подиграват. А като почнеш да ядеш с тях, изведнъж ставаш дебеланата на колектива и те скъсват пак от майтап. Така че, далече от лакомиите, те искат да налапат целия свят ако може!

3

мангоджери

преди 12 години

абе не си виждате пропадналия народ, ами за общуването с лакомниците се хванахте. Това ли ви е сериозният проблем, при положение че не останаха стойностни хора в държавата, с които да общуваш

2

до 3

преди 12 години

Бих те попрамил - Ако искате да сте по-умни, не общувайте с неграмотници като теб! Пише се статии, не статиЙ... Абе какво ви става в последно време с това Й, навъди се с неграмотници в тези коментари!

1

Анонимен

преди 12 години

Искате да сте умни - не общувайте с ***.