26

Анонимен

преди 12 години

Ха ха, нали сте за демокрация в Иран, чакайте да видите какви цени идват, сега са си народни. Статията е много ***, осбено това за супите изби рибата. В БГ съм спрял супите за да събирам за чешките пенсионери и студенти ( там университетът бил безплатен, ужас ).

25

big mama

преди 12 години

Не знам кой к`во е спечелил от студа и не ме интересува ( тук местя дясната ц*ца в лявата чашка на сутиена или пък си ги защипвам и двете между кълките), най-ме интересува, че от студ за 2 дена отслабнах с цели 2 кила и останах само 93 и сега ще ТРЯБВА да плюскам яко, че да вляза във форма!

24

Саган

преди 12 години

Малко ни е щом се доверихме и избрахме най-големите мутри в България да ни управляват.

23

Анонимен

преди 12 години

истина за нас робите vbox7/play:ef54890bd3

22

miroslav

преди 12 години

е как кои,топлофикация и енергото най-много

21

Анонимен

преди 12 години

Колите на трупчета и само в краен случай.Лошото е,че в Чалгария монополите имат навика да компенсират слабите продажби с още по високи цени.

20

Анонимен

преди 12 години

Само така

19

Анонимен

преди 12 години

Дървената мафия-познах ли?

18

nike

преди 12 години

Ето, в Европа дори не се сещат да споменат отраслите, които са източник на отоплението в този период, защото там става въпрос за смешни суми на фона на дохода им. Тук обаче първото , за което се сещам е как доволно потриват ръце Топлофикация, Еон, Евн и Чез. Някак си това първо ми дойде на ум. Защо ли? Защото без скъпи модни колекции мога, без кола и монтьори мога, но без топло не мога! Но ние не сме в ауспуха на Европа. Нормално

17

ГОРСКИ

преди 12 години

В Европа не снам кой печели ,на село 100% печели горския.

16

xaxaxa

преди 12 години

Goliama statia, profesionalna, samo sa zabravili pogrbalnite biura.

15

BGto

преди 12 години

Кьм 12. И аз така, от три седмици не карам колата, не сам луд да давам луди пари за гориво, егати и колата, то ми трябват 1000 лв на година само за данаци застраховки, винетки прегледи гуми консумативи. И аз лятото се предвижвам сьс скутер

14

чичо Тиквичка

преди 12 години

Статията е доста посредствена.На първо място най-много печелят енергийните доставчици,фармацевтичната индустрия, докторите, вършещите транспортни услуги и т.н. От супите много няма да се спечели. Най-много губят трудните професии - строителство, животновъдство, студа не прощава нито на хора, нито на дом. животни.

13

Анонимен

преди 12 години

Вчера гледах някъде по новините даваха репортаж,как бензиностанциите им е спаднал рязко оборота,хората казваха че на тия цени зареждат най много за 10лева и то само когато е много наложително,гледат да ходят повече пеша или с транспорта.Нека им на лукойл ,дано това продължи дълго.

12

Анонимен

преди 12 години

Печели най-вече вдянков повече горива и отоплителни уреди - повече приходи от ДДС и акциз.

11

Анонимен

преди 12 години

Със сигурност знам кой губи и се радвам за това.Аз лично съм оставил колата си в гаража вече две седмици.Да го духа Лукойл -3лева за нафта аз няма да давам,да го духа и държавата,аз винетка вече няма да плащам,нито данък,нито застраховка,ниииищо.ПИСНА МИ ,ПИСНА МИИИИ.Купувам си напролет велосипед да го духа и Дянков.Като няма работа за мен ,няма да има за никой.Като ми спират кранчето,и аз ще спра тяхното.Време е да разберат ,че като не дават на народа прехрана,и народа няма да дава на тях нищо.

10

до гуньо

преди 12 години

не знам колко извратен щеше да се чувстваш, ако работеше в туризма и 3 зима подред няма сняг за ски - дали на четвъртата като завали якия сняг няма да се радваш, а? има на тоя свят и други гледни точки освен през прозореца на твоята колиба!

9

Гуньо

преди 12 години

само извратеняк-франсе може да търси екстри в нещастието, което ни е сполетяло нас - всички европейци. Да поседи 3 дни без ток и при непроходими пътища нейде из селата, па после да му дадат да си пренапише пасквила!

8

Manuelle

преди 12 години

А защо да са необичайни студовете? Преди няколко зими пак беше паднало до -20, а и всяка година има поне няколко изключително мразовити дена.

7

мим

преди 12 години

ми забравихте да кажете,че в тези студове се прави повече секс.хатискате се да се стоплите и хоп-работата станала.не е ли вярно?