85

Анонимен

преди 12 години

Изглежда умен и симпатичен, а това, че ни хвали е съвсем професионално, все пак е дипломат от кариера, а не като някой наши дипломати, които са певци, поети и "продавачи в плод и зеленчук". Дано имаме късмет, и този дипломат направи добри дела за България.

84

ас

преди 12 години

Пресметлив дипломат е господина.За да живее и отреагира адекватно,той опознава средата.Малко негови колеги имат същия подход.

83

НЕВЕРОЯТНО

преди 12 години

ВМЕСТО ДА ВНЕСЕМ НЕЩО ДОБРО ОТ ЕВРОПА, ЯВНО ЗАПОЧВАМЕ ДА ИЗНАСЯМЕ ЧАЛГА ЗА ТАМ.ПРЕДСТАВЯМ СИ АЗИС ИЗНАСЯ КОНЦЕРТ НА УЕМБЛИ?НАКЪДЕ ПО ДЯВОЛИТЕ Е ТРЪГНАЛ СВЕТЪТ?

82

Анонимен

преди 12 години

Човекът е дошъл в екзотичният, макар и малко мръсничък Ориент.

81

Анонимен

преди 12 години

Симпатичен мъж, не приличана грозните англичани. Преди 2 години бяхме на гости в Стокхолм и ни водиха на някакъв техен фолклорен фестивал. Музиката беше скучна за нас, но танците на тинейджърите бяха откровено еротични, а са от стари времена. Нашата чалга (въпреки че я ненавиждам) звучи по-добре.

80

osata

преди 12 години

Не виждам причина за всичките отрицателни коментари. Всеки възпитан човек би постъпил като него. Чест му прави, че е решил да е сред обикновено българско семейство, за да е по-близо до бита на българина и да научи езика.Мисля, че се преекспонира с коментара му, защото той всъщност посочва условията, в които е бил поставен да живее. А какво мисли всъщност, няма да разберем, а и не е необходимо. Много е тактичен, дипломатичен и възпитан.

79

Дедо Мъдурко

преди 12 години

Човека ми изглежда свястно момче-за разлика от един негов USA-колега...!Не го плюйте ингилизина ами му кажете едно "Добре си ни дошъл"!Ми кво като харесва баница-аз също ям баница,ама хубаво,домашно приготвена с мандраджийско краве масло и домашно сирене!А не от някоя квартална баничарница!Харесвало му ракия!Ами защо не-имаме си много хубави ракии дето слагат в джоба си коскоджа ми ти 20 годишни уискита!Я идете по някой от БГ-манастирите да видите(и опитате)какви домашно приготвени,по калугерски ракии има!И накрая,относно ЧАЛГАТА-ами кво друго да каже човека като в БГ куцо,кьораво и сакато слуша чалга!Всички слушаме чалга,кво да се лъжем-кой явно,кой тайно...Ама има някои от нас дето се правят на ощипани моми,че уж не слyшали и мразели чалгата!Така че англичанина казвайки Аз харесвам чалга все едно прави комплимент на всички българи и се старае да се хареса на всички нас,в което няма нищо лошо!Опасявам се обаче с течение на времето да не го научат на нашите типично български простотии и човека да вземе и изпростее!Още веднъж:Wee to Bulgaria,sir Jonathan Allan!

78

Анонимен

преди 12 години

напълнял е не от баницата, а от чалгата и ракията... но все пак изглежда е симпатичен човек.

77

!!!

преди 12 години

Човекът не е виновен. Запознали са го с "традициите". Очевидно желанието на "домакинята" да гледа по цял ден чалга е било по-силно от чувството "да не се изложим пред чужденеца", типично за българите. Е*ало си мамата

76

234

преди 12 години

The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland - i koe mu e greshnoto, ne razbrah?

75

дедо Ташунко

преди 12 години

Тоя требе да са го понижили, щом от ,,големите езера,, го изпращат в ,,дъръ дере,,.

74

Анонимен

преди 12 години

Хайде,хайде не го "плюйте" човека и измежду тях има селяци,които слушат чалга,то наистина какъв друг ще пратят за посланик в България?!?

73

Анонимен

преди 12 години

Как се казва на пловдивчанин?-Майна!А на пловдивчанка?-*** майна!

72

Анонимен

преди 12 години

Plovdivska seleniq,nishto poveche po prostotiq v plovdivsko minaha i kurdite ot burgas i shopite

71

Batman

преди 12 години

Департамент "Източна Африка и регион на Големите езера" NOMENT

70

Швейк

преди 12 години

а бе те във Филибето не си играят. Яко жулят чалга, пият боза директно от вимето на мадамите и замезват с баница. Ми какво друго да хареса дипломат бе апдали? Да не искате да се изтряска че харесва Дийп Пърпъл и уиски скоч.

69

на

преди 12 години

Чувал съм че западните дипломати ако ги наказват ги пращат в такива страни като нашия ***.Горкия човечец, той още не е разбрал на какъв са го сложили

68

дедо Тъпчо

преди 12 години

*** вий нищо незнайте кво е въспитание бе Едно време едни важни американци поканили други важни индианци на обяд,да ги черпат.И за да си напраят кодож с тех зели та им турили в чинията само люта горчица.Индианците понеже мислели че туй е любимото едене на домакинете зели че сичко изели па макар че ич не им аресало-за да ги не обидатТа кво да прай и тоз англиченин-щом таз чалга била любима на домакинете и той да не ги обиди я слушал а те пък решили че многу му аресала Те англичаните са въспитани ора пък за домакинете-айде вие кажете

67

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да ги боли някои чалгата е най масово слушаната музика в България.И език се учи най лесно в среда където се говори въпросният език.А какъв ще излезе човека ще видим.Българина е казал по дрехите посреща по делата изпраща.

66

Поздрав

преди 12 години

По шосето се задават дъщеря и майка,клони кършат, *** бършат и за *** въздишат!Припев: Гъс, гъс, рунтав гъс,дърта ***, *** чавръст!Гъс, гъс, рунтав гъс,а ляво мъдо на гърба му,дясно с *** в *** му!(х2):На среща и млад калугер, изморен, изпотен,между кълки *** искара като върбов корен!Припев: Гъс, гъс, рунтав гъс,дърта ***, *** чавръст!Гъс, гъс, рунтав гъс,а ляво мъдо на гърба му,дясно с *** в *** му!Дали да му легна мамо или да побегна,че каквато съм си щура ша му чупя ***.Недей дъще, недей мила, ти си аджалия,нека мама да начеше старата мистрия!Припев: Гъс, гъс, рунтав гъс,дърта ***, *** чавръст!Гъс, гъс, рунтав гъс,а ляво мъдо на гърба му,дясно с *** в *** му!(х2):Че калугерско *** мяра си не знае,кара *** да ***, *** да пикае!Припев: Гъс, гъс, рунтав гъс,дърта ***, *** чавръст!Гъс, гъс, рунтав гъс,а ляво мъдо на гърба му,дясно с *** в *** му!