122

andrei

преди 12 години

Станишката е пуснал верните кучета да лаят и тук, но пак питам, никой не харесва ГЕРБ, а все ГЕРБ печели.Хайде сега вкарайте тезата за купените избори. И аз съм за, но защо все мен пропускат :)))))

121

Анонимен

преди 12 години

ама като си вземате паричките ви е хубаво , нали ?

120

Анонимен

преди 12 години

Абе ***, ти за нищо не ставаш!

119

Az

преди 12 години

"Език кости няма, но кости троши!"- казва народа! А герб: "Учените трябва да убедят народа..", "...няма политическа класа", "всеки използва всеки случай да нападне правителството.." Абе Вие за какво сте там, само за да изпробвате новите модели зимни гуми ли на скъпи возила ".. аа как дърпа!!!"? Къде е класата - в това да се държиш като дивак ли? Или като невярващ на нищо и никого егоист?

118

mumbojumbo

преди 12 години

Пореден цирк! (за простолюдието)Сляпи ли сте? Договарят се отдавна залязъл политик като Костов, с "политик" като ББ - ти си "за" шистовият газ, аз пък ще се дърпам много (за пред хората).. Дивидента после - каквото има! За много прости ни взеха!

117

Анонимен

преди 12 години

За всичко ги били атакували, ми мислете преди да говорите и подписвате разни глупости, или то като не е на български и него четете.

116

Анонимен

преди 12 години

почти никои не ги одобрява герачиите а все те печелят .... много интересно

115

bai wi ganq

преди 12 години

eh чеда мои как може да сте толкова големи будали тия от гроба ви довършват ами разбирасе то умните МОЖЕЩИТЕ ОТДАВНА НАПУСНАХА ТВА ОПИТНО ПОЛЕ пари в държавата има не ви ги дават и никога нема да ви дадат

114

Анонимен

преди 12 години

129 ...Capullo, оказа се че апартаментите на Цветанов са трохички в сравнение с имотите на ГОЦЕ & ГЕЛЕ -ООД...

113

Д-ра до 128

преди 12 години

Ами аз да те питам анонимна герболетке, защо това правителство си мени мнението като селска ***? И за протокола не БСП поискаха отмяна забраната а Костов. Лесно ти е тук да крещиш с главни букви, което е нарушение на правилата между другото. Да те питам какво стана с апартаментите на Цецо. И твоите любимци от ГЕРБ и БСП са от едно котила, само дето ГЕРБ са *** парчета!

112

Анонимен

преди 12 години

ЗАЙО , ЗАЩО СИ С ШАПКА , ЗАЙО ЗАЩО СИ БЕЗ ШАПКА??? ТОВА Е СТРАТЕГИЯТА НА БКП / БСП ДА АТАКУВАТ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ВСЕКИ КОЙТО НЕ Е С ТЯХ... АКО ПРАВИТЕЛСТВОТО КАЖЕ ДА ЗА ШИСТОВИЯТ ГАЗ , СЕ АТАКУВА , АКО КАЖЕ НЕ , СЪОТВЕТНО ПАК СЕ АТАКУВА ...А , ТОВА ЧЕ МАРИН СИ Е НАПРАВИЛ ВИЛИЧКА ЗА НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИОН ЗА ЕДНО ЛЯТО И НА СТОТИНА МЕТРА ИМА ВТОРИ ПАЛАТ, ДАЛИ ЩЕ ГО ПИТА НЯКОЙ ОТ НЕГОВИТЕ ДРУГАРИ КАК ГО ПОСТИГНА ???

111

Д-ра

преди 12 години

Ами нормално е като постоянно правите тъпотии!

110

Правда

преди 12 години

ЯВНО ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ПОКАЗВА, ЧЕ ХОРАТА СА ПРОТИВ ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ.ОТ ДРУГА СТРАНА НЯКОИ ПОЛИТИЦИ НАСТОЯВАТ ТАКЪВ ДА ИМА. КЪДЕ Е ИСТИНАТА? МОЖЕ БИ ВЪПРОСНИТЕ ПОЛИТИЦИ ОЧАКВАТ ПАРИ СРЕЩУ ЗАЕМАНАТА ОТ ТЯХ ПОЗИЦИЯ? мОЖЕМ ЛИ ДА СМЕ СИГУРНИ, ЧЕ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ НАИСТИНА Е ПРОТИВ ДОБИВА НА ШИСТОВ ГАЗ?ДАЛИ НЕ Е НАЗРЯЛ МОМЕНТЪТ В БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПРОВЕДЕН ПЪРВИЯТ РЕФЕРЕНДУМ, НА КОЙТО ДА БЪДЕ РЕШЕН ТОЗИ ВЪПРОС?

109

Nik

преди 12 години

Аз само не мога да разбера тея "учени", как можаха да излязат с такова становище, че след като някой наблъсква милиони тонове токсични химикали в земята, това не е проблем (понеже било много на дълбоко)... Простотии големи! Някой просто си гледа интересите да прибере парите, а след това как ще живеем ние, през Х*Я им е. "Шистов газ" и "АСТА" трябва да са забранени думи в България!!!

108

за 119

преди 12 години

Проста пръчко , глобата 18 милиарда се обжалва и няма нищо общо със шистовия газ ,нито е по вина на Шеврон.Компанията замърсител е Тексако, която е купена впоследствие от Шеврон. Тексако добива нефт от 1972 до 1990 в джунглата на Амазонка. 47 души завеждат дело през 1993 година в САЩ срещу замърсяването според тях от ДОБИВ НА ПЕТРОЛ. Случаят се разкатава 17 години по съдилищата........мога да ти обясня и за Франция и за щатите, но сте толкова *** ,че опитите да ви се помогне са безмислени

107

за 113

преди 12 години

В немско шистов газ се добива от 1956.......а това за рака е Божа работа, а не на недоучените журналисти

106

м

преди 12 години

Chevron loses injunction in US$18B Ecuador caseReuters Jan 27, 2012 8:46 AM ETОпа, ще ги жилнат с 18 милиарда. Ех, какви ангелчета, как да не ги пуснеш да ти копат в задния двор... Нищо не разбират тези еквадорци, пълно е явно и там с рубладжии и лобисти на Газпром... Ами сега? Ако изгонят Шеврон и станат енергийно зависими?? Направо да закриват държавата, че то без шистов газ и химикали не се живе..

105

Анонимен

преди 12 години

Гражданин цъка с дистанционното програмите на телевизора. Първо цъкане - ББ реже лента. Второ цъкане и нова програма - ББ държи реч. Трето цъкане - ББ се кара на Тройната коалиция. Четвърто цъкане - Веско Маринов пее химн за органите. Пето цъкане - отсреща в телевизора седи Цв. Цв. и размахва пръст - внимавай, нещо много бързо взе да прецъкваш!

104

Анонимен

преди 12 години

Няма по голем селски бек от тоя на снимката с фризура от 1994г... дайва селяците ви да ***.

103

кики

преди 12 години

браво на боко