77

pachangel

преди 12 години

Цветарките и отново показаха какви кухи *** са но докато има кой да ги избира така ще е.

76

Анонимен

преди 12 години

Цветанов ,всяко едно нищожество обуто с черна тога трябва да ходи като замаяно,на тръни и в страх само така ще има добро правораздаване от тези съдийски темерути и смешници Протестирали името салгай по 5 човека екип за следене на всеки съдия в бг и ги приключвай един по един в затвора .По нещастни и корумпирана *** от бг съдиите няма в цял свят

75

Анонимен

преди 12 години

Човекът от снимката за наше нещастие въобще не е с всичкия си! Жалко. Най-вече за повярвалите на заблудата ГЕРБ. Нима някой си мисли, че обслужващият персонал на другарите, каквито са 90% от Герберите, са способни на нещо градивно?

74

Анонимен

преди 12 години

естествено, че не тя е кръстница, а Цветанов, той е по именуването на всякаквите "акции" - нормален мозък няма как да роди подобни имена

73

helius

преди 12 години

Въпреки да е ясно на всички че комунизма е изгубена кауза и връщане на зад не може да има, привържениците на тази налудничева идея продължават по всякакъв начин се стремят да спъват развитието на демократичните процеси в страната и да пречат за интегрирането ни в европейският съюз.Така е ,където липсва здравата ръка на закона.Ще дойде ден когато всички ще осъзнаят че за изгубеното време връщане назад няма.Но законоста рано или късно трябва да я има,за да имаме държава.

72

Тези

преди 12 години

съдийки много мнителни и много чувствителни, и тази убавица го пуснала под домашен арест,за няколко пачки .Човекът "правилно" се е възползвал от закупената си свобода.

71

до 90

преди 12 години

Поредният заблуден си ти. Каква демокрация при авторитарното управление на Борисов. Той повтаря култа към личността в най-лошия му вид. Той прави всичко - играе, пее, рисува, шахматист, тенисист, футболист. Новините започват и свършват с него. В коя демократична държава има такова подлизурство?

70

helius

преди 12 години

На никой освен на себе си може да се сърдят Борисов и Цветанов,за гафовете и капаните ,които им се залагат всеки ден от господата комунисти.Всеки ден протести , стачки,къде трактори.,къде миниори,къде студенти,къде ,президенти ,попове ,владици, ходжи ,свещеници католици, посланици ,аташета ,министри, народни представители и какви ли не още другари предани на майката столетница се сплотяват водени от една единствена цел- да спрем демократичните промени и да се върне социализма.Това е целта на БС

69

so what?

преди 12 години

..."Р.А.Л.И.Ц.А." е абревиатура от думите - рекет, алчност, лицемерие, изнудване, цинизъм и анархия....Не знаех,че речника им е толкова...богат.Вече сме на тема 'Операции с нежни имена'.Така или иначе до 2-3дни задържания ще се разболее и ще го пуснат,ако преди това някой друг не му плати гаранцията...Знаете как става.

68

до 73

преди 12 години

Може ли като си толкова начетен и навътре с матрИала да ми обясниш какво печели редовият българин, ако държавата бъде включена в Шенгенската зона. Ще се повишат заплати и пенсии? Ще сме по-сигурни на улицата? Ще има хляб и равноправие за всички? Абе, ходи си в Горна баня - там днес е купонът за гербчетата.

67

предлагам

преди 12 години

Предлагам следващата акция срещу политици да се казва Ц.В.Е.Т.А.Н. - абревиатура на Цинизъм, Високомерие, Егоизъм, Трафикантство, Алчност, Некадърство. Дано някой не се припознае случайно.

66

Анонимен

преди 12 години

Аман от обидени съдии и прокурори. Вместо да се чудят на кого да заведат дело за обида и клевета, да се хванат на работа, за което получават заплати от нашите данъци, че почти няма съдия без просрочени дела и прокурор без просрочена преписка. И най-важното е да работят както трябва: да не повдигат обвинения само по негодни доказателства, да не прекратяват преписки на формални основания, да не отлагат съдебни заседания на формални основания и да не съдят предимно по вътрешното си убеждение...

65

Анонимен

преди 12 години

ГЛЕДАМ МНОГО ЗАЩИТНИЦИ ИМА ДРУГАРКАТА РАЛИЦА... И СЕ ЧУДЯ ЗАЩО ??? ЗАЩОТО СИ Е СВЪРШИЛА РАБОТАТА НАВРЕМЕ , ЗАЩОТО РАЗДАВА ОТ ПРИПЕЧЕЛЕНОТО НА ВСИЧКИ ВАС , ЗАЩОТО БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ ВЕЧЕ НЯМА БАНДИТИ ПО УЛИЦИТЕ И СЕЛАТА И ТАКИВА ДЕТО ГИ ТЪРСИ ИНТЕРПОЛ , ЗАЩОТО СТЕ РОДНИНИ ИЛИ ПРОСТО ЗАЩОТО БЪЛГАРИНА Е СВИКНАЛ ВИНАГИ ДА Е КОНТРА ...???

64

Анонимен

преди 12 години

Комуназите пишат до 16.30 часа. Свършва им работното време. След 17 часа започват да пишат обикновените хора, които през деня са били заети да вършат нещо смислено и в по-голямата си част са симпатизанти на ГЕРБ! ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ! Ха, ха, ха...Червените вече могат само да ме развеселяват!

63

Анонимен

преди 12 години

77 ... МНОГО ПО-ДОБРЕ ОТ ТРИМАТА МУХЪЛИ КОИТО КРАДЯХА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, ЧЕ ИМ СПРЯХА И ВСИЧКИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ... АКО РАБОТЕХА ДОБРЕ , СЕГА ЩЯХМЕ ДА СИ КАРАМЕ КОЛИТЕ ПО ПЕРФЕКТНИ ПЪТИЩА А И ВСЕ ОЩЕ ТВОЙТЕ ПРИЯТЕЛИ ЩЯХА ДА СИ БЪДАТ НА ВЛАСТ... НО НАЛИ ЗНАЕШ КАКВО КАЗВАТ БАБИТЕ ... "КАКВОТО ПОВИКАЛО , ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО "...

62

мдааааа

преди 12 години

Ралица Манолова не била кръсница...ами да кръсник е Цецо-шестака...

61

Анонимен

преди 12 години

Бог - високо,цар - далеко,квото и да правиш -се в дупето народно!

60

22години...!

преди 12 години

Едните лъжат , другите ---мажат,....а народа духа супата!

59

само в Бг

преди 12 години

За 22г., разбрах само едно ,---всички и навсякъде ---ЛЪЖАТ,.... КАТО ДЪРТИ *** И РОМИ !

58

bg

преди 12 години

SADIATA<<SADIATA,,SADIATA PRAZ PRAZ PRAZNIK