447

Оня, дето помни

преди 12 години

Врътнал се е на автора Евстати Генов мисловния апарат докато е седял на него, пишейки тая глупост.ДСБ по начало си бяха против идиотския мораториум.Другия, дето се врътна беше мухоБойко, който през лятото се ежеше че ако го ядосват ще подпише на инат, ама като му замириса на рубли си подви опашката.

446

Евгени Минчев

преди 12 години

Тук само от нашите пишат - много му се точат на Костов - въх палавници ниедни - човекът е на възраст засрамете се

445

Анонимен

преди 12 години

Костов няма власт и не е ясно защо толкова хора изпадат в бяс когато го чуят.

444

дд

преди 12 години

Костов -стига се е дупил на американците , да си сяда на насрания *** и да млъква ,че данего обидим ..........

443

do 506

преди 12 години

a zasto mislis mulca...? be po tih i ot wodata,da ne se nabiva na oci-cakaiki da mine davnostnia srok na prestupleniata mu.

442

Анонимен

преди 12 години

Колкото и да обиждате и да псувате смешния закон си седи и цял свят се смее на България.

441

Анонимен

преди 12 години

Спри се КостоФ,парите ли ти свършиха след продажбите по време на управлението ти,които си бяха чист грабеж-много за теб,нищо за хазната та сега посягаш на земята и водата.Я кажи,политически мавъре,колко ще вземеш и за това предателство,щото ти нищо не правиш без аванта и не се ли сещат ,че и твоите внуци ще бъдат тровени.Съветвам те да млъкнеш ,както мълча като бе обиден на народа си,щото в следващия парламент изобщо няма да влезеш ,каквито и врътки да правиш,безроднико жалък!

440

Анонимен

преди 12 години

Драгалевския катунар като спечели изборите тогава ще казва какво да се прави. Засега да си седи с петте си депутата в ъгъла на парламента и да си трае.

439

Анонимен

преди 12 години

На Костов му плащат американците! Нали Уорлик ходи и лобира за този метод! Ако тъпите депутати не се вслушват в гласа на народа(ГЛАС НАРОДЕН ГЛАС БОЖИ) то тогава е време да ги изгоним от парламента. Замислете се само скъпи сънародници колко години Костов е депутат? И не само той има и други които са абонирани за парламента . За тях мандатите нищо не значат как става това не ми е ясно? Явно има далавера да си депутат.

438

Анонимен

преди 12 години

Гражданско общество не означава да си търсиш поводи и да скачаш по митингите, а да си информиран. И то не само от ютюб.

437

Анонимен

преди 12 години

Глобата от 18 млрд в Еквадор за нещо неясно ли е? ---------------------- Ти нормален ли си, бе? Знаеш ли колко са 18 милиарда долара? Може ли с една-две-пет сонди за ГАЗ да се причини такова замърсяване?

436

Анонимен

преди 12 години

Резултата от платените протести е налице един скапан закон. Слагайте ми колкото си искате минуси, но с това фактите няма да се променят.

435

Анонимен

преди 12 години

.... те така преди 70 години баба и дедо ми стоиха светлото бъдеще дето сега е настояще - и както забелязваш доста ми е скъп тока..

434

манго

преди 12 години

тоя *** гледа къде има аванта.4ерен домат,на бесило.

433

До 493

преди 12 години

,,,нали и след 70 години все пак ще има твои наследници, що да не им е евтин тока, ако това НАИСТИНА е безопасен добив! :)

432

НН

преди 12 години

Ами извикайте учените от БАН, да му се не види, дайте им трибуната на Народното събрание, да си кажат думата пряко! Какво сте взели тоз какво казал, оня какво не казал!

431

Кратун

преди 12 години

МАХНЕТЕ КОСТОФФФ!!!

430

Parcuc

преди 12 години

Брей, голям мошеник бил тоя *** ей !!! Ще се пържиш в АДА, гндидо !!!

429

Анонимен

преди 12 години

Всъщност решението е много просто. Правят се контролни комисии, които контролират процеса на добиване на шистов газ. В комисиите да участват и представители на екоталибаните. Концесионера ще им плаща заплатите както и разходите по лабораторните изследвания. Наличието на зелените ще достатъчно основание за независимост на комисията. Да правят колкото си искат анализи на водата и почвата в околностите на сондажа. При проблем - спира сондажа.

428

za 489

преди 12 години

глобата 18 милиарда се обжалва и няма нищо общо със шистовия газ ,нито е по вина на Шеврон. Компанията замърсител е Тексако, която е купена впоследствие от Шеврон. Тексако добива нефт от 1972 до 1990 в джунглата на Амазонка. 47 души завеждат дело през 1993 година в САЩ срещу замърсяването според тях от ДОБИВ НА ПЕТРОЛ. Случаят се разкатава 17 години по съдилищата........мога да ти обясня и за Франция и за щатите, но сте толкова *** ,че опитите да ви се помогне са безмислени