81

MG

преди 12 години

"Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже ! " Хора, спрете да лепите етикети на околните според това каква музика слушат и къде се забавляват. Просташко е! Имате се за много интелигентни, за голямата работа, но всъщност сте едни комплексари в пълния смисъл на думата! Като не ви харесва чалгата, просто подминете темата - спрете да обиждате. Живеем във време на демокрация и всеки е свободен да живее както му е угодно и никой няма право да го съди, освен, ако в законите на Р.България не е записано др

80

1234

преди 12 години

Честно казано, на сцената няма място за никой от тези сополи и те са се самонастанили.

79

Ivanova

преди 12 години

*target, sorry

78

Ivanova

преди 12 години

Tozi gospodin haresva "targrt", no may ne znae znachenieto na tazi duma . Smeshno e.

77

охрана

преди 12 години

Сашо, колко ти платиха тъпите мутри?

76

Анонимен

преди 12 години

qka skrita reklama brato...

75

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли аккво ме кефи в АКТА- че ще стане причина де се съдят до дупка болшинството чалгаджии, които взимат турски, сръбски и гръцки техни си чалги и ги превеждат на български. Ако този акт ще стане причина за икономическото унищожение на чалгата, то тогава съм ЗА!Крайно време е да спрем да толерираме тръскането на задниците в чалга ритъм и да започнем да мислим със собствените си глави /желателно горните/.

74

Анонимен

преди 12 години

abe kakvo me interesufa tozi 4ovek.koi e toj petko be. kakvo to4no kazva i kakvo govori nakakvi baraban4eta i 4e igrael karti s priateli.koi im dava tribuna na tezi hora v novinite.aman ot oligofreni................rabotata ne e dobre.

73

Амет

преди 12 години

За чалгаджии има място единствено на сцената на хоремака в Бусманци

72

реалист

преди 12 години

Това за отричането на чалгата е пълна глупост и е много комплексарско. Това е музика за разпускане и е нормално да я има. Не виждам нищо високоинтелигентно в черната музика например, която е завладяла света и която като слушат тук нашите комплексари се мислят за интелигентни. Всяка музика създава различна емоция. Глупакът си е ***, каквото и да слуша.

71

God

преди 12 години

Най-богатите българи си харчат парите в чужбина, а не в чалга дупки. Истинските богатите хора имат малко повече акъл, за да не демонстрират парите си у нас, още по-малко в дупките на София. Колкото и да е лъскава една дупка, тя пак си остава такава. Ако Азис, Андреа и останалата *** от музикалната *** на страната са елит, то по-добре да не казваме, че имаме елит. Любопитно ми е какво ли са казали Рамщайн за този "клуб" кат оса се прибрали в Германия - сигурно, че са били в някакъв бардак

70

das

преди 12 години

тоя сигурно хвърля по 20-30 хилки за пр, бая неща от клуба излизат по сайтове и вестници

69

Bulgaria

преди 12 години

Господина дали знае значението на думата таргет, че я използва толкова често на неуместни места.И още нещо: Жена, която е пяла в зала Олимп едва ли ще влезе в подобна дупка.

68

...

преди 12 години

не е турбо-*** тоя, а даже е много хитър щото изкарва пари от турбо селянията на другите

67

до 64

преди 12 години

Ако съдим по плюсовете на коментара ти, излиза че тук има само наистина интелигентни хора начело с теб, което също не е вярно. Така че ако обичаш запази си простичкия сарказъм, който ти мислиш за интелигентен, за увас пред жена ти и децата ти.

66

Анонимен

преди 12 години

Turbo-*** с клуб.

65

Юпи

преди 12 години

Заради такива герои като него от българския народ остана само затъпяващи чалга-поколения и деградирали шкембести чичковци,радващи се на пластмасови ***!

64

Анонимен

преди 12 години

Готините хора знаят - най-хубавата музика е от 60-те до 80-те.

63

евала

преди 12 години

Голем пич е този с пурата - Петко Димитров! Евала брато и на Топ 10: Азис, Преслава, Галена, Андреа, Тони Стораро, все роми, наши хора, евала им праим! Требе да се подържаме брато!

62

клиент

преди 12 години

Браво, петко, добре си го казал. Ама защо не питахте стефан какво ще каже, той е баш шефа.. Иначе евала каква империя направихте, по-рано само сина ставаше за купони а сега точно вие ми станахте любимото място! Браво, успехи и много поръчани бутилки пожелавам!