135

елана

преди 11 години

Иначе не ни искат на работа в някои от държавитв европейския съюз, но нямат нищо против банките да ни скубят! Не на това!!!

134

elena

преди 11 години

Да имаш банкова сметка е право и в никакъв случай задължение! Банките и облагоделстваните политици си правят сметка, колко още пари да измъкват! Това е част от икономическото робство! Защо ни е тогава проклетия европейски съюз!

133

ven42195

преди 12 години

Това е абсурд и посегателство над личността

132

Aнонимен

преди 12 години

Иначе казано- ЕК обмисля пълен контрол на всяка стотинка на гражданите си!

131

Анонимен

преди 12 години

Приемам да имам банкова сметка само и единствено за парични знаци, обезпечени със злато, платина, диаманти. Докато това не става и говорим само за парични знаци, а за дългово задължение на съотв. правителство (или още с така познатите ви в момента пари), не съм заинтересован от банкова сметка. И смятам, че всички трябва да се вдигнем и да искаме с протести парите ни да бъдат покрити с ценности, злато, стоки. Защото другото е просто обещание за нещо, т.е. една голяма пирамида.

130

поля

преди 12 години

А таксите за обслужване на сметка и те ли ще са задължителни? Да не стане че имаме банков данък 15 лв всеки месец? Мама им

129

Анонимен

преди 12 години

то хубаво ще си открие всеки банкова сметка, но 1-ва задача: баба Гицка от село Гицево , където дори ток няма колко км. трябва да измине на ден, за да отиде до банка? Или Айшето от Маалате, която дори не може да се подпише. И 2-ра задача: Откъде пари да се захранва тази банкова сметка? При положение, че болшинството хора бачкат за минимална заплата, която заминава за сметки още на следващия ден след като са я получили :)

128

един от БГ до 148

преди 12 години

... те навремето в НРБ личните влогове бяха точно така 100% сигурни, докато на 1991 парите се обезцениха и от влоговете не остана нищо. Който е сигурен, че такова нещо не може да се случи при "новите условия", да хвърли камък...

127

анонимен

преди 12 години

мошеници...и после всеки да си тегли от сметките ни за всевъзможни задължения ....ех кога ще те затрият и теб недоносче...

126

Анонимен

преди 12 години

Всичко опира до големите банки. Стремят се към пълен контрол на цялото човечество. Там ще постъпва всичко, което сме изработили или придобили по наследство, те ще се разпореждат с живота ни. Преди 10-15 години за имплантирането на чипове се говореше като за научна фантастика, сега е факт. Имало вече и цели семейства, които доброволно си сложили чип! А ролята на ЕК не беше ли в тази криза първо да принуди банките да ограничат вредните си практики и чудовищните си печалби? Или "гарван гарвану..."?

125

Анонимен

преди 12 години

Целта е, без да имаме избор кога какво да платим, от банките, на които "задължително" сме дали това право, да погасяват исканията на големите дружества, корпорации и др. Тук не става вече дума за задължения към държавата, защото тя постепенно ще предостави всичко във властта на световните акули. Това отдавна е обяснено от по-трезви наблюдатели, но едно е факт: процесът започна да се развива лавинообразно. Вижте само в последните дни с колко подобни новини сме залети.

124

Масони

преди 12 години

Нов Световен Ред.. Скоро Човечеството ще е под контрола на Масоните Евреи.. Няма да се учудя ако утре каже ЕК Всеки един човек трябва да е с Баркод.. това не е екстра а необходимост !!!!!!!!

123

Анонимен

преди 12 години

Г 109, прав си. Източна Европа се различава много от Западна. Особено тук, в България, се видяха в чудо, че не им минава номерът с бързото отнемане на собствените ни жилища. Лесно няма да принудят българина да заложи и после да загуби всичко най-мило, което притежава. А за него, след децата, това е къщата и земята. Чудят се какви шашми да измислят и все с добри намерения. Но с тях, както знаем, е застлан пътят до Ада.

122

555

преди 12 години

За мен това е по-скоро критика към банките в БГ и Румъния.

121

Иван Пешев

преди 12 години

Не мога да разбера след като според госпожа Евелин Гебхард ползването на банкови услуги е основно право, защо да ни задължават да ги ползвам, след като е право да ползваш сигурно е и основно право да не позлваш банкови УСЛУГИ !!! Услуги са понеже ние като потребители отиваме и ползваме нещо по своя воля , иначе ще са банкови задължения ако сме длъжни да ги ползваме тези неща.За пореден път се убеждавам, че по-добре само в брой трябва да се работи ,електронните пари са вятър работа

120

Анонимен

преди 12 години

Пенсията от около 250 лева - в разплащателна банкова сметка? И след като банката се разплати /навреме!/ с Топлофикация, ЕРД, Виваком и пр., пенсионерът ще е на минус стотина лева? След това какво, отнемане на стария телевизор, печката "Чайка" и хладилника "Мраз" ли следва?

119

harakiri

преди 12 години

От банките нищо добро няма да видите!

118

до 136

преди 12 години

Не всичко, което е нормално, естествено и разумно за Германия, е подходящо за България. Българинът е беден, лъган и унижен. Как например пенсионерите в България ще си вземат мизерните пенсии, как ще се разплащат по Интернет, как ще си плащат тока и водата по "безкасов път". Не става така, не му е дошло времето.

117

SAMECA

преди 12 години

''.......Достъпът до банкови услуги е право на всеки европеец, а в днешно време това е невъзможно без .......'', а в същото време ''.....ЕК обмисля да направи банковата сметка задължителна.'' Е това сега *** как да го разбираме?

116

Анонимен

преди 12 години

всеки да има сметка , но в Германия като правя превод от банката в която имам сметка към друга банка , превода ми е гратис , а в България като правя превод от банката в която имам сметка към друга банка ми искат такса 6 лева , как това в Германия е регулация на държавата , а в България това било пазарна икономика и всеки прави каквото си иска , в Германия банката е задължена да ми изписва на монитора на банкоавтомата , каква сума е комисионната , ако картата е от друга банка