255

пешко

преди 12 години

КОМСОМОЛСКИЯ секретар тъгува за паметта на враговете на Партията майка?!Боже КЛОУНИ,Боже ЦИРК!

254

До г-н 316

преди 12 години

С коментар! Многократно съм виждал достолепния Димитър Пешев и твърдя отговорно, че е съден, защото е участвал в парламент, обявил война на Англия е САЩ ( с всички произтичащи от това последствия!) и е лежал в затвора (за огромно мое съжаление, че въобще са го затворили!) някъде към 1 и 1/2 г. Пешев е получавал пенсия от Израел, без властите да са пречили по никакъв начин. Тук народът казва: "Повече знай, по-малко лай!".

253

rumen221

преди 12 години

ГОСПОДА ФАШИСТКИ ПРЕЗИДЕНТИ,- ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ Я ИЗБИХА ЦАРЕДВОРЦИТЕ НА ТРИ ПАРТИДИ, ПРЕЗ 1923, 1925 И 1936-та ГОДИНА...- ПРЕЗ 1945-46 ГОДИНА ПОБЕДИТЕЛИТЕ (САЩ, АНГЛИЯ И СССР), ЧРЕЗ "НАРОДНИЯ СЪД", СЪЗДАДЕН ПО ТЯХНА ЗАПОВЕД, ИЗБИХА ВЪРХУШКАТА НА БЪЛГАРСКИЯ ФАШИЗЪМ...(НЕ ТВЪРДЯ, ЧЕ СРЕД ТЯХ НЕ Е ИМАЛО И УМНИ ХОРА...)БЪЛГАРЕЯ Е СЪДЕНА КАТО ФАШИСТКА ДЪРЖАВА - АГРЕСОР И ПЛАЩАХМЕ РЕПАРАЦИИ ДО 1968 ГОДИНА...!!!

252

320

преди 12 години

що си мислиш, че днешните са по-различни ? всички са издънки на едно и също котило - да не би на Бойко да му пука за хората ? или пък на Цветанов ? всички за са заети само и единствено с попълването на собствените си запаси, нищо друго

251

Анонимен

преди 12 години

318За Луканов и Виденов говориш, нали ?

250

антикибуц

преди 12 години

Е как така комунистът почита жертвите си?

249

Анонимен

преди 12 години

какъв комунизъм ви гони бе, кви 5 лв. ? позволихме на шайка продажни политици за 20 г. да сринат всичко в държавата, и продължаваме да им позволяваметова е положението - всичко останало е прах в очите на неможещите да мислят

248

Анонимен

преди 12 години

Не може да има мир м/у Истината и лъжата.Комунизма е една лъжа.Докато лъжата властва в сърцата на хората, те няма да са добре.

247

Анонимен

преди 12 години

Спасителя на българските евреи Димитър Пешев е осъден от Народният съд на 15 години затвор за фашистка дейност и антисемитизъмБез коментар!

246

стършел

преди 12 години

Ясно е, че в цирка трябва да има и клоун.Че този клоун е на силни транквиланти е още по-ясно( само вижте вечно вдигнатата, леко наклонена глава с инфантилната усмивка).Само не ми е ясно защо ме задължават да гледам този цирк всеки ден? И без това съм достатъчно нещастен, че съм българин!

245

Анонимен

преди 12 години

Грешите,Трайчо Костов е бил председател на НС и след това осъден и убит като английски агент от същия НС!

244

Анонимен

преди 12 години

що не вземе да почете измръзналите, пребитите и гладуващите старци, прегазените деца, недочакалите трансплантации или животоспасяващи лекарства от последните 2-3 години само ?

243

Анонимен

преди 12 години

314Трайчо Костов никога не е бил председател на НС бе *** комуноиден ! Но пък, вие *** нещастни се известни с фалшификациите и лъжите ! Трябва да сформираме и ние един НС да видите какво е да бъдете осъдени за един ден и екзекутирани час по късно ! Пфу!

242

някой

преди 12 години

Не мога да разбера,защо толкова години се изопачава една истина:-Кои са членовете та т.н. Народен съд,в кои партии членуват/колко са членовете на БКП,БЗНС,Звено,БСДП и други/-Кой е бил председател на НС/Трайчо Костов и от коя партия е/-Кой е министър председател тогава и от коя партия е-Кога на власт идват комунистите/чак 1952год./и т.н. и т.н.Защо се търси вината само от БКП/в състава на НС от 74съдии,само 3 са комунисти?/,а не и от другите партии и тяхните членове,избили толкова българи!

241

Анонимен

преди 12 години

Жертвите на русия през т.нар. 'освободителна' война са около 22000 руски войници и на двата фронта. Българските жертви са около 30000.

240

Анонимен

преди 12 години

310Руските войници умирали в руско турската война са умрели заради амбициите на императорчето си към проливите. Направи си справка колко руско турски войни е имало преди това. Пенсиите ни са такива, заради 45 години кремълски марионетни правителства. Общоизвестен факт е, че към 1989г пенсионни фондове нямаше!

239

Бранник

преди 12 години

който може да се помирява с червените *** прав му път..........аз не мога

238

анонимен

преди 12 години

ама вие какво очаквате от господин президента марионетка...бе господа анти комунисти? разбира се че той ще каже това което бихте искали да чуете и го каза...а иначе той много добре знае истината...хм ..та нали е политик

237

Анонимен

преди 12 години

Ха-ха, комсомолско секретарче почита жертви, за които и то е спомогнало покрай другаря Лазар Причкапов. Аман от лицемерие, този е същински Гоце! Онзи също все гледаше да лицемерничи, този просто продължава като него, само темите тук-таме е сменил.

236

Анонимен

преди 12 години

А кога ще се поклони на Паметника Левски?фесове герберастки!