153

proklyatie

преди 12 години

ako kajesh istinata i si vinoven.Zvetanov preci na mnogo hora ne samo na sadiite no eto toy e vinoven kakvo moje da se napravi nishto zashtoto tova e BALGARIYA.prodaljavayte taka gospodin Zvetanov moje bedniya bilgarski narod da e zad vas.

152

Ясновидец

преди 12 години

Как ги достраша корумпираните съдий да не би със следващите дела на Цветанов да ги разкрият и веднага почнаха да измислят причини...........свърши се вашето, правителството ви спира кранчето болна съдемна система! ГЕРБ ще ви мачка всичките продажни ***

151

Сокол

преди 12 години

Към Съдебната система и МВР трябва да се приложи грузинския опит - уволнение на всички и назначаване на само нови хора, неучаствали в голямата корупция досега!Справка: доклада за Грузия от вчера!:))

150

Анонимен

преди 12 години

187 .... МОТИВИТЕ СА МНОГО ЯСНИ ... ТЕ СА $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ... АМА МНОООООООООГО ......

149

Над закона

преди 12 години

Съдиите скочиха срещу М.А.Ф.И.Я. . . . . . . . .

148

съдия

преди 12 години

Знам я колежката,ще се изясни ситуацията ако данъчните и направят проверка!вервайте ми!

147

до 190

преди 12 години

Няма честни избори, ако мислиш, че ще избереш някой - много се лъжеш. Ще бъдат "избрани" точните хора, както са "избрани" депутатите, кметовете, президентите и т.н. Тогава мафията ще плаща предизборната кампания. Който си мисли, че с преки избори ще има по-добри съдии - МНОООГО СЕ ЛЪЖЕ! Ще дойдат семейните приятелки на управляващите, "калинки" и други подобни.

146

Койчо

преди 12 години

Съдийте насаждат агресия и омраза срещу себе си заради безумните и явно продадени решения. Крайно време е да сменяте доказан и оправдан престъпник в килийте !!!То и затова хората почват сами да си прилагат правосъдие....

145

deteto mi

преди 12 години

... за какъв "ПРЕСТИЖ" става въпрос бе ... хахаха!!! за мен съдебната система отдавна е загубила тази така наречен престиж... смешници... един убиец на дете или мастит мафиот няма зад решетките...!!! изкарват и всички със смешни присъди... пр.подписка , дом лечение и т.н.

144

Carvulan

преди 12 години

Koga 6te zapo4nem da si izbirame sadiite i kvartalnia policai,v Amerika izvesten,kato SHERIF?

143

мичо

преди 12 години

Какъв хумор бе. С парите на данъкоплатците, съдбата на хората и държавата. И аз искам хумор, ама по-различен - да обесим няколко съдиийки като Мирослава Тодорова.

142

Габи

преди 12 години

Смятам като голяма грешка ненаименоването на повторното арестуване на Кленовски с името "Мира" !!! Първо, щяха да продължат традицията да наричат акциите по залавяне с имената на тези съдийки, които са ги пуснали в "домашен отпуск"; второ, щяха да покажат на съдийката, че и те разбират от шеги : каквото повикало, такова се обадило. Съдийката декларира вчера,че задължение на полицията е да пази Кленовски да не офейка, а полицаите трябваше с името "Мира" да покажат, че са спазили нейните наставления и нейното име е пътеводна звезда за тях! Мин.Цветанов, свикнете на всичко да гледате с известна доза хумор и когато ви дадат задача за разрешаване, да покажете, че полицията не пада по-долу от Мира Т., па било тя и шеф на ССБ!

141

Анонимен

преди 12 години

Много ми е интересно не се ли е намерил досега някой да попита съдийката Ралица Манолова с какви мотиви е пуснала опасен убиец под домашен арест??

140

Анонимен

преди 12 години

Тия, от тоя съюз па са смешници от всякъде:))Тотално явно някой им "пуска факсове":))))Ама то нали не гоген, гузен и който каквото му е в главата това му е на устата:)

139

УШЕВ

преди 12 години

Следва операция М.И.Р.О.С.Л.А.В.А...................................

138

Анонимен

преди 12 години

той Цв. се гаври с целия народ, не само със съдиите

137

baj baj

преди 12 години

Съдийте с нежни сърца, нямат място в съдебната ни система. Лъжите им са видни, наглост е да пуснеш международен престъпник в домашен арест. Българската държава да осъди тези съдий в Брюксел. Както се казва с техните камъни по тяхната глава. Спират ни за Шенген само заради такива "съдий"!

136

Р.А.Л.Л.Ь.О

преди 12 години

хм тая Р.А.Л.И.Ц.А. да не се окаже и тя социално - слаба!!? Я да вземат да я проверят!!?:)))) Нещо много обидчива ми се чини!:)))

135

don

преди 12 години

Не само на МВР, а на всеки нормален човек с поне малко мозък, не се харесват "професионалните" съдииски решения да пускат здрави, прави и заможни престъпнци под домашен арест. Правораздаването се осъществява не от името на съдилищата, а в името на народа - чл. 118 от Конституцията. Който съдия не спазва чл. 118 може най-спокойно и зконно да бъде обесен.

134

gogo

преди 12 години

ТИЯ *** ДА НЕ РЕВАТ АМИ ДА СВЪРШАТ ТОВА ЗА КОЕТО ВЗИМАТ НАРОДНИ ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ!!!!ДА НЕ ЧАКАТ ПАРИЧКИТЕ НА МАФИЯТА,А ДА СИ ЗАРАБОТЯТ ЗАПЛАТИТЕ!!!!С тези си действия до сега *** върху ЛИЦЕТО на БЪЛГАРИЯ!!!Както и случая с тоя *** който го търси цяла Европа да го съди,а те го пускат,че имал чисто минало!!!!Ако не си оправят работата и поведението единствения начин е да излезем с тоягите и да изпразним съдилищата от тая ***!!!!!