118

Анонимен

преди 12 години

някой пак е решил, че няма защо да спазва предписанията на закона, понеже той е за "низшите" и това не е съдатук по-долу всеки втори реве за фалшивите документи, а къде са те? какъвто и престъпник да хванат вечно им пречи нещо да си съберат доказателствата, на оня самоубития пък в Перник 3 пъти полицията му е издавала разрешителни за 3 различни вида оръжие, а не били знаели че имал в къщата си оръжие и понеже нямало ток почнали да поправят бушони ?!?!?... пълна порнография

117

1fr

преди 12 години

tova e stranata na chudesata.malko hora poznavat istoriqta........

116

У-у-у-у

преди 12 години

Обаче,скивте теа бакшиши дет го водат за 650-700лв. на месец......A.C.A.B.

115

1TR

преди 12 години

Нахалството на измисленния народ ***, които се имат за създатели на света а с векове са били търтеи и *** живяли на чужд гръб, живеещи на територий които не са техни и нямат никакви права върху тях. Етно недоразвити племе което през вековете е ръководено от Тюрки, авари,печенези,кумани, татари, турци, руснаци, немци,пак руснаци и пак немци НО НИКОГА ОТ СЕБЕПОДОБНИ се мисли за нещо но всички знаят,че думата "***" олицворява варварщината, разкола, идиотщината, мързела, лъжата, злобата, грабежите и кражбата, Че "***" е име на нарицателното и отрицателното , едно племе създадено изкуственно от руснаците и западните страни за да им служи но в последствие изневерило и на тях.Нямате нито един съседен народ който да ви почита и уважава, иклахте и изгонихте от собственните им земи гърците, сърбите, македонците, румънците и не на последно място турците благодарение на които всъщност успяхте да се съхраните като племе на Балканите. На света няма друго племе учените на който да каже:"О нерузмни юреде защо се срамиш да се наричаш болгарин." Значи и вие самите се срамите от пренадлежността към тази *** която е показател на нещожното и долнопробното в света. Ако не ми вярвайте тръгнете из Европа и кажегте, че сте българин, никой няма да ви посрещне с ентисиазъм. И пак ТУРЧИН ЩЕ ВИ НАХРАНИ защото за тях вие сте "КОМШУ" комшу който е в беда. Но турците наистина не знаят какво представлявате или се надяват,че поне историята ви е научила на някои неща...Но уви.. Внимавайте и се постарайте да искарате тази зима, да не би останете гладни пак както през 1998 година на Виденовата зима и да чакате непрестигащата помощ от "братска Русия" а тя да не идва и помоща да дойде от "ВРАЖЕСКА ТУРЦИЯ" за каквато я имате а тя ви изхрани тогава. "Човек когато се събуди вижда първо съседа си" гласи една поговорка. Но вие не сте за съседи. И за това природата и Създателя си върши работата, след около 50 години няма да има такъв плевел-племе на Земята.

114

GANJA

преди 12 години

Хаха , какво го пускате изобщо , крал като луд , нека си плаща сега ! Давайте го бързата процедура , както при всички дела на българските граждани ! Чакам го в " тежки времена " !

113

Анонимен

преди 12 години

Прибирайте го на топло тоа Клесовски и стига сте ни занимавали с него!

112

Анонимен

преди 12 години

Какво още му трябва на нашия съд? Интерпол го издирва за престъпления на чужда територия, намерени у него фалшиви документи за самоличност, заплахи към задържалите го полицаи. Навсякъде по света този човек вече щеше да е на сигурно място и вероятно предаден на италианските власти, които го издирват. Децата са си деца, жалко, че имат такъв баща.

111

Анонимен

преди 12 години

Да дойдат италианците!

110

пп

преди 12 години

АБЕ КАКЪВ ЕЛИТ СА БИЛИ ТЕЗИ *** ЦАРСКИ ***,БЕНАЛИ ТЕ СА НАПРАВИЛИ ЗА НЯМА 30 Г. ТРИ НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ

109

Анонимен

преди 12 години

Боже,ама той нали ревеше по тв,че има 5 прострелни рани от полицията,че ще ни ги покаже,ще обясни ли как се движи с 5 рани.За балами ли ни вземат тези престъпници заедно с мутресите си и кой даде ефир на мафиотската му булка да реве,че са и нарушени правата.Когато бандити изнасилват и убиват за потърпевшите няма тв ефир,но международните престъпници и булите им им има.Гнусната мутреса заедно с отрочето си отврати работящите честни хора,и тя е за съд като сьучастник

108

vini

преди 12 години

Днес по Нова гледах как мъчат едно малко момченце да говори нещо което е в интерес на неговата майка и то детето се оплете .Преди това след задържането слушах каката на това момченце колко вулгарно говори заедно със своята майка.Господа пазете децата от позора на родителите си.Държава която иска да бъде правова не трябва да позволява да плюят по полицията и.

107

До зъл

преди 12 години

Абе човек първо този престъпник има фалшива карта което означава че адреса му е също фалшив.И че го пускат при издадена европейска заповед за задържане не репресия на полицията.

106

зъл

преди 12 години

125 Приятел на хора с милиционерско мислене няма как да обясниш, че задържането на предварително производство не е наказание и не трябва да се ползва за такова, а единствено мярка, която да даде възможност прокуратурата да си свърши работата по-бързо ако лицето, обвинено в престъпление няма пост. адрес или има функция на превенция, да не извърши друго престъпление. У БГ-то обаче милиционерите ползват тази мярка за натиск и репресия, а после реват, че съда пускал тоя и оня.

105

зъл

преди 12 години

Е ако и сега някой каже, че това не е полицейщина :))).

104

Мирослава Тодорова

преди 12 години

ще трябва да си купи памперси, защото сигурно газ пикае.Не е преценила добре, срещу кого се изправя,и нали знаете за вола дето риел пръст.....:))))))

103

Също Анонимен

преди 12 години

До 101 ,102и всички като тях ,които най -напред пишат , а после мислят.Не оставяйте да ви манипулират.Съдебната власт ,макар че я охулваме ,все пак е една от властите ,които определят държавността. С отношението си към нея показваме отношенито си към държавата.Не политизирайте нещата.Изглеждате глупави.Може би сте и такива ?

102

Работодател

преди 12 години

Да не се притеснява за жена си, ще й намерим занимание!

101

lenin

преди 12 години

"Мотивите й да наложи "домашен арест" на Кленовски, са че той не е осъждан, работи и е баща на 4 деца. Тодорова обясни, че изпълнението на мярката домашен арест и контролът върху нея по закон се възлага на МВР и затова не допусна, че Кленовски може да се укрие."raboti i zarabotva dobre ,neosyjdan shtoto ot takiva sydii ne mu e ostanalo vreme i si pashta da ne e ,i s falshivi dokumenti izdirvan ot zial sviat koeto ne e dostatychno za sydiikata ........niama li koi da ia nauchi tazi pacha

100

чистачката

преди 12 години

Изведете децата от престъпната среда!Котило на бандити и лъжци.

99

Анонимен

преди 12 години

Българската мафия,нарекла себе си опозиция е поела небивала кампания за омаскаряване на правителството.Компетентните са оставили търговийката с осъдените убийци и наркотрафиканти да се извършва от индивид без конституирани правомощия за това.От тоя компетентен акт произлизат хиляди невалидни действия.виновна е Попова,че изнася публично фактите-наглост.