42

Анонимен

преди 12 години

За бус ленти трябва да се признаят релсовия трамваен път, и да може да се ползват като такива от другите линии на градския транспорт ;)

41

Мислещ

преди 12 години

Абе, хора, вие в ред ли сте? Един пише, че е висшист и взима 400 лв. и че държавата му е крива. Чакай бе, пич, ти, както се вижда, си неграмотен. Представям си какво ти е висшето и каква ти е тапията. Да не говорим за стойностите в нея. Щом не можеш дори да пишеш правилно, къде си тръгнал да се буташ? И да искаш повече пари? С какво си ги заслужил? Стига гледал другите държави. Там стандартът е друг. Стига били слепи овце всички, писна ми от ограничени българи, които само реват!!!

40

555

преди 12 години

Тия *** мръсни ще премахнах най-използваните карти, и най-удобните. Но затова пък ще ни предложат някакви супер неудобни (и сигурно три пъти по-скъпи), и ГОЛЯМА РЕФОРМА, направо падам!!!

39

boy

преди 12 години

***, разбира се че на село е по-добре. За калта...., не съм сигурен къде е повече :))

38

Анонимен

преди 12 години

До 45 Какво правиш тук стой си на село , там калта е по малко нали

37

Студ

преди 12 години

Айде бързо бивши агенти на ДС, комунисти, социалисти и всякакви такива - плюйте да замажете положението! В никакъв случай не трябва народа да разбира, че това правителство си върши работата. Айде знам, че дори и на такава хубава статия ще измислите нещо. Вие сте царе на тия неща, нали? А пък относно колко сте, лесно ще ви преброим - колкото неудобрения има коментара толкова са и социалистите. Хубав ден и се обличайте да не измръзнете, че вече сте на изчезване.

36

boy

преди 12 години

Вчера бях в София - мале мале, как живеете там бе хора?!?! Чакам на една спирка тролей, идва то локва 2метра до вратата, лед, мизерия. Блъсканица вътре, студ. Не може да се върви нормално по улиците от паркирани коли и лед. Това ли ви е най-хубавия град?!?!? ГЕТО!!

35

Веско

преди 12 години

От сатията разбирам, че простата сметка от частен характер за учителката по Руски език Йорданка Асенова Фандъкова е;Приходи в Лихтенщайн, Андора, Люксембург от дейности:1. Топлофикация, 1млн.2. Чистота, 2млн.3 Паркинги, 1 млн.4. разрешителни, 1 млн.5. други 1млн..........................................Сметката е проста за Снегурочка......Софийските кучета си лаят, аз не съм от тук. Искам да оправя децата си с апартаменти, вили на морето, хотел на Боровец и дача край Москва.А за Шопите ДГД......

34

Демократи

преди 12 години

Нова тесла ни готвят демократите на ГЕРБ с новите правила за Синята заона. ОчевАдно е, че Синята зона е направена не за улеснение на гражданите, а за да може мафиотската фирма стопанисваща Синята зона да ни пие кръвчицата. Както върви до 5-10 година повече от половината София ще стане Синя зона, а до 20 години в цяла София ще има Синя зона и всичко това лицемерно представено като грижа за гражданите. Аман от демократи!

33

Кольо от Люлин

преди 12 години

Новината ни демонстрира голямата корупция в общината и естествено менталната слабост на трудоустроените провинциалисти там. Иначе Направо не се живее вече в София!Страхотен град беше някога!Сега е тотална *** съсипана напълно!Страхотни сгради,места и заведения изчезнаха заместени от нови супер грозни сгради!Никаква романтика не остана!Навремето го ударим на джамбурета по кръчмите из центъра и като си зарежа колата не се сещам да я прибера по една седмица!Сега никакви места за паркиране,паяци,сини зони и абсолютна свинщина!И навсякъде се напълни с миекащи ***!Направо ми се реве!

32

dede

преди 12 години

Лакоми ***!.., - как един ден хубаво ще ви горят новите тролеи абтобуси и т. н..

31

Демократи

преди 12 години

Въртят, сучат и пак ще ни вдигнат цената на пътуването с градския транспорт. Щели да премахват месечните и тримесечните карти за една линия и две линии - че това са най-използваните карти! Свега какво, ще трябва да се купува карта за всички линии ли? Типично за демократи, каквито са всички управлявали в България от 22 години насам.

30

Гергана

преди 12 години

Тъкмо се чудех защо отдавна не съм я чела тази "новина". От една година през месец я въртят. Що ли някой си мисли, че имаме амнезия???

29

Анонимен

преди 12 години

Тю, тъкмо започнах да се безпокоя, че вдигат САМО горивата, тока, парното, водата, хранителните стоки, но сега съм спокоен.

28

Анонимен

преди 12 години

НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА ЛИТЕРАТУРА НА БЕНИ !!!

27

Бени

преди 12 години

ОДА ЗА ГЕРБ И СВЕТИ БОЙКОПърдиадаПърдете, братя, без стеснение,... не се измъчвайте от зор.Защо ви е ограничениетам, дето нужен е простор?Защо ви трябва да се стискате?Пръднете си със силен глас,със тон и тембър, както искате -тенор, сопрано или бас.Пърдете бавно, във андантеили в алегро, в ритъм жив,ту нежно, мазно, тип глисанте,ту рязко - във речитатив.Пръднята е физиологияи рядък кавалерски жест.Във нея няма демагогия,а доблест, рицарство и чест.По принцип тя е облекчени

26

до 27

преди 12 години

Аз съм млад не-висшист работещ в София за 900 лева. Не са ти виновни от Градския транспорт, че си некадърен.

25

Анонимен

преди 12 години

Ей тази Фандъкова как излъга всички, а?! Добра ученичка и послушковица на Б.Б. излезе няма спор.Нека сега всички Софиянци да се радват отново на грАДСКИ ТРАНСПОРТ, защото обещанието доколкото помня, беше д асе закупят нови 150 тролейбуса през 2012 и 80 автобуса, но гледам те си удължават мандата хората за да може обещанието да хване дикиш, ама народа просто *** ***, не ми се говори колко е ***!Заслужават си го!

24

Анонимен

преди 12 години

Мда каква излезе тя - еднаголяма тлъста лъжа на ГЕРБ това излезе.Излезе, че искат да вземат и пари от сребърният фонд (пенсионният) и там натрупаните 2 млрд. и тях да изцоцат, та това е ГЕРБ, и да Настоящите > Предишните (по-големи крадци, по-големи мошеници, по-***)

23

хаха

преди 12 години

още един мазен удар за някои хора, ще се купят автобуси за по 10000 а ще се покажат, че са 100000 лв. а от горе на всичко ако знаехте какви субсидии се получават в тази сфера особено далаверите със пенсионерските карти и инвалидите ще ви падне шапката