157

Анонимен

преди 12 години

Преди 25 години 1 записана касетка струваше 4 лв.Сега 1 диск струва 15-25 лв.Самата касетка като носител е много по скъпа.Но хората си купуваха.Сега дискове не се купуват и защото качеството на записаните е ужасно!При положение,че сега производителите използват толкова евтини носители и ги продават 5 пъти по скъпо нека творците да се замислят кой ги ограбва.Всичко идва от лакомията на корпорациите!!

156

хаха

преди 12 години

след АСТА и кофти коментар да напишеш за правителството в някой стай и веднага ЦЪК на вратата ще ти се появят униформени :)

155

...

преди 12 години

ACTA E SKRITA ORG, DA SE SHPIONIRAT XORATA TOVA ZA AVTORSKITE PRAVA SA GLUPOSTI !!!PRAX V OCHITE ! NIE SI PAZIME CHANTITE, APARTAMENTITE , KOLITE I KAKVOTO IMA ZA KRADENE ! TEZI S PRAVATA DA SI PAZQT TOVA KOETO IMAT I DA SE RAZKARAT, DA NE STANE DA UMRAT OT GLAD VSICHKI, ZASHTOTO TOZI SHPIONAG SHTE PROVOKIRA XORATA DA SPRAT DA KUPUVAT KAKVOTO I DA E I DA NE POLZVAT DAGE INTERNET, NA NIKOI NQMA DA MU E PRIQTNO DA BADE SLEDEN, TOVA E VSE EDNO DA IMASH KAMERI V KASHTI I DA TE NABLUDAVAT POSTOQNNO

154

Анонимен

преди 12 години

"Престъплението ми е престъпление от любопитство.. Аз съм хакер и това е моят манифест.Можете да спрете мен, но не можете да спрете всички нас. "

153

алооо,МаЛтинчоооо,

преди 12 години

....а ТИ се откажи от ---политиката,....ВЕРВАЙ МИ ?

152

1984

преди 12 години

Е не е истина как лъжат - ЗА ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА АСТА, Е НЕОБХОДИМО САМО: ДА ГО РАТИФИЦИРАТ 6 СТРАНИ, КОИТО СА ГО ПОДПИСАЛИ. И ПОСЛЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!Споразумението е съставено с брюкселска предпазливост - забележете, че се минава по механизма на ратификации от държавите-членки, а не на директно сближаване в областта на наказателното право, по отношение на което повечето държави са доста чувствителни. За сметка на това са достатъчни само 6 ратификации, за да започне да действа (вж. чл. 40 и 43).На всички, които все още не са осъзнали какво е АСТА, моля прочетете следната статия - SOPA, PIPA... ACTA!:webcafe.bg/id_838292527_SOPA_PIPA_ACTAТогава ще осъзнаете, че торентите и свободното споделяне на информация могат да се окажат най-малкия проблем впоследствие!СПОДЕЛЕТЕ ТОВА С ПРИЯТЕЛИ! ИСКАМЕ НЕЗАБАВНО И КАТЕГОРИЧНО ОФИЦИАЛНО ОТТЕГЛЯНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ТЪРГОВСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ АСТА!

151

Анонимен

преди 12 години

ЯВНО В СДС СА ЛЮБИТЕЛИ НА ФАЛШИВИТЕ СТОКИ ...

150

Анонимен

преди 12 години

Целта на ACTA не е само да ограничи пиратството и фалшификациите. Тя е далеч по-друга - да има контрол над хората и безогледно и безпричинно да бъдат следени какво правят, с кого и какво говорят, какви са настроенията им спрямо управляващите, и мн. други ограничаващи свободата им. Ако е само да се използва лицензен софтуер и да не се теглят торенти с авторско право, ще го преживеем, но ако се касае за глоби, изземване на имущество и затвор за неясни неща? Авторско право - звучи добре, но зад него има други тъмни страни. Ако напишете mass graves arizona, или concentration camp в Youtube, (който ако бъде внедрен ACTA също ще претърпи промяна) ще видите ужасяващи неща! Покрай тях има и други истини за задкулисния живот на упр. този свят. Трябва да ги видите. Заедно с кемтрейлса, който е вече в цял свят!!! се провежда тотален геноцид над човечеството и евентуално последващия му контрол! Така човеците ще се редуцират като "раково образувание" до 500 000 000! Ясно написано на зловещия паметник Georgia Guidestones, намиращ се в страната на уж голямата демокрация САЩ на която слугуваме!!!

149

котис

преди 12 години

Като чета всичко това си спомням една песен на Слави в която се казва - и ръцете си мразя аз.

148

Венелин

преди 12 години

до 167Проблема не е дали ползваш нещо незаконно или не, а че ще могат да те следят в интернет безконтролно!

147

Анонимен

преди 12 години

Докладчикът на ЕС за ACTA подава оставкаНаписано на: 27.01.2012 Kader Arif, докладчикът на ЕС за ACTA е предал своя доклад и подал оставка от длъжността, която заема като прави следното изявление относно процеса по водене на преговорите и придвижването за ратификация на този международен договор:Искам да отрека по най-силния възможен начин целия процес, който доведе до подписването на това споразумение: без включване на организациите на гражданското общество, липсата на прозрачност от са

146

Анонимен

преди 12 години

Тва мартинчо много просто момче ще се окаже

145

ППенев

преди 12 години

Василев, тъпо парче си! Нима трябва да затворят обществените библиотеки??? А ако забравиш вестника си в трамвая и друг го прочете ти разпространяваш чужд труд за който си платил само за собствена консумация, а не за разпространение! А другия направо си е крадец! И двамата - в кауша! Да, ама кауша едва ли е пшлатил авторските права на архитекта си, още повече, че той го е проектирал за Х-човека, а се използва за У-човека! За това - и кауша в кауша! Тъпо, та се е отнесло от тъпотия!

144

Анонимен

преди 12 години

"Знаете ли че според АКТА ако детето ви рецитира стихотворение на Вазов например нарушава АКТА? Защото няма разрешение от поета да го рецитира?"Аа, това ми хареса! Сега като карат детето да учи стихотворения в училище, ще му кажа да казва на даскалицата, че е невъзможно да го изпита, защото според АКТА няма право да го рецитира и на доверие ще трябва да му пише 6! :))) А, ще си го направя тоя майтап, наистина :)))

143

Фрънц

преди 12 години

Василев, с този коментар мисля да приключа, защото иначе трябва да почна да те таксувам за консултации!! Няма лошо да рискуваш, лошото е като станеш МОНОПОЛИСТ! Чувал ли си за борба с монополизма драги?! Хайде довиждане.

142

totyu

преди 12 години

СТИГА ГЕСТАПОВСКИ МЕТОДИ. ПРЕСТАНЕТЕ С ПЕРВЕРЗНОТО ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА. СПРЕТЕ С ВЕРБАЛНАТА МАСТУРБАЦИЯ И ПРИЛАГАНЕТО НА ИЗНАСИЛВАЩИ МЕРКИ СРЕЩУ ХОРАТА...ТОТЮ ОТ БУРГАС

141

Фрънц

преди 12 години

Василев продължаваш да бълваш булшитове!!! Къде сравняваш доматите с авторските права бе!? Примера е следния... Мистър Хил е произвел 500 кила домати, идва баровеца Василев и му ги взема на жълти стотинки, заедно с доматите на още стотици като Мистър Хил... и като изкупи доматите , баровеца Василев се изтъпанва и казва "САМО АЗ ЩЕ ПРОДАВАМ ДОМАТИ, ПЛАЩАИТЕ ПО 6 ЛВ КИЛОТО"! Е тва е примера, ***!

140

Анонимен

преди 12 години

Василев,ти си пълен *** бре.Да ти го обясня образно-отиваш на лекар,преглеждат те,пишат ти рецепта.И на излизане те чака на входа производителят на химикалката,с която ти е написана рецептата.И ти иска още 5 лева отгоре!

139

Фрънц

преди 12 години

Василев... продуценте... хората влагат и получават, когато не получават няма да влагат! Ти *** ли си да си плащам , че ползвам интернет бе?! А като в интернет има опции за ползване (сваляне на неща) е ще ги ползвам! Като няма такива опции.. няма да свалям! Елементарно!Ти като даваш сол на съседа или отверката за малко или квото и да е там друго.. фирмата производител на сол ще те съди ли бе мишок?! Аре бегай , че от такива дупедавци като теб ми се повръща!

138

Анонимен

преди 12 години

Малтинчо, няма нужда да се обаждаш и сами ще се преборим с тази щуротия.Ти бегай в пенсия !