15

Анонимен

преди 12 години

Да да квадратна супер почва се ;))

14

Хамстера

преди 12 години

много искам да излижа Фидосова, лятото, след тежък работен ден, налята от пот и миризми ! Е това е за мен мръснишки секс ;))

13

Жена

преди 12 години

Много *** статия. Каквото искам си го казвам, той също. С такива писания започвам да се чувствам като *** ...

12

Морски

преди 12 години

Аз ги карам да обличат неопрена маска шнорхел и плавници и тогава ги плющя

11

изумена

преди 12 години

Абе това да не стана порно сайт ???

10

сашо

преди 12 години

до 10,остави това ами като попитах една ти как се казваш,тя ми вика ....амииииииии ти как искаш да се казвам,ама и аз разговор да завържа де.

9

До 5

преди 12 години

Фидоска ли? Точно тя има много хубав мъж, който на всичкото отгоре е и по-млад от нея! Да й се неначудиш ... Не знам, дали той си пада по жени с такива габарити /тогава, за него Фидоска е истинско съкровище/, дали тя е голяма хитруша и е успяла така да го замае, та той чак не забелязва обема й, или пък нашата лейди владее забележителни секстехники и като ги приложи, мъжът до нея е на седмото небе?!?!?! Някой чул ли е нещо по въпроса?

8

Анонимен

преди 12 години

Тия неща си идват от самосебе си, когато има любов... С приказки, убеждения е изкуствено. Говори за различни портебности, съответно и удоволствието не е така споделено.

7

Стоянов

преди 12 години

Пробвайте да я попитате! Ако изобщо има такива намерения тя сама ще си ги поиска и подскаже, то и да питаш като е решила да не ти каже все тая!Що се опитвате да учите хората , след като това във секса си го има от край време. Да не говорим какъв е бил секса в древен Рим да речем! :)Въпрос към човека написал тая статия - някога някой връзвал ли те е за леглото ????

6

турбогонзо

преди 12 години

Аз обичам мацката да пикае върху мен. След това аз и *** в устата и тя повръща върху мен. Омазваме се хубаво след което се почваме.

5

Анонимен

преди 12 години

Мръснишки секс е когато Фидоска хване Хамстера и се търка между задните бузи и реве "охх-котьоо".

4

старото

преди 12 години

Днес прочетох виц по темата - В чантата на 8-годишната Жана намират атрибути за садо-мазо. На семейния съвет бащата унило въздъхва - Мда-а, в случая май няма да стане с бой!

3

мим

преди 12 години

кви са тия глупости бе?едно време хората си правеха любов без да четат такива глупости и деца имашеБългария,а сега и само извратени глупости.хората си намират лесното на тази работа-не ги мислете и не пишете глупости.

2

Анонимен

преди 12 години

Фантазията ми е да и направя главата квадратна отгоре да си слагам чашата с уиски докато ....

1

Националист

преди 12 години

Почна се :)