75

До Machiavelli

преди 12 години

Не се опитвай да им обясняваш. Човешката злоба няма граници в нашата страна за съжаление. Като потърпевш от кражба на авотмобил мога само да заявя, че в България дори с пълно автокаско парите е почти невъзможно да си ги вземеш. Всички застрахователи в България, било то чуждестранни или не разполагат с цял отдел юристи, които се чудят за какво само за какво да се хванат за да не ти изплатят щетата. При мен беше голямо ходене по мъките цели 6 месеца, не се раминах и без адвокати.

74

Анонимен

преди 12 години

Е, защо ги оставят със запален двигател? Страх ги е, че няма да могат да запалят в студеното ли?Ами да си купят лади или волги.

73

do 94

преди 12 години

i s palno pravo...

72

До 89

преди 12 години

Я уточни кога е било това едно време, щото аз едно време си свалях чистачките и акумулатора вечер и има 5 л бензин в резервоара, и баща ми го набиха пред блока и се опитаха да му вземат ключовене от Жигулата, ама това беше едно време преди 89гАма това беше в центъра на София... ;)

71

Баровец С Г55амг

преди 12 години

Лоша работа.Вие защо само завиждате и коментирате кой кво кара.И на мен са ми крали колата имах едно голфче едничка дизел добре че беше зима бяха го закарали само до другата улица после явно е загаснало и те са се отказали.Миналата зима с един приятел спяхме да си взем по-едно кафе и вестиник и един идот се пробва да открадне х6-та викам му е голям фен на бмв си.И от мен да мине повозихме го до Витоша малко.Хареса му само вика че багазника бил тесен и не му било удобно.

70

нали!

преди 12 години

Това не е новина ,а ----ЕЖЕДНЕВИЕ в Бг !

69

Smart

преди 12 години

Това, което разбрах от прочетените абсурдни коментари и от нацъканите минуси на свестните такива, е, че в този форум платените драскачи, ушетата и т.нар. хейтъри са значително повече от нормалните хора!А иначе, към този момент, моето семейство за последните 7-8г е претърпяло 5-6 кражби на лично имущество, една от които автомобил (преди 2-3 месеца) и по нито един от случаите няма АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ резултат. За мен лично полиция в тази държава няма! Но за сметка на това съм коректен данъкоплатец.

68

антиЕС

преди 12 години

спряха да ги палят сега взеха да ги крадат,купона продължава

67

Анонимен

преди 12 години

Гума да пукнат и те след нея..

66

Анонимен

преди 12 години

Пак симптоми а ? Едно време нямаше нужда да си заключваме колите и апартаментите.. къде точно е проблема ?

65

пострадал

преди 12 години

Краде се здраво и постоянно,и заключени коли. Къде е полицията? А крадците с откраднатото свещи за децата си да купят!!!

64

X6

преди 12 години

В село България така се живее!

63

До 37

преди 12 години

Да бе те застрахователите доматите с колците ги ядат и картофите с динамит ги вадят.Мнги разбираш нещата.Те да ти откраднат колата с ключ и чакай да ти платят

62

IVZA

преди 12 години

До 83-не си прав.Аз също бих се притеснил, ако ми откраднат колата.Пази боже.Но виж какви са марките и моделите.Ако сега тези ги подпукат данъчните и искат доказване на доховите за закупуване на колите, тогава какво.Почти съм сигурен, че ще съжаляват защо са се оплакали за кражбите.Но, в България е така.Вкрайта сметка-който е имал, пак ще и не го мисли.

61

чарли

преди 12 години

Време е всеки да раздава сам правосъдие,като няма държава.

60

la4kat

преди 12 години

Изглежда в Б-я няма да се оправим! Попрегледах коментарите и това, което виждам е плачевно. Тук се говори за Робин Худ и неща от сорта на '...от където дошло- там отишло...'. Това е срамота! За нас е валидно- 'не е важно на мен да ми е добре, важното е на Вуте да му е зле...'. Не пожелавам на никой да му откраднат колата!

59

Machiavelli

преди 12 години

Абе незнам какво видя толкова, но аз видях, че ти си мишка.Цвъркай си щастливо, да си жив и здрав, айде...

58

Анонимен

преди 12 години

79Успокои се крадецо вече! Видяхме те какво представляваш! А по постовете може да се усети безсилието на един крадец като теб! А осен това виждам, че и гадаеш какъв съм:) Това чувство от кога ти е!?:) А да! Ти си висок, рус, със сини очи и професор от Оксфорд! Ще те оставя да галиш самолюбието си! Все пак само това ти е останало:))

57

Machiavelli

преди 12 години

Аз няма да съм следващия, бъди спокоен. И виждам, че пак ми говориш празни приказаки, щото толкова ти е акъла.Ти си сигурно от тия дето мрънкат по форумите, че някой е писал на латиница и че правил правописни грешки.И не съм те обиждал, това си е самата истина, както и да звучи. Обидата когато е истина, не е обида.За това яж си баничката, карай си опела и мрази всеки който има повече от теб и го обвинявай за това, че ти имаш по-малко и си мисли, че той е виновен.Интелигентна работа, а?

56

do 18

преди 12 години

Мисля че на снимката е фау-ве ПАССАТ