16

Анонимен

преди 12 години

оправяйте се с Kindle и бг книги, като сте толкова доволни ... ама тия неща се мислят преди да се купува

15

До 16

преди 12 години

имаш грешка.много се водиш по писаниците в нет-а.първо коментираш компания която e листванa на NYC т.е. публична.почакай и ще видиш кой ще ги задмине.може би facebook?Има много други компании струващи в пъти повече от споменатата но те са private и за тях акции не се продават.другата грешка е ,че apple продават продукти като смартфони и таблети в които са вложени повече от 70% компоненти в т.ч. дисплеи произведени от samsung semiconductors и други доставчици.самсунг дане би да работят безпари

14

Веско

преди 12 години

Амазон губят пари от всеки ПОДАРЕН киндъл !!! Те го "продават" на себестойност :)Епъл изкарват повече пари от всички останали фирмички взети заедно.Това е математика. И пазарен дял във вида описан в статията е тотална глупост.Броят ПОДАРЕНИ андроид устройства няма нищо общо с действителната картина :)Погледнете финансовите резултати ... Епъл е НАЙ-СКЪПАТА компания на *** ни планета :) 430 милиарда долара !!!Разбира се като потребител нищо против подаръците. Киндъла си е ОК !!!

13

Анонимен

преди 12 години

Имам kindle fire и се оказа доста по-добър отколкото очаквах.

12

Mickey

преди 12 години

Пак ще повторя на епълската агитка :Киндъл НЕ Е ТАБЛЕТ а четец! И това че използва абсолютно окастррена(от самите тях) ОС на Андроид - НЕ ГИ ПРАВИ АНДРОИД ТАБЛЕТ!Затова Епъл и рекламните и войски рекламират Киндъл с цялата ПиАр МАШИНА на Епъл и дори Киндъл са на ЯКА загуба въпреки "убийствените продажби", за да отхапят парче от истинсата конкуренция на Епъл(която всъщност е претрепала технологично Епъл)

11

П.Петров

преди 12 години

Продуктите на Апъл макар да са чудесно направени и проектирани( доста съм видял отвътре) имат три съществени недостатъка:- цената им е доста по-висока от съдържанието;- направени са за "еднократна употреба" - ползваш и хвърляш, дори за смяна на батерия ти трябват специфични инструменти;-слагат ти чатал на врата и ти диктуват какво, откъде и как ще ползваш.Още не се е появил подходящия таблет за мен, но по-скоро би бил с цветна е-инк матрица за по-продължително четене и отворен код.

10

Пантелей Пътник

преди 12 години

@БившКоренякСофиянецАло, епълците, надценявате се !!!

9

Мишо

преди 12 години

Айде пак, най-големите мазохисти, феновете на епъл ни убеждават, че ние сме бедни и мазохисти, защото сме си избрали да използваме други марки. :-) :-)

8

БившКоренякСофиянец

преди 12 години

Криза е, макар и скапани, евтините джаджи ще се продават по-добре.Ако не беше такава беднотия по целия свят, кой биси купил друго освен Apple?!Е, изключваме мазохистите, те буха си купили и Правец, само за да са наопаки.

7

Анонимен

преди 12 години

След АСТА продажбите на тия джадви ще западнат!

6

7

преди 12 години

О НаблюдателчеЕЕ нали изяснихме, че си компютърно неосведомен, стига писа по такива теми. Сега да не вземеш и тук да се подвизаваш като анонимен ;)

5

aristotel

преди 12 години

В Индия направиха таблет за 10 зелени гущера искам същия в БУГАРИЯ но ще бъде с цена 300 лв. ЗАЩО? ЗАЩОТО трябва да се плати лиценз, авторско право, ПАТЕНТНО право, акциз и ред други дори май ще трябва да е 500 лв. Трябва да се погрижим и са отрочетата на магистратите на политиците но лекарите на учителите защото те трябва да са СИТИ и доволни а др. са просто ЕГНа т.е ПОДАНИЦИ. technews.bg/article-24498.html

4

андроид

преди 12 години

я ми кажете .... като кликам на икони звука ми почти не се чува... гледам в настройки си е включен визможно ли е понеже ми пада батерията по 15 % андроида да ми е изключил звука? или съм прецакал нещо с някоя апп?Деинсталирах всичко което свалих и рестартирах, но пак няма звук... тъпооо

3

Mickey

преди 12 години

Не мога да разбера само защо този е-ридър го броят за таблет! Това че е с почти напълно орязанани функции на Андтоид , не го пави такъв! Разбира се никой няма го купува в БГ защото е само пазаруване от Амазон.Иначе от одавна съм писал че цялата пропагандна машина на Епъл е включена на пълни обороти за маркетиране на Киндъл, за да отнеме дял от Самсунг . Тарикатлъци на на Eпъл :"Накратко казано: представянето на Amazon на Kindle Fire беше по-скоро подобно на пускането на продукт на Applе,.."

2

Анонимен

преди 12 години

Тва файура не е мноо приложим в Бг-то

1

Ils

преди 12 години

Много ясно, като сравниш цената, а няма да го ползваш много много, винаги ще си вземеш по-евтиното.