8

До Алов

преди 12 години

Да те точно теб ще питат какво да правят-най големия *** в цяла България!!!!!!!

7

Митева

преди 12 години

До 6 - Разсмя ме искренно.От региона на Хасково съм и нямам наблюдения нито аз,нито хората около мен да сме психично болни.Съставяме си правилно изреченията,водим си нормални разговори и вообще -като всички останали нормални хора от другите региони на страната сме.Друг е въпроса с хората като този бездомник-толкова ли е трудно да им се намериподслон-много големи вили се събориха наоколо около язовирите.Все повече ще стават бездомниците и мизерстващите - с риск да съм лош пророк.

6

Алов

преди 12 години

О, Алах ! Къв е този циганяга? Директно да го умъртвят в Болницата . Няколко ампули морфин , лидол или натриев пентатол и да избави хората от досадното си присъствие.

5

Анонимен

преди 12 години

Боже, съвсем се побъркахте! Каква вода, какви съставки! Направо ме развеселихте :)))))

4

Анонимен

преди 12 години

Да. Лошо за човека! Що се отнася за региона Стара Загора -Хасково ....там поради липса на някаква съставка в питейната вода почти 90 % от населението (най-вече жените) са психично болни! Трудно формулират изречение или пък бълват цял вагон безсмислени думи! Нищо чудно ,че младите бягат от района!

3

Анонимен

преди 12 години

Горкия човечец :((

2

до 2

преди 12 години

Защото в огромната си част са психично болни! Държавата ги изхвърли от болниците и клиниките ,да не и тежат. Сега по улиците се разхождат даже тежко болни ( психично) ,като момчето наръгало с нож жена , убило друг и беше успяло да избяга и от лудницата.

1

***

преди 12 години

Абе не знам колко ли ще излезе да се направи във всеки град нещо като приют за приспиване на такива хора,нещо с 20-30 или 50 легла и една печка ...тези хора ги има навсякъде и спят по мазета стълбища или по гарите ..даваме милиони за бездомни кучета,щастливи кокошки,котки и не знак още какво пък те си замръзват по улуците ...