79

учЯн

преди 12 години

А фармацефтичната мафия?? а пардон..те дърпат конците на целия театър!!!от утре патентоване и на всички билки.. добре дошли в новия свят:))

78

Анонимен

преди 12 години

Супер! Сега печатарите ще намажат от спешно печатане на етикети!

77

.....?

преди 12 години

Хайката е с кодово название :" СТАРА ПЛАНИНА ".....голям клоун е този----Миро ,все обратното излиза !?

76

НМ (народна милиция)

преди 12 години

До 83..Никога не е имало анаболни стероиди или следи в който и да е било протеин то бил Български или какъвто и да е.Най-честата измама е в съдържанието на лактоза и овкусители (аспартам).За марките извършили тази измама се знае от всички,които се интересуват по-специално.Спомням си една голяма измама станала наскоро с една марка,която още е на пазара на добавки в БГ.Сега в момента тече една наистина голяма измама с една марка представяна като Американска.

75

ОГИ до rossen.kulov

преди 12 години

Пич американски протеин със стероиди НЯМА.Тия фокуси ги прави Пловдивската фирмичка Нутрим, а J&C (пак българска марка) по етикетите обещава 70% на 100г протеин, а в действителност процентите са 20!В ПРО 90 ГОЛД на Нутрим преди години бяха набарали бионабол.

74

пфф

преди 12 години

81.То целта не е да се хареса на хората..или да се прави нещо за тяхно добро.Целта е да смукат монополистите колкото могат.Сега ще видите,как добавки и витамини на световни марки ще се обяват за "вредни" и после ще ни залеят с реклами.."колко хубави са нашите витамини и как всичко друго е ***".Все пак друго си е витамин ц блистера да се продава за 1 лев,а призводствената му цена да е около 10 стотинки.

73

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Не знам как го правят но това правителство по никакъв начин не иска да се хареса на хората.Тази сутрин гледах една статистика..."Оле-Мале"А всичко е толкова просто..нека си има контрол и сега е доста стегнат контрола.Оставете хората да работят и после прибирайте данъци.

72

системата!

преди 12 години

"Когато цъфнат ---теменугите "....!

71

ДО мИРО

преди 12 години

Мирооо,какво стана със ---"Стара планина ",не се изказвай ----НЕПОДГОТВЕН?

70

axaxaxax

преди 12 години

сега ще ми фанат к**а !!! даже им казват какво да направят за да продават *** си легало пак на пазара...Добавките трябва да се преопаковат, за да се пуснат пак на пазара.... и това проверка ?!?

69

фъф---Бг----

преди 12 години

Чак сега,след 22г., се "говори" за това --------и нищо няма да се направи на практика ,поредната ПУШИЛКА в Бг !

68

Анонимен

преди 12 години

цялата мара втасала ние за хранитлните добавки се притеснихме ... това че в повечето колбаси няма грам месо или че киселото мляко се прави от растителни мазнини не е важно ... ей ПР ПР какво да се прави ? миро мазното само как се е оял ... да не ме беше срам щях да псувам като каруцар ....

67

Анонимен

преди 12 години

имам познат който е дистрибутор на хранителни добавки , това за отслабването е вярно щото ако си ги купиш няма да имаш после пари за храна хаха .. 1 вафличка с протеини - 7 лв , 1 натурално сокче - 35 лв .. а пък др неща които се продават в кутия струват между 65 и 350 лв

66

Trenera

преди 12 години

Bratochki hranitelnite dobavki sa golqm biznes...a kakvoto stava s tqh stava i bez tqh :)ok?

65

69

преди 12 години

То както е тръгнало,няма да се учудя златния ни министър да обяви марки като Гаспари,Синтрах,БСН за вредни и опасни за здравето и да ги забранят :D.После ше сме само на извара и варени яйца хаха :D :D

64

жена

преди 12 години

Мускули от щанги и хранителни добавки ,както и стероиди НЕ ме впечатляват! Много повече ще ми хване окото слабо момче ,жилаво ,отколкото напомпан ***! Никъде не коментирате ,че започването на такива вещества през пубертета ,влияе на ума! Също както цигарите (свиват кръвоносните съдове) , алкохола (убива мозъчни клетки) и дрогата (убива личността ти). Много важно как изглеждаш ,ако си с празна глава...!

63

Анонимен

преди 12 години

до 69 абсолютно си прав exploda и nitrix-а ги забравих ама и те са в семата :)

62

НМ (народна милиция)

преди 12 години

Поредната олигофрения на този министър с червената брада....как му беше името...ааа да Найденов.Изби животните в странджа,затвориха около 300-400 производители на яйца,отнеха възможността да се отглеждат животни от хора нямащи много пари,доликвидира селското стопанство финансирайки преоритетно само производителите на зърно.Сега хранителните добавки??? По-добре да види киселото мляко и сиренето в големите германски вериги завзели България.

61

пфф

преди 12 години

до 67.Задължително глутамин..в огромни количества,Анимал Пак,кре алкалин и No EXPLODE като допълнение :)

60

Анонимен

преди 12 години

пак казвам хранителните добавки са полезните съставки на храната, които някой си е направил труда да извади и концентрира за нас. тоест те са си храна. дават удобството например да не си товариш организма с тонове месо и яйца, след като част от нужния протеин можеш да го изпиеш на вкусен шейк. човек, който иска да живее здравословно няма да прибегне до стероиди и други опасни субстанции без значение помага ли си с хранителни добавки или не.