25

до № 27Хапьо

преди 12 години

Е как реши, че мисленето има нещо общо с начетеноста? То има много, огромен брой хора, които не знаят да четат и пишат но са умни, интелигентни. Мисленето, възприятие, разсъждение и умозаключение, са дар от бога. А ти с клешенцето на издателите... Понтересувай се за Слава Севрикова, та да видиш какво може да прави един неграмотен човек! Щото за Ванга си чувал, вярвам. И какво ще кажеж? Тя не е чела книжки, нали?

24

Хапльогрупа Ъ

преди 12 години

Днес всеки хапльо знае за хаплогрупи, пише се за голям специалист - знае хаплогрупите на айну, алонгкините и на тези от Ушуайя. Знае за Y-ДНК, за m-ДНК. Изобщо културен разцвет, XXI-ви век, Интернет, Вики! Да жевее прогресът! Остава и да се научим да мислим! Който не е чел книжки на млада възраст, няма шанс! Неграмотността е неизкоренима, но трябва да бъде доведена до санитарния минимум! В "онези" времена "желязната лейди" Татчър съветваше нашите да не пипат образованието, защото е много добро.

23

Турчин с фес

преди 12 години

"иматели,хаидъти,Запските ,Знаетели ,възстание , нее ,тругите , сопуланко ,софия,попитаи ".Страхотен български език.Ако това е бъдещето на България,то България няма бъдеще.

22

тато

преди 12 години

Нищо незнаете иматели поне основно образувание или всички сте хванати от гората знаетели коло хаидъти е имало знаетели колко въстания е имало.Чели ли се ре Запските на Захари,Знаетели защо именно априлското възстание нее като тругите предшестващите го.А пък ти отворко дето имало етническа търпимост какво знаеш ти първо за кюрдите в сегашно време че все още ги колят като овни.Какво знаеш ти сопуланко за църквата света софия преди около 10 години та дори и сега попитаи уроде кога се е чула камбана

21

Анонимен

преди 12 години

Statiyata za kakwo e, a komentarite pak izbiha na drakane...

20

Турчин с фес

преди 12 години

До tato:1.Чалмилие-не се пише слято.2.Неси-не се пише слято.3.Едикаквиси-не се пише слято.4.Маи-се пише май.5.Не се пише изстория,а история.6.Не се пише анолира,а анулира.Ти въобще българин ли си?Ти ли си образеца на днешния българин?

19

tato

преди 12 години

Абе тоя форум само от чалмилие.Ами като мислите че са толкова готини *** защо неси хванете задниците и не идете там ве ***.Турция била създадена от едикаквиси.Те били крили петко воивода.Ами не са ли те в основата на освобождението ни.Маи те бяха а че се застъпаха за нас и ни освободиха мърлювци Какво нова изстория ли ще пишете като оная дето за 2000евро се продаде и се опита да анолира баташкото клане и не само там.Забравете само за филмите.А знаетели за изсторията си каво знаете

18

Анонимен

преди 12 години

Че Капитан Петко войвода да не са го крили анадолските турци,бе чоджум?Крили са го в България,нашите български турци.

17

Анонимен

преди 12 години

От личен опит знам,че истинските турци са добри,честни и гостоприемни хора!Не говоря за нашите т.нар.български турци,макар и между тях има свестни хора!Един пример:легендарният Капитан Петко войвода са го крили и са му помагали повече турци отколкото българи!Доста българи за жалост са го предавали...

16

Анонимен

преди 12 години

Да ти пикам на хаплогрупите.Съвременна турция е съставена от изселници от България,Гърция,Македония,Босна и Херцеговина,Черна Гора,Сърбия,Румъния,Молдова,Кримския полуостров,Чечня и Кавказите,Ирак,Сирия,Палестина,Египет и от къде ли не още.През 1878 г. Турция е само 10 милиона.Днешните турци са наследници основно на тези изселници.Точно в Турция никой,никога,никого не пита какъв е и що е.Всички хора са толерантни равни помежду си.Етническа нетърпимост има само в България.

15

Правете разлика

преди 12 години

Правете разлика между обикновенния турчин в Турция и нашите "***", които се турчеят и тяхното поведение не се приема, както от Българите в България, така също и от наистина Турчина в Турция. Нашите "***-турци" имат същите Балкански хаплогрупи, както Българите, а не както Турците и затова правилно Турците ги определят, като ***. Само че пропагандата всред тях е много силна, пропаганда провеждана от Турски националистически среди ( не от обикновенните Турци) и от Ислямски духовници в България

14

Анонимен

преди 12 години

Някой ден,тъпите българи ще разберем,че помощ може да получим единствено от комшията си,който е на същия хал като нас.За богатите европедерасти винаги ще сме втора ръка хора.

13

Бай Ганьо

преди 12 години

Браво на турците,отвръщат на злото,което се лее от България,спрямо тях с добро.

12

Анонимен

преди 12 години

Ние плюем турците,те спасяват нашите моряци.В кого е грешката?

11

Анонимен

преди 12 години

Няма как да отречем Съседите че са доста повече дисциплинирани от нас при такива ситуации, всяка година ходя в Турция поне 2 пъти, обслужването направо впечатляващо в Хотелите.

10

Анонимен

преди 12 години

БМФ са пианки и алкохолици!!! Ей това е причината.

9

mariner

преди 12 години

Тоя кораб е някаква бръкма изгнила, скъсали се били веригите...как не е излетяла надстройката...

8

Анонимен

преди 12 години

не ми се мисли ако в България заседнат турски краждани какво ще стане :)

7

do 6

преди 12 години

Комшията си е комшия и това е ,виж студа 1.Няма значение кой плаща хотела. и 2всички са живи и здрави да им - tegliat po edin rezak , i da se varnat v bg kato istinski geroii !!!!Nali mrazime turcite kakav go tarsiat tam !!

6

моряк

преди 12 години

Кое беше най-голямато морско пристанище на Молдова, че не си спомням...? ;-)